Işid Lideri

Işid Lideri

Son dakika ışid lideri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ışid lideri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ışid lideri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işid Lideri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışid lideri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.111 ışid lideri haberi bulunmuştur. Tüm ışid lideri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Charlie Hebdo'dan Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatür
Charlie Hebdo'dan Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatür Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, Ocak 2015'te başkent Paris'te düzenlenen terör saldırılarına ilişkin yarın başlayacak yargılama öncesinde yine Hz. Muhammed'i konu ederek hakaret içeren karikatürler yayımladı. Peki, Charlie Hebdo'dan saldırısı ne zaman oldu? İşte Charlie Hebdo Hz. Muhammed'e hakaret karikatürü ile ilgili detaylar...
1.09.2020 Gündem
'IŞİD lideri Bağdadi' 5 yıl sonra ilk kez görüntülü mesaj yayınladı
'IŞİD lideri Bağdadi' 5 yıl sonra ilk kez görüntülü mesaj yayınladı Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) lideri Ebubekir el Bağdadi olduğu düşünülen bir kişi yayınladığı görüntülü mesajında IŞİD militanlarının öldürülmeleri ve hapse atılmaları nedeniyle intikam sözü verdi.
30.04.2019 Dünya
Son dakika... 'Teröristbaşı hastanede tedavi görüyor!'
Son dakika... 'Teröristbaşı hastanede tedavi görüyor!' Gelen son dakika haberlerine göre, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin hayatta olduğunu ve Suriye'deki bir saha hastanesinde tedavi gördüğü bildirildi.
12.02.2018 Dünya
Rusya: Doğrulayamıyoruz!
Rusya: Doğrulayamıyoruz! Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin Suriye'de yakalandığı yönündeki iddiaları doğrulayamayacaklarını söyledi.
18.12.2017 Dünya
Son dakika haberi: Yeniden savaş açtılar! Teröristbaşı...
Son dakika haberi: Yeniden savaş açtılar! Teröristbaşı... Suriye-Irak sınırındaki Ebu Kemal'den son dakika haberleri geliyor... Terör örgütü IŞİD'in Ebu Kemal şehrinin yarısını geri aldığı bildirildi.
10.11.2017 Dünya
'Bağdadi taksiyle Irak'tan Suriye'ye geçti!'
'Bağdadi taksiyle Irak'tan Suriye'ye geçti!' Irak basını, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin bir taksiyle Irak'tan Suriye'ye gittiği iddia etti.
6.11.2017 Dünya
O bölge kurtarıldı! Ve savaş bitiyor
O bölge kurtarıldı! Ve savaş bitiyor Irak Kerkük'ün batısındaki Havice'nin terör örgütü IŞİD'den tamamen geri alınmak üzere olduğunu duyurdu, final saldırısı bugün yapılıyor. 19 Eylül'de başlatılan operasyon iki haftada tamamlanmış olacak. Katil sürüsü halihazırda Irak topraklarında elinde tuttuğu en önemli merkezi de kaybediyor.
4.10.2017 Dünya
IŞİD Las Vegas katliamını ikinci kez üstlendi!
IŞİD Las Vegas katliamını ikinci kez üstlendi! Terör örgütü IŞİD, Las Vegas katliamını bir kez daha üstlendi. Amerikalı yetkililer saldırgan Stephen Paddock'un yalnız kurt olduğunu açıklamıştı.
3.10.2017 Dünya
ABD'den flaş açıklama: Bağdadi büyük ihtimalle yaşıyor
ABD'den flaş açıklama: Bağdadi büyük ihtimalle yaşıyor ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyon komutanı Korgeneral Stephen Townsend, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi’nin büyük ihtimalle hayatta olduğunu ve ABD askerlerinin onu aramaya devam ettiğini belirtti.
31.08.2017 Dünya
Son dakika! 'Bağdadi yaşıyor!'
Son dakika! 'Bağdadi yaşıyor!' Reuters'ın geçtiği son dakika haberine göre, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi hayatta. Haber acil koduyla servis edildi.
17.07.2017 Dünya
ABD'den son dakika açıklaması: Bilgimiz yok!
ABD'den son dakika açıklaması: Bilgimiz yok! IŞİD militanlarının, örgütün lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin öldüğünü doğruladığı haberlerinin ardından bir açıklama da ABD'den geldi. İşte Pentagon sözcüsünden son dakika Bağdadi açıklaması
11.07.2017 Dünya
O vaiz infaz edildi! Bağdadi'nin öldüğünü söyleyenlere...
O vaiz infaz edildi! Bağdadi'nin öldüğünü söyleyenlere... Cuma hutbesinde IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin ismini zikrederken gözyaşlarına boğulan ve öldüğü sinyalini veren, IŞİD'in baş vaizleri arasında gösterilen Ebu Kuteybe'nin örgüt tarafından infaz edildiği öne sürüldü.
3.07.2017 Dünya
Rusya'dan son dakika Bağdadi açıklaması! 'Büyük ihtimalle...'
Rusya'dan son dakika Bağdadi açıklaması! 'Büyük ihtimalle...' Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Sıromolotov, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin geçen ay Rusya'nın gerçekleştirdiği hava saldırılarında ölmüş olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.
22.06.2017 Dünya
Son dakika... 'Bu yenilginin ilanıdır!
Son dakika... 'Bu yenilginin ilanıdır! Irak'tan peş peşe haberler gelmeye devam ediyor. Terör örgütü IŞİD'in Irak'ın Musul kentinde bulunan tarihi Büyük Nuri Camisi ile birlikte minaresini havaya uçurmasının ardından Irak Başbakanı Haydar el İbadi, bunun örgütün yenilgisinin bir ilanı olduğunu söyledi. ABD'li yetkililerden de saldırıya ilişkin açıklamalar geldi. İşte tarihi camiye yapılan alçakça saldırıdan son dakika gelişmeleri.
22.06.2017 Dünya
Rusya'dan flaş Rakka açıklaması!
Rusya'dan flaş Rakka açıklaması! Rusya'nın yaptığı son dakika açıklamasına göre Rakka'ya yapılan hava harekatında DEAŞ liderleri hedef alındı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin Rus hava güçlerinin mayıs sonunda Rakka'da düzenlediği bir hava saldırısında öldürülmüş olabileceği belirtildi.
16.06.2017 Dünya
Şehri ele geçirdiler! Çatışmalar devam ediyor!
Şehri ele geçirdiler! Çatışmalar devam ediyor! Perşembe günü IŞİD’in saldırdığı 200.000’den fazla insana ev sahipliği yapan Filipinler şehri Maravi’den yeni haberler gelmeye devam ediyor. IŞİD'e yakınlığıyla bilinen Maute ve Ebu Seyyaf örgütlerinin saldırısı sonucu birçok güvenlik görevlisi hayatını kaybederken 13 militanın öldüğü belirtildi.
29.05.2017 Dünya
Ve ellerinden alındı!
Ve ellerinden alındı! Irak hükümetine bağlı birliklerin, ülkenin kuzeyindeki antik kent Hatra'yı Irak Şam İslam Devleti'nden (IŞİD) geri aldığı bildirildi. Böylece, IŞİD'in Irak ile Suriye arasında geçiş ve ikmal için kullandığı hatların da kesildiği ifade ediliyor.
27.04.2017 Dünya
Bağdadi'nin hilafet ilan ettiği camiye yaklaştılar!
Bağdadi'nin hilafet ilan ettiği camiye yaklaştılar! Irak askerlerinin, Musul’un batısının alınması için başlatılan operasyonda, IŞİD lideri Bağdadi’nin 2014 yılında hilafet ilan ettiği camiye giderek yaklaştığı açıkladı.
20.03.2017 Dünya
'Bağdadi şu anda çölde' iddiası!
'Bağdadi şu anda çölde' iddiası! ABD'li ve Iraklı istihbarat yetkilileri, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin Musul'daki çatışmalardan kaçarak çölde saklandığını iddia etti.
8.03.2017 Dünya
'Bağdadi'nin kuzeni yakalandı!' iddiası!
'Bağdadi'nin kuzeni yakalandı!' iddiası! Irak medyasında yayınlanan haberlere göre, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin kuzeni olduğu iddia edilen bir kişi, Musul'da ele geçirildi.
6.03.2017 Dünya
Irak'ta DEAŞ'ın 13 üst düzey yöneticisi öldürüldü
Irak'ta DEAŞ'ın 13 üst düzey yöneticisi öldürüldü Irak savaş uçakları, DEAŞ lideri Bağdadi'nin toplantı yerinin bombalaması sonucu örgütün 13 üst düzey yetkilisi öldürüldü.
17.06.2021 Dünya
‘IŞİD’in Kürt lideri Musul’da öldürüldü’
‘IŞİD’in Kürt lideri Musul’da öldürüldü’ Uluslararası koalisyon güçlerinin düzenlediği saldırı sonucu IŞİD'in Irak'taki üst düzey bir isminin daha öldürüldüğü açıklandı.
9.02.2017 Dünya
Son dakika: Doğruysa çok vahim ABD binlerce askeri...
Son dakika: Doğruysa çok vahim ABD binlerce askeri... Son dakika: ABD Savunma Bakanlığı'nın, Donald Trump ile birlikte gelecek yeni yönetime sunulmak üzere binlerce ABD askerinin Suriye'ye gireceği yeni bir plan tasarladığı belirtiliyor.
17.06.2021 Dünya
Bağdadi sakalları kesti
Bağdadi sakalları kesti KDP'li Memuzini, IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi'nin sakallarını kestiğini ve kılık değiştirerek dolaştığını iddia etti.
17.06.2021 Dünya
IŞİD Karşıtı Koalisyon Temsilcileri Washington’da Toplandı
IŞİD Karşıtı Koalisyon Temsilcileri Washington’da Toplandı IŞİD Karşıtı Küresel Koalisyon’a üye 68 ülkenin büyükelçileri ve üst düzey diplomatik temsilcileri, terör örgütünü yenilgiye uğratmak için yürütülen küresel kampanyada gelinen aşamayı gözden geçirmek üzere Dışişleri Bakanlığı’nda bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Işid Lideri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışid lideri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.