Spor Saati

Spor Saati

Son dakika Spor Saati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spor Saati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spor Saati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Saati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor saati gelişmeleri de dahil olmak üzere 996 spor saati haberi bulunmuştur. Tüm spor saati haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK başkan vekilliği görevine Orhan Karadaş seçildi
RTÜK başkan vekilliği görevine Orhan Karadaş seçildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) haftalık olağan toplantısında, boşalan başkan vekilliği görevine Orhan Karadaş seçildi.
28.07.2021 Gündem
Fikret Orman ve sevgilisi Tuğba Coşkun'un spor saati
Fikret Orman ve sevgilisi Tuğba Coşkun'un spor saati Fikret Orman önceki akşam sevgilisi Tuğba Coşkun’la spor yaparken görüntülendi.
7.08.2020 Magazin
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hande Sarığlu'nun kariyeri ve hayatı...
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hande Sarığlu'nun kariyeri ve hayatı... Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı ile canlı yayında yaşadığı gergin dakikaların ardından gündeme oturdu. Sarıoğlu’nun, Emre Belözoğlu sorusu üzerine Fatih Altaylı yayını terk edince, Sarıoğlu hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında?
3.12.2019 Gündem
'Beşiktaş, van Persie'yi kiralayabilir'
'Beşiktaş, van Persie'yi kiralayabilir' Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair açıklamalar yaptı.
9.01.2018 Beşiktaş
Arda Turan, 'Fatih Terim varsa gelmem' dedi mi?
Arda Turan, 'Fatih Terim varsa gelmem' dedi mi? Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Barcelona forması giyen ve Medipol Başakşehir’e transfer olması gündemde olan Arda Turan'la ilgili bilinmeyenleri anlattı.
9.01.2018 Futbol
G.Saray'dan flaş Fatih Altaylı kararı
G.Saray'dan flaş Fatih Altaylı kararı Fatih Altaylı, ihraç istemiyle Galatasaray Disiplin Kuruluna sevk edildi.
7.12.2017 Galatasaray
Altaylı'dan Kocaman'a sert sözler! "Dansöz gibi..."
Altaylı'dan Kocaman'a sert sözler! "Dansöz gibi..." Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunduğu Spor Saati programında konuşan Fatih Altaylı, spor gündemine dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Altaylı, Aykut Kocaman'ın istifa konusunda kıvırdığını söylerken Fenerbahçe'nin sorunu olarak Aziz Yıldırım'ı gösterdi
6.11.2017 Futbol
Altaylı: "Hesap vereceksin"
Altaylı: "Hesap vereceksin" Fatih Altaylı, Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray yönetimini eleştiren Fatih Altaylı "Dursun Özbek kaçamazsın, hesap vereceksin" dedi.
25.07.2017 Galatasaray
Altaylı'dan flaş iddia: G.Saray 2. Lig'e...
Altaylı'dan flaş iddia: G.Saray 2. Lig'e... Altaylı, Dursun Özbek ve Igor Tudor'u "Galatasaray'ın başına bir felaket çökmüş vaziyette" sözleriyle eleştirdi
17.07.2017 Galatasaray
Avcı: Siyasi algı yapıldı!
Avcı: Siyasi algı yapıldı! “Herkes devletin takımı. Doğru mu? Statlar, krediler, vergi borçları... Süper Lig’in ana sponsoru devlet. Lütfen siyaset üzerinden gidilmesin.”
27.06.2017 Başakşehir
Fatih Altaylı: Utanç duyuyoruz
Fatih Altaylı: Utanç duyuyoruz Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.06.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Beşiktaş'ın 13. şampiyonluğu...
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Beşiktaş'ın 13. şampiyonluğu... Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Altaylı, Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile ilgili olarak, "Hak edilmiş bir şampiyonluk" yorumunda bulundu
29.05.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı: Fenerbahçe şampiyon olsun!
Fatih Altaylı: Fenerbahçe şampiyon olsun! Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, spor gündemini yorumladı.
9.05.2017 Futbol
Fatih Altaylı'ya zorla getirme kararı
Fatih Altaylı'ya zorla getirme kararı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret ettiği" iddiasıyla 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle yargılanan ve ilk duruşmaya katılmayan gazeteci Fatih Altaylı hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.
3.05.2017 Fenerbahçe
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim"
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim" Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, "2018'de Dursun Özbek aday olur ve seçilirse, genel kurul üyeliğinden istifa ederim" dedi.
1.05.2017 Futbol
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, gazetecilere saldıran Başakşehirli futbolcular için "Takımdan, milli takımdan her yerden atmak lazım. Bunlar adam değil" yorumunu yaptı
24.04.2017 Futbol
Abdurrahim Albayrak'tan olay sözler!
Abdurrahim Albayrak'tan olay sözler! Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptılar
18.04.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan olay sözler!
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, Fenerbahçeliler, derbiye kalabalık gelsin. Giderken de Dursun Özbek'i götürüp müzelerine koysun" dedi
11.04.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez!
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair açıklamalarda bulundu
28.03.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı: Aziz Yıldırım ve Özbek...
Fatih Altaylı: Aziz Yıldırım ve Özbek... Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında yine çarpıcı açıklamalar yaptı.
21.03.2017 Galatasaray
"Gürcüler beni vurmaya geldi!"
"Gürcüler beni vurmaya geldi!" Türkiye'nin ünlü futbol yorumcularından Erman Toroğlu, Kayserispor Teknik Direktör Sergen Yalçın için övgü dolu sözler söyledi.
18.03.2017 Futbol
Fatih Altaylı: "Tolga Ciğerci ve Yasin Öztekin maçı sattı"
Fatih Altaylı: "Tolga Ciğerci ve Yasin Öztekin maçı sattı" Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında, Galatasaray-Gençlerbirliği maçında Tolga Ciğerci ve Yasin Öztekin'in maçı sattığını söyledi.
13.03.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı çıldırdı! 'Galatasaray...'
Fatih Altaylı çıldırdı! 'Galatasaray...' Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı Galatasaray derbisini değerlendirdi.
24.09.2021 Galatasaray
Fatih Altaylı: Yapılan iş resmen hıyarlık!
Fatih Altaylı: Yapılan iş resmen hıyarlık! Gazeteci Fatih Altaylı, Igor Tudor'un Bruma'yı Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almamasını "Yaptığı iş hıyarlık. Böyle enayilik yapılır mı kardeşim?" sözleriyle yorumladı.
24.09.2021 Galatasaray
Fatih Altaylı: Böyle giderse başkanlığa aday olurum!
Fatih Altaylı: Böyle giderse başkanlığa aday olurum! Galatasaray'ın eski yöneticisi ünlü gazeteci Fatih Altaylı, G.Saray başkanlığına aday olabileceğini söyledi.
14.02.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Spor Saati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor saati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.