İş Hanı

İş Hanı

Son dakika iş hanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş hanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş hanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Hanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş hanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 iş hanı haberi bulunmuştur. Tüm iş hanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalnız yaşadığı iş hanında ölü bulundu
Yalnız yaşadığı iş hanında ölü bulundu Denizli’de kendisinden haber alınamayan yaşlı adam, aynı zamanda ev olarak da kullandığı iş hanında ölü bulundu.
4.08.2022 Yaşam
Bakırköy'de iş hanında yangın! Ekipler sevk edildi
Bakırköy'de iş hanında yangın! Ekipler sevk edildi İstanbul Bakırköy'de bir iş hanının çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
30.06.2022 Yaşam
Bakırköy'de iş hanında yangın! Ekipler sevk edildi
Bakırköy'de iş hanında yangın! Ekipler sevk edildi İstanbul Bakırköy'de bir iş hanının çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
30.06.2022 Yaşam
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar'
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar' Sivas'ta bir iş hanında kullanılmayan hurda dükkanında ortaya çıkan, çevrede gezinen fareler esnafı tedirgin etti.
9.05.2022 Yaşam
Kağıthane'de 3 arkadaş ofiste ölü bulundu
Kağıthane'de 3 arkadaş ofiste ölü bulundu Kağıthane'de iki gündür kendilerinden haber alınamayan üç arkadaş ofiste ölü olarak bulundu.
12.02.2022 Haber
Kağıthane'de vatandaş dehşete uyandı! Üç kişi bodrumda ölü bulundu
Kağıthane'de vatandaş dehşete uyandı! Üç kişi bodrumda ölü bulundu Son dakika haberi... Kağıthane'de iki gündür kendilerinden haber alınamayan üç arkadaş ofiste ölü olarak bulundu. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ölen 3 kişinin ısınmak için piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendikleri belirtildi. Valilikten yapılan açıklamada “Hayatını kaybeden şahısların ısınmak için piknik tüpüne bağlı ısıtıcıdan zehirlendikleri anlaşılmıştır” denildi.
12.02.2022 Gündem
Üşümesin diye üzerini örttükleri kişi iş hanında ölü bulundu
Üşümesin diye üzerini örttükleri kişi iş hanında ölü bulundu Antalya'da, bir iş hanı önünde düşen ve esnaf tarafından üşümesin diye iş hanının birinci katına çıkarılıp, üzerine battaniye serilen Mustafa Boyacı (54), ölü bulundu.
21.01.2021 Yaşam
Beyoğlu'nda iş hanında yangın : 1 kişi hayatını kaybetti
Beyoğlu'nda iş hanında yangın : 1 kişi hayatını kaybetti Beyoğlu'nda beş katlı iş hanının çatı katında yangın çıktı. Yangında iş hanında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.
2.04.2020 Gündem
İşhanı zemininden imparatorluk salonu çıktı
İşhanı zemininden imparatorluk salonu çıktı İzmir'in Konak ilçesinde, işhanı yapmak için yıkılan binanın zemininde tarihi kalıntılara rastlandı. İnşaat çalışmalarını durduran İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, bölgedeki kalıntıları inceledi. Yapılan incelemelerin ardından ortaya çıkan kalıntıların, Antik Roma dönemine ait liman hamam kalıntısı ile imparatorluk salonu olduğu belirlendi. Kurul, uzmanlarca hazırlanacak raporun ardından alanın sit statüsü veya tesciline ilişkin nihai kararını verecek.
25.10.2018 Gündem
Fatih'te iş hanından hırsızlık; 2 gözaltı
Fatih'te iş hanından hırsızlık; 2 gözaltı Fatih'te sabaha karşı bir iş hanına iki kişinin girdiğini gören başka bir iş yerinin bekçisi durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiye merdiveniyle girdikleri iş hanında 2 hırsızlık şüphelisini suçüstü yakaladı.
23.07.2017 Yaşam
İş hanındaki 45 işyerini bir gecede soydular
İş hanındaki 45 işyerini bir gecede soydular Fatih'te 5 katlı bir iş hanına çatıdan giren 2 kişi koridorlardaki güvenlik kameralarını kırdıktan sonra 45 ofisi soydu.
13.07.2017 Yaşam
MHP binasında korkutan duman
MHP binasında korkutan duman Balıkesir’in Edremit ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin bulunduğu iş hanından çıkan aşırı duman büyük paniğe neden oldu.
29.03.2017 Yaşam
Konfeksiyonda can pazarı!
Konfeksiyonda can pazarı! İş merkezinde yangın çıktı, 2 kişi öldü
7.11.2013 Yaşam
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde "40 Yıl, 40 Eser" etkinliği kapsamında Bir Şiir Bir Hayat / Sakarya Türküsü Dijital Sergisi’nin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Necip Fazıl Cumhuriyet tarihimizin en sancılı dönemlerine şahitlik etti. Fertlerin yaşadığı bütün ıstırapları bizzat görmüştür. Kültürel hegemonyaya teslim olmak yerine kalemi ve kelamıyla direnmeyi seçti." ifadelerini kullandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse bu milletin evlatlarını aşağılama cesaretini gösteremeyecek. Aman yarabbi ne diyor. 'Kırsal kesimden aldığı oylarla Cumhurbaşkanlığı kazandı.' Partinizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal "Köylü Milletin efendisidir" demedi mi? 14 Mayıs'ta milletimiz başında CHP zihniyetini istemediğini çok net biçimde ortaya koymuştur. 28 Mayıs'ta da yarım kalan işi tamamlayarak CHP ideolojisi sandığa gömmüştür. Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır. Ne CHP genel başkanının koltuğunu korumak için attığı iftiralar bunu değiştirebilir ne seçim yenilgisini perdelemek için söylediği yalanlar bunu perdeleyebilir." dedi.
11.06.2023 Gündem
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu Esnaf Ruşen Ali Can'ın dükkanına maskot olması için Adana’dan aldığı Pala isimli papağan, Eskişehir’de kargalara özenip onlar gibi ses çıkarmaya başlarken konuşmayı da unuttu.
22.05.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Mülk Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Mülk Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Mülk Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Mülk Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kuran’da yer alan surelerden biri de Mülk Suresidir. Mülk Suresi de faziletleri çok olan ve bilmediğimiz daha birçok sırrı olan surelerden biridir. Kuran-ı Kerim’de yer alan surelerin okunmasında tilavete uymak önemlidir. Fakat bunun yanında surelerin anlamını bilerek, tefekkür ederek okunması çok daha önemlidir.
9.05.2023 Sureler
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetildi. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca tartışma yaşandı. İşletme Müdürü Merve Bülbül, "Son açıklanan fiyatlardan sonra, sıkıntı yaşıyoruz. İnsanlar burayı 'Et ve Süt Kurumu' ile karıştırıyorlar. Burası özel bir işletme. Her şey yasal" dedi.
25.03.2023 Yaşam
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Şen yapılan son anketlerde Erdoğan'ın oy oranının yüzde 53, AK Parti'nin yüzde 41, Cumhur İttifakı'nın ise yüzde 51 civarında olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. "6'lı koalisyonda demokrasi tarihinde görülmemiş kavga çıktı. masanın altı üstüne geldi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ortada fol yok yumurta yokken, bunların gösterdikleri kibri insanlık adına oradaki mağdurlar adına biz utandık. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, grup toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Finlandiya'nın NATO üyeliği üzerine sorulan bir soruya cevap olarak; "Cuma günü verdiğimiz sözü tutacağız." dedi.
15.03.2023 Gündem
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener ise yaşanan süreç ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş Hanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş hanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.