İsfahan

İsfahan

Son dakika isfahan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isfahan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isfahan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsfahan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isfahan gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 isfahan haberi bulunmuştur. Tüm isfahan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Dünya
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü İran’ın İsrail’e dron saldırıların ardından yaşanan gerilim nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü.
13.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İran Bayrağı Anlamı Nedir? İran Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İran Bayrağı Anlamı Nedir? İran Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? İran, Asya kıtasında yer alan ve kuzeybatısında Türkiye ile komşu olan bir ülkedir. İran'ın bayrağında yeşil, kırmızı ve beyaz renkler bulunur. 
10.09.2023 Eğitim
İran’da emniyet güçlerine ikinci silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı
İran’da emniyet güçlerine ikinci silahlı saldırı: 2 ölü, 3 yaralı İran’ın İsfahan eyaletinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından güvenlik güçlerine açılan ateş sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Huzistan eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda da 5 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı. Böylelikle aynı günde düzenlenen iki ayrı saldırıda ölü sayısı 7'ye yaralı sayısı ise 13'e çıkmış oldu.
16.11.2022 Dünya
İran'da F-14 savaş uçağı düştü
İran'da F-14 savaş uçağı düştü İran’ın İsfahan kentinde görev uçuşu yapan F-14 savaş uçağı düştü.
18.06.2022 Dünya
İran'da F-14 savaş uçağı düştü
İran'da F-14 savaş uçağı düştü İran’ın İsfahan kentinde görev uçuşu yapan F-14 savaş uçağı düştü.
18.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Malazgirt'ten bir kez daha söz veriyoruz' diyerek duyurdu: Asla rıza göstermeyeceğiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Malazgirt'ten bir kez daha söz veriyoruz' diyerek duyurdu: Asla rıza göstermeyeceğiz... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 950. yılı dolayısıyla düzenlenen Malazgirt Fetih Programı'nda vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Anadolu'daki tarihimizin sıfır noktası Malazgirt'ten bir kez daha söz veriyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye yolunun kesilmesine rıza göstermeyeceğiz. Milletimizin başını öne eğdirmeyeceğiz, gençlerimizin umudunun kırılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.
26.08.2021 Siyaset
'Mehdiyim' diyerek ortalığı karıştırdı! Polis müdahale etti
'Mehdiyim' diyerek ortalığı karıştırdı! Polis müdahale etti İran'ın İsfahan kentinde yeşil giyimli pelerinli bir kişi, mehdi olduğunu öne sürerek at üstünde caddeye girdi. Elinde kılıçla vatandaşlara zor anlar yaşatan "sözde mehdi", polisin uzun uğraşları sonucu yakalandı.
17.06.2021 Dünya
Bomba iddia: İran'da nükleer kazanın arkasında Mossad var
Bomba iddia: İran'da nükleer kazanın arkasında Mossad var İsrail Kamu Yayın Kuruluşu (KAN), İran'ın İsfahan eyaletindeki Natanz Nükleer Tesisi'nde meydana gelen kazanın arkasında İsrail istihbarat servisi Mossad'ın olduğunu iddia etti.
11.04.2021 Dünya
İran duyurdu: 'Nükleer terör' saldırısı yapıldı
İran duyurdu: 'Nükleer terör' saldırısı yapıldı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, İsfahan eyaletindeki Natanz Nükleer Tesisi'nde meydana gelen kazanın "terör eylemi" olduğunu duyurdu.
11.04.2021 Dünya
Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir?
Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir? Büyük Selçuklu hükümdarı Sultan Melikşah Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile internette en çok araştırılan tarihi kişilikler arasında geliyor. Sultan Melikşah döneminde Büyük Selçuklu Devleti en geniş sınırlarına ulaşmış, sınırlar Anadolu'dan Umman'a Kafkasya'dan Hindistan önlerine kadar ulaşmıştı. Sultan Melikşah dönemi Büyük Selçuklu Devleti'nin en parlak dönemi olarak bilinir. Peki, Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir? Melikşah'ın ölümü ve sonrasında yaşananlar...
29.03.2021 Gündem
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti?
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? TRT'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve tarihi konusu ile dikkat çekiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile yeniden gündeme gelen Mehmet Özgür'ün canlandırdığı Nizamülmülk, tarihte siyasi ve askeri yönü ile ön plana çıkan devlet adamlarındandır. Nizamülmülk Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısının oluşmasında başrol oynamış, devlet işlerinde aldığı kararlar ile döneminin en önemli şahsiyetlerinden biri olmuştur. Nizamülmülk, Sultan Alparslan'ın veziri Sultan Melikşah'ın Hace'si, büyük devlet adamıdır. Peki, Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? Nizamülmülk'ün tarihteki önemi ne? İşte Nizamülmülk hakkında merak edilenler...
1.02.2021 Gündem
Devlet Bahçeli'den İran'a sert tepki: Hadi bu şiire de tepki göstersinler!
Devlet Bahçeli'den İran'a sert tepki: Hadi bu şiire de tepki göstersinler! Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Bahçeli, ''Merhum şairimiz Arif Nihat Asya bakınız ne diyordu: "Ağlayın, parmakları nur, sularından kınalı kızlarım; Ağlasın Meraga göklerinden, Meraga'ya bakıp yıldızlarım, şu yakın suların, kolu neden bükülmez, Fırat niçin, Dicle niçin, Aras niçin benden doğar, bana dökülmez? Hadi buyursunlar, bu şiire de tepki göstersinler.'' dedi.
14.12.2020 Siyaset
İran'da sel felaketi! Ölü sayısı artıyor
İran'da sel felaketi! Ölü sayısı artıyor İran'ın güney bölgelerinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Hürmüzgan eyaletine bağlı Parsian ilçesinde 5 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 7'ye yükseldi.
6.12.2020 Dünya
İran’dan flaş koronavirüs kararı! Hepsi yasaklanıyor
İran’dan flaş koronavirüs kararı! Hepsi yasaklanıyor İran’da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yarından itibaren başkent Tahran dahil 25 eyalete giriş ve çıkışlar yasaklanıyor.
1.11.2020 Dünya
Komşuda alarm! En yüksek seviyeye ulaştı
Komşuda alarm! En yüksek seviyeye ulaştı İran'da corona virüs günlük can kayıpları ve vaka sayıları salgının başlangıcından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.
14.10.2020 Dünya
İran’da 5 şehre giriş çıkış yasağı getirildi
İran’da 5 şehre giriş çıkış yasağı getirildi İran’da başkent Tahran dahil olmak üzere 5 şehre korona virüs kısıtlamaları kapsamında giriş çıkış yasağı getirildi.
14.10.2020 Dünya
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı…
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı… Kırmızı Oda dizinin son bölümü 6. Bölümde anlatılan Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi merak ediliyor. Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor karakterinin, İstanbullu Gelin hikayesindeki torun olarak da gündeme gelen dizideki hırçın karakter Alya’ya son İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin ikinci eşi olan ve erkek çocuk doğuramadığı için hükümet kararıyla zorla boşatılan Prenses Süreyya’nın hikayesini anlatması, arama motorları üzerinden en çok araştırılan konuların başını çekti. 22 Haziran 1932 yılında Isfahan'da dünyaya gelen Süreyya İsfendiyari Bahtiyari olan Prenses Süreyya kimdir? Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi…
10.10.2020 Gündem
Terken Hatun kimdir? Terken isminin anlamı nedir? Sultan Melikşah'ın eşi, 1 Mahmud’un annesi Terken Hatun nasıl öldü?
Terken Hatun kimdir? Terken isminin anlamı nedir? Sultan Melikşah'ın eşi, 1 Mahmud’un annesi Terken Hatun nasıl öldü? Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin başlaması ile birlikte karakterlerle ilgili araştırmalar da arttı. Merak edilen karakterlerden biri de Melikşah'ın eşi olan Terken Hatun oldu. Terken Hatun’un hayatı ve tarihteki konumu arama motorlarından sorgulanmaya başlandı. Selçuklu Devleti'nin hükümdarı Melikşah'ın eşi ve 1. Mahmud'un annesi olan Terken Hatun'un hakkında merak edilenler…
28.09.2020 Gündem
İran'da 24 saatte 128 kişi 'corona'dan öldü!
İran'da 24 saatte 128 kişi 'corona'dan öldü! İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 128 artarak 23 bin 157'ye yükseldi.
13.09.2020 Sağlık
İran'daki nükleer tesisteki gizemli patlamanın nedeni belli oldu!
İran'daki nükleer tesisteki gizemli patlamanın nedeni belli oldu! İran Atom Enerjisi Kurumu Sözcüsü Behruz Kemalvendi, Natanz Nükleer Tesisi’nde meydana gelen patlamanın sabotaj olduğunu doğruladı.
23.08.2020 Dünya
İran'da Kovid-19 nedeniyle bir günde 179 kişi hayatını kaybetti
İran'da Kovid-19 nedeniyle bir günde 179 kişi hayatını kaybetti İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 179 artarak 13 bin 211'e yükseldi.
14.07.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

İsfahan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isfahan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.