İş Adamları

İş Adamları

Son dakika iş adamları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş adamları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş adamları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Adamları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş adamları gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 iş adamları haberi bulunmuştur. Tüm iş adamları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Elvan duyurdu! Önemli katkı sunacak
Bakan Elvan duyurdu! Önemli katkı sunacak Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) heyeti ile gerçekleştirdikleri görüşmeye ilişkin, "İş dünyasının görüşleri, yapacağımız düzenlemelere önemli katkı sunacak." ifadelerini kullandı.
4.12.2020 Ekonomi
Ve ortaya çıktı! Ünlü iş adamı 'eşim kaçırıldı' demişti
Ve ortaya çıktı! Ünlü iş adamı 'eşim kaçırıldı' demişti Norveç'te polis ülkenin en zengin iş adamlarından Tom Hagen'i bundan 18 ay önce ortadan kaybolan eşini öldürdüğü şüphesiyle gözaltına aldı.
29.04.2020 Dünya
Binali Yıldırım Sivaslı iş adamlarıyla buluştu
Binali Yıldırım Sivaslı iş adamlarıyla buluştu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul halkının yarın Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek için sandık başına gideceğini belirterek, seçim sonucunun İstanbul'a hayır getirmesini diledi.
22.06.2019 Siyaset
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
12.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral, genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi
11.03.2019 Gündem
"Suudi Arabistan'da 45 iş adamı ve prens hala gözaltında"
"Suudi Arabistan'da 45 iş adamı ve prens hala gözaltında" Washington Post'ta yayımlanan makalede Ritz Carlton otelinde gözaltına alınan 45 kişinin hala kapalı kapılar arkasında tutulduğu iddiası yer aldı.
6.11.2018 Dünya
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Çin ile teknoloji iş birlikleri önemli
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Çin ile teknoloji iş birlikleri önemli TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, "Çin’den Türkiye’ye yatırımların artması gerekiyor. Çin’le özellikle teknoloji alanında yapılacak iş birlikleri, önümüzdeki dönemde ekonomik ilişkilerimiz açısından büyük önem arz ediyor." dedi.
18.10.2018 Ekonomi
Türkiye, Afrika iş dünyasını İstanbul'da ağırlayacak
Türkiye, Afrika iş dünyasını İstanbul'da ağırlayacak Ticaret Bakanı Pekcan, hükümetin 100 Günlük İcraat Programı'ndaki eylemleri arasında bulunan 2. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'nu 10-11 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştireceklerini belirtti.
4.10.2018 Ekonomi
Kılıçdaroğlu, Akhisar'da iş adamlarıyla buluştu
Kılıçdaroğlu, Akhisar'da iş adamlarıyla buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Herkesin iki eli kanda bile olsa 24 Haziran'da sandığa giderek, oy kullanmaları gerekiyor. Çocuklarınız için, demokrasi için, bayrağınız için Türkiye'nin geleceği için oyunuzu kullanın." dedi.
8.06.2018 Siyaset
Yurt müdürü, kız öğrencileri iş adamları ve politikacılara pazarlıyormuş!
Yurt müdürü, kız öğrencileri iş adamları ve politikacılara pazarlıyormuş! ABD'deki üniversitede yurt sorumlusu kadının, kız öğrencileri yurt masraflarını karşılayabilmeleri için iş adamları ve politikacılara pazarladığı ortaya çıktı.
2.05.2018 Dünya
Uçuş yasağı başlıyor, iş adamları tedirgin
Uçuş yasağı başlıyor, iş adamları tedirgin Erbil ve Süleymaniye'ye yarından itibaren yabancı havayolu şirketlerinin uçuşlarının askıya alınması ve Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kuzey Irak'a seyahat uyarısı bu bölgelere gitmek isteyen iş adamlarını tedirgin etti.
28.09.2017 Ekonomi
İş adamlarını gözaltına alacaklardı
İş adamlarını gözaltına alacaklardı 15 Temmuz’da ekonomiye de darbe indirmek isteyen FETÖ’cülerin, Türkiye’nin büyük projelerini yürüten 13 işadamını gözaltına almaya kalkıştığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Ülkemizi seviyorsak şimdi hareket zamanı
Ülkemizi seviyorsak şimdi hareket zamanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, işadamlarına seslendi: Borsadaki yükseliş ve dövizdeki düşüş piyasaların ekonomimize güveninin tam olduğuna işaret ediyor. Pek çok emare ekonominin çarklarının daha hızlı dönmeye başladığını gösteriyor. Ülkemizi seviyorsak şimdi harekete geçme zamanı. Gün yatırım günü
3.06.2017 Ekonomi
Diyarbakır’da iş adamlarına FETÖ operasyonu: 28 gözaltı
Diyarbakır’da iş adamlarına FETÖ operasyonu: 28 gözaltı Diyarbakır’da, iş adamlarına yönelik gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 28 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Mardinli iş adamları yeni yönetimini seçti!
Mardinli iş adamları yeni yönetimini seçti! Mardinli İş Adamları Derneği A.Kadir AKKUŞ Başkanlığındaki yeni yönetimini seçti.
24.04.2017 Ekonomi
Antalya'da iş adamlarına operasyon! Sayı yükseldi
Antalya'da iş adamlarına operasyon! Sayı yükseldi Serik Genç İş adamları Derneğine yönelik operasyonda gözaltı sayısı 22'ye yükseldi
29.09.2021 Gündem
Cezaevinde yangın çıktı! Gökçek uyardı
Cezaevinde yangın çıktı! Gökçek uyardı İzmir'de FETÖ'cü iş adamlarının kaldığı cezaevinde yangın çıkması üzerine Melih Gökçek'ten uyarı geldi
29.09.2021 Gündem
STK’lar referandum kararlarını açıkladı
STK’lar referandum kararlarını açıkladı Sanayici, ihracatçı, esnaf, iş dünyası temsilcilerinden art arda referandum kararlarını açıklamaya başladı. Son olarak iş dünyasının belkemiği STK başkanları “evet” dedi.
1.03.2017 Siyaset
FETÖ üyeleri "kafalama" ile iş adamlarından para koparmış
FETÖ üyeleri "kafalama" ile iş adamlarından para koparmış Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında FETÖ'nün sözde "Kars Sıkıyönetim Komutanı" olan dönemin 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı'nın da yer aldığı 17 askeri personel hakkında açılan davanın iddianamesinde, örgüt üyelerinin "kafalama" adı altında cemaatle bağlantısı olmayanlara şirin gözüküp örgüte eleman kazandırdıkları ve iş adamlarından da para kopardıkları bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da iş adamlarına FETÖ operasyonu: 17 gözaltı
Ankara'da iş adamlarına FETÖ operasyonu: 17 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında 17 iş adamı gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Afyonkarahisar'da iş adamlarına gözaltı
Afyonkarahisar'da iş adamlarına gözaltı Afyonkarahisar'da aralarında iş adamlarının da bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Başkanlara telefon yağıyor
Başkanlara telefon yağıyor Başbakan Yıldırım’ın açıkladığı teşvik paketi bölgedeki iş dünyası örgütlerince sevinçle karşılanırken Doğu’daki bazı iş adamları yatırımcıların bilgi almak için kendilerini aramaya başladığını söyledi.
6.09.2016 Ekonomi
O kanun Meclis'te
O kanun Meclis'te İş dünyasının beklediği haber geldi
8.08.2016 Ekonomi
FETÖ’cü şirketler ortaklık peşinde
FETÖ’cü şirketler ortaklık peşinde 15 Temmuz darbe girişimiyle deşifre olan FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, yeni ortaklıklar kurarak yeraltına çekiliyor. İşadamları FETÖ’cülerin cazip şartlarla ortaklık teklifleri verdiğini söylüyor
3.08.2016 Ekonomi
Türk iş adamları: Terör Türkiye'ye boyun eğecek
Türk iş adamları: Terör Türkiye'ye boyun eğecek İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına iş dünyasından tepki yağdı. İşadamları "Terör Türkiye'ye boyun eğecek" dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş Adamları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş adamları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.