İrfan Aktar

İrfan Aktar

Son dakika İrfan Aktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrfan Aktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrfan Aktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrfan Aktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irfan aktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 irfan aktar haberi bulunmuştur. Tüm irfan aktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık'
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık' Cumartesi günü yapılacak mali genel kurul öncesi önemli açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Ergun Gürsoy ve Metin Öztürk Burak Elmas'ın ibra edilip edilmeme konusunda ise önemli ifadeler kullandı.
25.03.2022 Galatasaray
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu sosyal medyada en çok konuşulan, arama motorlarında araştırılan isimler arasında yer aldı. Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti, kariyeri, ve Galatasaray'da aldığı görevler merak konusu oldu. Peki, Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
19.06.2021 Futbol
Mustafa Cengiz: Bazılarınız bizi seçtiğine pişman...
Mustafa Cengiz: Bazılarınız bizi seçtiğine pişman... Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı başladı.
29.09.2018 Galatasaray
Galatasaray’da genel kurul başladı
Galatasaray’da genel kurul başladı Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı başladı.
29.09.2018 Galatasaray
Galatasaray'da Divan Kurulu'nun yeni başkanı Eşref Hamamcıoğlu
Galatasaray'da Divan Kurulu'nun yeni başkanı Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun olağan seçimi sona ererken, gelecek 3 yıl için yeni başkan Eşref Hamamcıoğlu oldu.
15.04.2018 Galatasaray
Galatasaray'da Divan Kurulu seçimi
Galatasaray'da Divan Kurulu seçimi Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun başkanlık seçimi başladı.
15.04.2018 Galatasaray
G.Saray'daki dev zirvede Adnan Polat kararı
G.Saray'daki dev zirvede Adnan Polat kararı Galatasaray Müzesi'nin açılışında gerçekleştirilen dev buluşmada Adnan Polat konusu da gündeme gelirken, Ünal Aysal da bu konuya olumlu yaklaştı.
1.03.2018 Galatasaray
Galatasaray'da kritik gün yarın
Galatasaray'da kritik gün yarın Galatasaray’ın şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı, yarın Gayrettepe Dedeman Otel’de yapılacak.
13.02.2018 Galatasaray
Cengiz'e büyük şok! Mayıs'ta onu destekleyecekler...
Cengiz'e büyük şok! Mayıs'ta onu destekleyecekler... Ocak ayındaki seçimde Dursun Özbek’i destekleyen ancak kaybeden grubun belirlediği yeni aday Ali Galip Yorgancıoğlu. Ancak bu ismin de camiada çok tanınmaması dezavantaj olarak görülüyor.
4.02.2018 Galatasaray
Mustafa Cengiz istifalarını istedi
Mustafa Cengiz istifalarını istedi 1707 oyla seçilen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cengiz, Sportif A.Ş.'nin yönetim kurulundan bulunan isimlerin istifalarını istedi.
23.01.2018 Galatasaray
G.Saray'da yeni başkan Mustafa Cengiz!
G.Saray'da yeni başkan Mustafa Cengiz! Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu sona erdi. Sarı-kırmızılı kulübün 100. dönem yönetiminin belirlendiği kongrede, 1703 oy alan Mustafa Cengiz G.Saray'ın 37. başkanı oldu. Eski başkan Dursun Özbek ise 1623 oy aldı.
20.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu Galatasaray'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi başkan adayları renk seçimini yaptı. Dursun Özbek için "kırmızı" Mustafa Cengiz için ise "sarı" pusula kullanılacak.
8.01.2018 Galatasaray
Galatasaray Divan Kurulu'nun olağanüstü toplantısı yapıldı
Galatasaray Divan Kurulu'nun olağanüstü toplantısı yapıldı Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun Olağanüstü Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda gerçekleşti
6.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu Galatasaray'da 13-20 Ocak'da yapılacak başkanlık seçiminde, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz aday oldu.
29.12.2017 Galatasaray
Aktar: 3.5 yıllık yönetim olmaz!
Aktar: 3.5 yıllık yönetim olmaz! G.SARAY Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, seçim kararı sonrasında açıklamalarda bulundu.
20.12.2017 Galatasaray
Galatasaray’da yeni yönetimin görev süresi tartışması
Galatasaray’da yeni yönetimin görev süresi tartışması Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunun 20 Ocak 2018’de olağanüstü genel kurula gitme kararı sonrası, seçilecek yönetimin görev süresiyle ilgili tartışmalar ön plana çıkmaya başladı.
20.12.2017 Galatasaray
İnceleme bitti, Galatasaray'ın geçmişinde...
İnceleme bitti, Galatasaray'ın geçmişinde... Sarı kırmızılı camianın merakla beklediği sorunun yanıtı bu ay verilecek. Başkan Dursun Özbek, ‘Geçmişteki yüksek bedelli transferlerin maliyetinin’ araştırılmasının sonuçlarını kasım ayındaki Divan Kurulu’nda üyelerle paylaşma kararı aldı. İngiltere’de hazırlanan raporda olağanüstü bir duruma rastlanmadı.
28.10.2017 Galatasaray
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek Galatasaray Kulübü'nde olağanüstü divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda gergin anlar yaşandı. Özbek, "Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek" dedi
16.08.2017 Galatasaray
Galatasaray Divan Kurulu olağanüstü toplanacak
Galatasaray Divan Kurulu olağanüstü toplanacak Galatasaray Divan Kurulu, üyelerin başvurusu üzerine, 16 Ağustos Çarşamba günü olağanüstü toplantı kararı aldı
11.08.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı: Fenerbahçe şampiyon olsun!
Fatih Altaylı: Fenerbahçe şampiyon olsun! Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, spor gündemini yorumladı.
9.05.2017 Futbol
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim"
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim" Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, "2018'de Dursun Özbek aday olur ve seçilirse, genel kurul üyeliğinden istifa ederim" dedi.
1.05.2017 Futbol
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, gazetecilere saldıran Başakşehirli futbolcular için "Takımdan, milli takımdan her yerden atmak lazım. Bunlar adam değil" yorumunu yaptı
24.04.2017 Futbol
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez!
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair açıklamalarda bulundu
28.03.2017 Galatasaray
Adnan Öztürk: 'Bu terör örgütüne karşı...'
Adnan Öztürk: 'Bu terör örgütüne karşı...' Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mali Genel Kurul'un ardından açıklamalarda bulundu.
25.03.2017 Galatasaray
Galatasaray taşınıyor! İşte yeni adres...
Galatasaray taşınıyor! İşte yeni adres... Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı başladı. Başkan Dursun Özbek, konuşmasında "Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'na katılmakla ilgili herhangi bir sorunu yok" açıklamasında bulundu.
25.03.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İrfan Aktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irfan aktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.