İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Üstesinden geleceğiz
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Üstesinden geleceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Samsun'da önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon rakamlarına değinen Bakan Nebati, "Kur stabil hale geldi, kontrolümüz altında. Bu ülkeyle beraber herkes büyüyecek. Bizim önümüzü kimse kapatamaz. Ne yaptığımızı biliyoruz, bu işin üstesinden geleceğiz. Şişirilmiş fiyatlar ortadan kalkacak." dedi.
15.04.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan yabancı araştırmacı ve iş insanlarına çağrı
Bakan Varank'tan yabancı araştırmacı ve iş insanlarına çağrı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı ile katma değerli üretimi ve ihracatı artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Kapılarımız dünyanın her yerinden araştırmacılara ve iş insanlarına her zaman açık." dedi.
1.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Almanya'ya vize kalkıyor mu?
Almanya'ya vize kalkıyor mu? Almanya'da Schengen vizesine ilişkin olarak, Türkiye'yi ilgilendiren önemli bir mahkeme kararı çıktı.
29.09.2021 Gündem