İşçi İkramiye

İşçi İkramiye

Son dakika işçi ikramiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işçi ikramiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işçi ikramiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşçi İkramiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işçi ikramiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 işçi ikramiye haberi bulunmuştur. Tüm işçi ikramiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamudaki 700 bin işçiye müjde! İkramiye (tediye) ödemesi yapılacak! Kim, ne kadar ikramiye alacak?
Kamudaki 700 bin işçiye müjde! İkramiye (tediye) ödemesi yapılacak! Kim, ne kadar ikramiye alacak? 700 bin işçiye ikramiye ödemesi! 13 günlük ilave tediye ödemesi yapılacak! Kamuda çalışan işçilere yılda 4 taksit şeklinde tediye ödemesi gerçekleşiyor. İlk taksiti Ocak’ta ödenen tediyelerin ikinci kısmı Nisan ayı sonunda hesaplara yatırılacak. Peki, İşçi ikramiyeleri (tediye) ne zaman yatacak? işçiye ikramiye (tediye) ödemesinde kim, ne kadar alacak? İşte İşçi tediye tarihleri 2022!
13.04.2022 Çalışan Hakları
Yargıtay'dan taşeron işçilerle ilgili emsal karar!
Yargıtay'dan taşeron işçilerle ilgili emsal karar! Binlerce taşeron işçiye emsal teşkil edecek karar... Yargıtay, otelde çalışan bir taşeron işçisinin, otelin kadrolu işçilerine verilen senede 4 ikramiyeden yararlandırılmamasına ilişkin açılan dava ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Anayasa'nın eşitlik ilkesine göre, işverenin aynı işi yapan işçiler arasında bir ayrıma gidemeyeceğine karar verdi.
10.03.2021 Çalışan Hakları
İkramiye müjdesi! Ödemeler başladı
İkramiye müjdesi! Ödemeler başladı Yüz binlerce çalışan bekliyordu. Ödemeler başladı. İşçilerin beklediğini ikramiye müjdesi geldi. Yapılan ödemelere hiçbir şekilde haciz gelmesi ise mümkün değil. Kamuda istihdam edilen yaklaşık 1.2 milyon işçinin ilave ikramiye ödemeleri başladı. İkramiyeler her yıl 52 günlük ücret karşılığında dört taksitte ödeniyor. Dün başladığı belirtilen ödemelerle ilgili çalışanın aldığı maaşa göre alacağı ikramiye de değişecek.
15.12.2020 Ekonomi
İkramiye ne zaman verilecek? İşçi ikramiyesi bayramdan önce ödenecek mi? ÇAYKUR işçi ikramiye ödemeleri…
İkramiye ne zaman verilecek? İşçi ikramiyesi bayramdan önce ödenecek mi? ÇAYKUR işçi ikramiye ödemeleri… İşçi ikramiyeleri ne zaman yatıyor, sorusu ÇAYKUR çalışanları tarafından merak ediliyordu. ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, işçi personelin 2020 ilave tediye bedellerinin tümünün ilgili banka hesaplarına bugün aktarıldığı, çalışanların yarından itibaren ikramiyelerini hesaplarından çekebilecekleri belirtildi. İşte ÇAYKUR işçi ikramiye ödemeleri…
30.07.2020 Personel Alımı
Taşeron işçiye tediye ödemesi ne zaman yapılacak?
Taşeron işçiye tediye ödemesi ne zaman yapılacak? Milyonlarca çalışanın merakla beklediği tarih belli oldu. 4D sürekli işçi statüsüne geçen işçilere önemli haklar tanınıyor. Bunların en önemlilerinden biri tediye ödemeleri. Taşeron işçiye tediye ikramiye ödemeleri 13 Aralık tarihinde yapılacak.
12.11.2019 Ekonomi
Milyonlarca vatandaşa çifte bayram! Bugün hesaplarda
Milyonlarca vatandaşa çifte bayram! Bugün hesaplarda Beklenen gün geldi. Başta emekliler olmak üzere 12 milyon kişi Razaman Bayramı ikramiyesini, kamu işçileri ilave tediyelerini, işsizler ve kısa çalışma ödeneği alanlar haziran ödemelerini bugün çekebilecek.
31.05.2019 Ekonomi
İşçiye en az 3170 TL
İşçiye en az 3170 TL 500 bin kamu işçisi bu yıl da ikramiye alacak. Ödeme takvimi merakla beklenirken, tutarlar da netleşti. İşçilere en az 3 bin 170 lira verilecek. .
24.02.2019 Çalışma Hayatı
İşte kıdem vergisini geri almanın yolları
İşte kıdem vergisini geri almanın yolları İşçinin kıdem tazminatından kesilen gelir vergisi ile bonus, ikramiye gibi ek tazminatlar üzerinden kesilen gelir vergisi iade edilecek. Başvuru elektronik ortamdan yapılabilecek
14.02.2019 Çalışan Hakları
Binlerce işçinin gözü bu ikramiyede
Binlerce işçinin gözü bu ikramiyede Kamuda çalışan işçi statüsündeki kişilere devlet her yıl 52 günlük ilave tediye (ikramiye) ödemesi yapıyor. Belediye işçileri de ikramiye için bekleyişini sürdürüyor
13.02.2019 Çalışan Hakları
Tediye ödemeleri bugün hesaba yatıyor!
Tediye ödemeleri bugün hesaba yatıyor! Kamu işçilerine ödenecek ilave tediyenin (ikramiye) ilk yarısı bugün hesaplara yatıyor. Ödemelerden taşerondan kadroya geçen işçiler da yararlanacak. Peki kim ne kadar tediye ödemesi alacak?
31.01.2019 Ekonomi
Son dakika: Yüz binlerce işçinin bu haktan haberi yok!
Son dakika: Yüz binlerce işçinin bu haktan haberi yok! Kadroya geçen taşeron işçilerin bu haklarından haberi yok. Askerliğini yapmış çalışanlar işe girmeden önce sigortadaki eksik günlerini askerliğe saydırıp 1,5 yıl önce emekli olabilecek. Ayrıca işçilerin ikramiyesi 7 Aralık'ta yatmış olacak.
24.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve asgari ücrete zam mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve asgari ücrete zam mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşları ve asgari ücrete zam mesajı verdi.
10.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yaptı. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Bakan Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.
1.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak konusu oldu. Uzmanlar asgari ücret zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunup olası zam ve zam oranı ile ilgili çarpıcı tahminde bulundu. Peki bu durumda enflasyon artar mı? 2024 yılında asgari ücret zammı ne olur? İşte detaylar...
27.10.2023 Ekonomi
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay ortaya çıktı. İşverenin çalışanlar arasında ayrımcılık yapması haklı fesih hakkı veriyor. Bunu yapan işveren çalışanına 4 maaş kadar tazminat ödüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan bilinmeyen detayları aktardı.
9.10.2023 Gündem
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Kritik toplantının gündeminde 4 kritik ana başlık olacak. Gençlere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı konusu da Kabine Toplantısı'nda masaya gelecek.
20.08.2023 Gündem
Tediye 2023 ikramiye tarihleri! 2023 tediye tarihleri belli oldu mu, tediye 2023 Haziran ödemesi ne zaman? İşçi tediye 2023 ne kadar?
Tediye 2023 ikramiye tarihleri! 2023 tediye tarihleri belli oldu mu, tediye 2023 Haziran ödemesi ne zaman? İşçi tediye 2023 ne kadar? Kamu işçilerinin ikramiye tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2023 yılında verilecek ilave tediye sürelerinin belirlenmesi hakkındaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2023 tediye ikramiye tarihleri ile İşçi tediye 2023 ne kadar? Sorusunun yanıtı…
16.06.2023 Çalışan Hakları
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz 700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri'nde zam oranını açıkladı. Erdoğan Yüzde 45 zam yapıyoruz. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin TL olacak" dedi. Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına çalışmaların devamının geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuzda enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Özel sektör çalışanlarına güzel haber! 1 saat bile çalışsanız yetiyor
Özel sektör çalışanlarına güzel haber! 1 saat bile çalışsanız yetiyor Özel sektör çalışanları yakından ilgilendiren haber. Yargıtay kritik karar imza attı. 1 saat bile çalışsanız yeterli olacak. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, milli ve dini bayram günlerinde bir saat bile çalışan işçinin tam yevmiye hak ettiğine hükmetti. Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren karar, emsal teşkil edecek. İşte haberin detayları...
24.04.2023 Çalışan Hakları
Kamu işçilerine ikramiye ödemelerinin tarihi belli oldu
Kamu işçilerine ikramiye ödemelerinin tarihi belli oldu Kamuda çalışan işçilere yapılacak ikramiye ödemelerinin tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararına göre ikramiye ödemelerinin ilk yarısı 27 Ocak, ikinci yarısı 17 Nisan'da yapılacak.
5.01.2023 Ekonomi
Asgari ücrette 4 senaryo! Hepsine zam geliyor, işte yeni liste
Asgari ücrette 4 senaryo! Hepsine zam geliyor, işte yeni liste Asgari ücretin belli olmasına sayılı günler kaldı. Milyonlarca çalışanın gözü kulağı bu haberde. Hepsine zam geliyor. Gelirler artıyor. Salı günü belirlenmesi beklenen yeni asgari ücretin artmasıyla birlikte, maaş geliri elde eden bütün çalışanların vergi dışı bırakılacak kazanç tutarı da artacak. Öte yandan asgari ücrette yeni liste ortaya çıktı. İşte yeni asgari ücrette 4 senaryo...
19.12.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücretle mağazada çalışıyordu! 'Kazı Kazan'dan 1 milyon TL çıktı
Asgari ücretle mağazada çalışıyordu! 'Kazı Kazan'dan 1 milyon TL çıktı Malatya'da bir mağazada asgari ücretle çalışan 32 yaşındaki işçi, 20 TL'ye aldığı Kazı Kazan kuponuyla 1 milyon TL ikramiye kazandı.
19.10.2022 Yaşam
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor Yargıtay asgari ücretle çalışanları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda, "Uzun yıllar boyunca aynı işyerinde asgari ücretle çalışmaya devam edilmesi hayatın olağan akışına aykırıdır." denildi. Kararı değerlendiren uzmanlar, benzer şekilde uzun yıllar asgari ücretle çalışmaya devam edenler için dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.10.2022 Çalışma Hayatı
Son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan kuponuna 2 milyon liralık ikramiye çıktı
Son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan kuponuna 2 milyon liralık ikramiye çıktı Tokat'ta işçi emeklisi Dursun Koçyiğit (49), Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan şans oyunları bayisine giderek cebindeki son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan 'Milyonerler Kulübü' adlı kupondan 2 milyon lira ikramiye kazandı.
20.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İşçi İkramiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işçi ikramiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.