İşçi Aranıyor.

İşçi Aranıyor.

Son dakika işçi aranıyor. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işçi aranıyor. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işçi aranıyor. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşçi Aranıyor.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işçi aranıyor. gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 işçi aranıyor. haberi bulunmuştur. Tüm işçi aranıyor. haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
En çok eleman arayan meslekler açıklandı! Binlerce işçi aranıyor...
En çok eleman arayan meslekler açıklandı! Binlerce işçi aranıyor... Türkiye'de en çok işçi ve eleman arayan meslekler belli oldu. Türkiye İş Kurumu Kasım ayına ilişkin istatistikleri yayımladı. İşkur'un verilerine göre Kasım ayında 53 bin 204 erkek, 34 bin 237 kadın olmak üzere toplamda 87 bin 441 kişi işe yerleştirildi. En çok iş açığı özel güvenlik sektöründe oluştu. İşte tüm detaylar...
13.12.2023 Ekonomi
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp İzmir'in Bornova ilçesinde inşaatı süren bir otele ait vinç, yapıya doğru devrildiği, kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 4 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi yaralandı. Kayıp olduğu değerlendirilen 2 işçinin bulunması için ise arama- kurtarma çalışması başlatıldı.
30.12.2022 Yaşam
15 bin lira maaşla çalışacak eleman aranıyor! En az 500 kişi alınacak ama başvuran yok
15 bin lira maaşla çalışacak eleman aranıyor! En az 500 kişi alınacak ama başvuran yok Çalışacak nitelikli eleman aranıyor. Maaşlar aylık 5 bin 500 ile 15 bin arasında değişiyor. Her alanda yetişmiş ustaya ve insan gücüne ihtiyaç olduğu ancak eleman sıkıntısının yaşandığı belirtilirken, en az 500-600 civarında da usta alınacağı ifade edildi.
19.10.2022 Ekonomi
Avrupa binlerce Türk işçi arıyor! 2 bin Euro maaş, yabancı dil aranmıyor, konut desteği, tek şart lise mezunu olmak...
Avrupa binlerce Türk işçi arıyor! 2 bin Euro maaş, yabancı dil aranmıyor, konut desteği, tek şart lise mezunu olmak... İş arayanlara Avrupa'da çalışma ve yaşama fırsatı. İngiltere'den Almanya'ya, Fransa'dan Hollanda'ya, İsviçre'den İtalya'ya kadar bir çok ülkede çalışan sıkıntısı yaşanıyor. Koronavirüs salgınında çalışanlarını işten çıkaran Avrupa havalimanları yaşanan kaosu bitirmek için harıl harıl eleman arıyor. Hatta artık Türk kariyer sitelerinde ilanlar çıkıyor. Lise mezunu bagaj görevlisi arayan havalimanları, Almanca dilbilgisi dahi istemiyor.
13.08.2022 Ekonomi
En çok işçi alımı yapan sektör hangisi? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekleri!
En çok işçi alımı yapan sektör hangisi? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekleri! İŞKUR duyurdu! Açık iş ilanlarında en çok aranan meslekler açıklandı. İş arayan milyonlarca kişi arasında hem özel sektör hem de kamu da kolay iş bulabilecek meslekler belli oldu. Açık işler arasında imalat sanayi sektörü ön plana çıkıyor. İŞKUR’da işçi, temizlik, dikiş ve satış başta olmak üzere bu işi yapan kişiler için çok fazla iş ilanı bulunuyor. Peki, İşverenlerin en çok aradığı elemanlar hangileri? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekler!
10.08.2022 Personel Alımı
7 bin 500 lira maaşla çalışacak eleman bulamıyor! Şartları açıklayıp duyurdu: ‘Sıkıntı içerisindeyiz’
7 bin 500 lira maaşla çalışacak eleman bulamıyor! Şartları açıklayıp duyurdu: ‘Sıkıntı içerisindeyiz’ Antalya’da turizmciler, 2 saat üzerinden 3-4 sefere çıkacak ve 7 bin 500 TL maaşla çalışacak şoför bulamadıklarını duyurdu. Konu ile ilgili konuşan Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, yaz sezonunun açıldığı kentte, otobüs esnafının sorunlarını anlatarak, çözüm önerilerinde bulundu.
27.04.2022 Ekonomi
Çok sayıda işçi aranıyor! 'Maaşlar asgari ücretin üzerinde’ deyip duyurdu: Kaynakçı, tornacı, frezeci...
Çok sayıda işçi aranıyor! 'Maaşlar asgari ücretin üzerinde’ deyip duyurdu: Kaynakçı, tornacı, frezeci... Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetim Kurulu üyesi ve Trakya Koordinatörü Erdim Noyan, Türkiye'nin artan ihracatına karşılamak için fabrikaların üretimini artırdığını ancak Trakya'da bulunan 24 Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmaların eleman sıkıntısı yaşadığını söyledi. Noyan, "Özellikle bölgemizde tekstil gibi emek yoğun sektörlerdeki yatırım artışı da personel ihtiyacı oluşturmaktadır" dedi. MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan da, "En büyük yaşadığımız sıkıntılardan bir tanesi maalesef mavi yaka ve gri yaka dediğimiz teknik, teknisyen personel ihtiyaçlarımızda sıkıntı yaşıyoruz" dedi.
17.04.2022 Gündem
6 bin TL maaşla işçi bulamıyor! Gençlere çağrı: "İş var, maaş var, sigorta var, yemek var"
6 bin TL maaşla işçi bulamıyor! Gençlere çağrı: "İş var, maaş var, sigorta var, yemek var" 6 bin lira maaşla işçi aranıyor. Bayburt’ta yaşayan ve esnaflık yapan Bünyamin Beyazıt, eleman bulamadığını ve buldukları elemanın da kısa bir süre sonra işten ayrıldığını söyledi. İş arayan gençlere seslenen Beyazıt, “İş var ama çalışan yok. 6-7 bin TL maaş veriyoruz beğenmiyorlar. İş yok diyenlere sesleniyorum buyursunlar iş var, maaş var, sigorta var, yemek var gelsinler çalışsınlar” dedi.
7.02.2022 Çalışma Hayatı
Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor! ‘Eleman sıkıntısı var’
Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor! ‘Eleman sıkıntısı var’ Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor, toplam gelir 1,4 milyar liraya kadar ulaştı. Bu yıl 26 tane daha denize indirildi. Eleman sorunu nedeniyle siparişler geri çevriliyor. Dünyanın en önemli süper lüks yat merkezlerinden birinde istihdam sorunu aşılamıyor. ASBAŞ Genel Müdürü Zeki Gürses, “Şu an yat sektöründe 2 bin 148 kişi istihdam ediliyor. Firmalar aldıkları siparişlerle ilgili personel sıkıntısını İstanbul, Bodrum gibi bölgelerden geçici personel getirerek çözmeye çalışıyor" dedi
15.10.2021 Ekonomi
Maaşlar 7000 liradan başlıyor! KPSS şartı da yok, 1 milyon kişi aranıyor...
Maaşlar 7000 liradan başlıyor! KPSS şartı da yok, 1 milyon kişi aranıyor... Sayıları her geçen gün artıyor. Yüz binlerce kişiye iş kapısı. KPSS ya da sınav şartı da yok. Maaşları da 7 bin liradan başlıyor. Bölüm önemli değil. İnternet sistemleri bilgisi önemli. Pandemiyle birlikte hızla büyüyen e-ticaret sektöründe şirket sayısının 350 bine ulaşması bekleniyor. Lojistik sektörü de dahil bu alanda çalışmak için en az 1 milyon kişiye ihtiyaç var. Maaşlar, 7 bin TL’den başlayıp 30 bin TL’ye kadar çıkıyor
13.10.2021 Çalışan Hakları
Sel meydana geldi, sular HES tünelini bastı! Kaybolan işçi aranıyor
Sel meydana geldi, sular HES tünelini bastı! Kaybolan işçi aranıyor Erzurum'un İspir ilçesine bağlı Çamlıkaya Mahallesi'nde, dün sağanak sonrası meydana gelen selde, HES tünelinde çalışan Mustafa Aksöyek (39) kayboldu. Selin getirdiği çamur ve balçıkla dolan 400 metre uzunluğundaki tünelde kaybolan işçiyi bulmak için AFAD ve itfaiye ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.
6.08.2021 Gündem
İŞKUR personel alımı ilanları! 43 bin personel aranıyor, 10 bini vasıfsız!
İŞKUR personel alımı ilanları! 43 bin personel aranıyor, 10 bini vasıfsız! İŞKUR üzerinden binlerce personel alımı ilanı yayımlandı. Kamu ve özel sektöre ait iş ilanlarının paylaşıldığı İŞKUR binlerce kişiye istihdam sağlamaya devam ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala işsiz kalan binlerce vatandaşlara yeni iş imkânı sunuyor. Ülke genelinde 43 bin 217 personel aranıyor, bunun yaklaşık 10 bini ise işçiden oluşuyor. Peki, İŞKUR üzerinden hangi kadroya ne kadar personel alımı yapılacak?
15.12.2020 Personel Alımı
Binlerce işçi aranıyor! Firmalar harekete geçti ve...
Binlerce işçi aranıyor! Firmalar harekete geçti ve... OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda 2014 yılında 1400 çalışanla devraldıkları Salihli Organize Sanayi Bölgesinde 2-3 ay sonra 10 binden fazla kişiye istihdam sağlanmış olacağını belirterek herkesin işsizlikten bahsettiği bir dönemde kendilerinin ilanla işçi aradıklarının altını çizdi. 2021 yılının yaz aylarında 3. Etap için çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Başkan Kayda Salihli’nin Manisa’dan sonra en fazla istihdam ve üretim yapan ilçe olacağını vurguladı.
30.11.2020 Ekonomi
Kamu ve özel sektörde binlerce kişiye iş imkanı! Günlük...
Kamu ve özel sektörde binlerce kişiye iş imkanı! Günlük... Binlerce kişiye iş kapısı aralandı. İş arayışında olanlara kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörden müjdeli haber geldi. Çok sayıda kurum personel alım ilanı yayımladı. İlanlar çoğunlukla lise ve üniversite mezunları için duyuruldu. KPSS şartı aranmayan ilanlar da mevcut. İşkur ise herhangi bir vasfı olmayan kişileri meslek sahibi yapabilmek için ücretsiz ‘mesleki eğitim kursları’ düzenliyor. Meslek öğrenen işçilere günlük 77 lira ile 85 lira harçlık veriliyor. 16-70 yaş arası herkes başvurabiliyor. İşte tüm detaylar...
14.09.2020 Çalışma Hayatı
329 bin işçi aranıyor
329 bin işçi aranıyor Türkiye’deki çalışma hayatının 2019 yılı fotoğrafı ortaya çıktı. Türkiye İş Kurumu’nun tamamladığı çalışmaya göre halen 329 bin açık iş var. Kadınlarda en çok makineci, erkeklerde imal işçisi aranıyor. İşyerlerinin yüzde 10’u bir yıl içinde yatırım planlıyor. Gelecek 10 yıl içinde 3 boyutlu katı model teknikeri, network güvenlik uzmanı, homologasyon uzmanı gibi mesleklerin ise öne çıkması bekleniyor.
10.11.2019 Ekonomi
Ve detaylar belli oldu! On binlerce işçi aranıyor
Ve detaylar belli oldu! On binlerce işçi aranıyor Bu yıl şimdiden 205 bin 430 kişiyi kişiyi işe yerleştiren İŞKUR’da, 46 bini aşkın açık iş bulunuyor. En çok beden işçisi, dikişçi ve turizm personeli aranıyor.
11.03.2019 Çalışma Hayatı
Acil 48 bin işçi aranıyor
Acil 48 bin işçi aranıyor İş arayan binlerce kişiye güzel haber. İŞKUR, farklı pozisyonlarda 48 bin kişinin istihdam edileceğini duyurdu.
15.02.2019 Personel Alımı
Meksika'da alışveriş merkezi inşaatı çöktü: Ölü ve kayıplar var
Meksika'da alışveriş merkezi inşaatı çöktü: Ölü ve kayıplar var Meksika'nın Nuevo Leon eyaletinde inşaatı devam eden bir alışveriş merkezinin çökmesi sonucu en az 7 işçi hayatını kaybetti, kayıp 9 işçi aranıyor.
12.10.2018 Dünya
Devlete sınavsız şartsız 15 bin 400 işçi alınacak! İşte şartlar
Devlete sınavsız şartsız 15 bin 400 işçi alınacak! İşte şartlar İş arayanlara müjde. Devlet, 15 ilde 15 bin 418 kişiye sınavsız, kurayla iş verecek. Süre sınırlı, ilgi çok yoğun.
1.05.2018 Ekonomi
219 bin personel aranıyor
219 bin personel aranıyor İŞKUR’da açık işlerin sayısı 139 bin 613’e ulaşırken, kamu kurumları da 79 bin 321 personel alımı için düğmeye bastı. Toplum yararına işler için 40 bin işçi aranıyor. Milli Savunma Bakanlığı 24 bin erbaş alımı yapacak.
14.10.2017 Ekonomi
Kamu personel alımı hangi tarihte başlayacak? Hangi branşlara memur alınacak
Kamu personel alımı hangi tarihte başlayacak? Hangi branşlara memur alınacak Kamu personel alımı için geri sayım sürüyor. Çeşitli kurumlar yıl tamamlanana kadar yaklaşık 30 bin geçici memur istihdam edecek. Kamu kurumları memur alımı için üst üste duyurular yayınlamaya devam ediyorlar. İşte kamu personel alımına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
400 bin işçi aranıyor
400 bin işçi aranıyor 2017'de üç sektör 400 bin kişiye yeni istihdam sağlayacak. Ekonominin lokomotif sektörü inşaat 300 bin yeni istihdam oluşturma potansiyeli taşırken, iç giyimde 50 bin kişi, gıda perakendesinde ise 30-50 bin kişiye iş imkanı yaratılacak
11.11.2016 Ekonomi
‘Onlar doldururdu ben imzalardım!’
‘Onlar doldururdu ben imzalardım!’ 2009 yılından itibaren Soma Kömürleri AŞ’de iş güvenliği uzmanı olarak çalışan maden mühendisi Fuat Ünal Aydın’ın ifadesi, büyük bir ihmali de ortaya çıkardı...
29.09.2021 Gündem
Ayda 35 bin dolara  işçi aranıyor!
Ayda 35 bin dolara işçi aranıyor! Nitelikli işgücü bulmakta sıkıntı çeken Amerika ve Kanadalı işverenin gözü Türk çalışanda...
22.04.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İşçi Aranıyor. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işçi aranıyor. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.