İrem Derici Şarkı

İrem Derici Şarkı

Son dakika İrem Derici şarkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Derici şarkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Derici şarkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici Şarkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici şarkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 irem derici şarkı haberi bulunmuştur. Tüm irem derici şarkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici, kara listeye girdi!
İrem Derici, kara listeye girdi! Sinan Akçıl, seslendirdiği ‘Yüzyılın Aşkı’ adlı şarkının tanıtımını yaptı. Akçıl, davet ettiği halde tanıtıma gelmeyen İrem Derici'yi kara listeye ekledi.
24.05.2017 Magazin
İrem Derici 'içim şişti' dedi ve bıraktı!
İrem Derici 'içim şişti' dedi ve bıraktı! Son dönemin önemli şarkıcılarından olan İrem Derici'den çok radikal karar. Derici sosyal medyaya veda etti...
28.03.2017 Magazin
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim! İrem Derici'den yine çok konuşulacak sözler. 'Ben yük gemisi değilim!' diyen Derici, arkadaşlarına net mesaj verdi...
23.03.2017 Magazin
'Yine öptürmedi kulak memesinden'
'Yine öptürmedi kulak memesinden' Lider Şahin'le birlikte Lizbon'a giden İrem Derici buradan keyifli kareler paylaştı.
22.03.2017 Magazin
'Maganda tandanslıyımdır ama...'
'Maganda tandanslıyımdır ama...' İrem Derici, yeni yaşındaki duygularını uzun bir mesajla İnstagram'dan paylaştı.
21.03.2017 Magazin
İrem Derici aileye girdi!
İrem Derici aileye girdi! Didem Şahin, eşi Selami Şahin'le beraber tüm aileyi topladı ve evinde Lider Şahin’in sevgilisi İrem Derici'nin 30'uncu yaş gününü kutladı.
20.03.2017 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım Bursa'da İrem Derici unutulmaz bir konsere imza attı. Performans ve sahne şovuyla büyük ilgi toplayan İrem Derici, “Nazara geldim, hain insanlar nazar etti. En son ayağımı vurdum ama her şeye inat daha çok eğleneceğim. Yarın okursunuz İrem derici ayağını kırdı diye. '' ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Magazin
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı!
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı! Kendisini Tan Taşçı olarak tanıtan bir kişi, cep telefonu numaralarını öğrendiği ünlü isimlere ulaştı. Dolandırıcının, WhatsApp profil fotoğrafı olarak da ünlü şarkıcı ile aynı kareyi seçmiş olması dikkat çekti.
29.03.2023 Magazin
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi!
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi! Güzellik merkezi açılışları için reklam ücreti olarak İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen 100 bin TL istiyor. Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın bir güzellik merkezi açılışı için talep ettiği reklam ücreti ise dudak uçuklatan cinsten...
26.02.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Cem Belevi'nin doğum gününe İrem Derici damga vurdu!
Cem Belevi'nin doğum gününe İrem Derici damga vurdu! İrem Derici katıldığı partide yaptığı danslarla gündem oldu. İrem Derici'nin oryantallerle dans ettiği anları ise Cem Belevi paylaştı.
21.09.2021 Magazin
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu Serdar Ortaç; "Durumları toparladık. Çok borcum var diyordum. Onları bitirdim şükürler olsun. Kazandıkça borçlara yatırıyorum." dedi.
12.07.2021 Magazin
'Sanatçıları Ozan Çolakoğlu seçiyor'
'Sanatçıları Ozan Çolakoğlu seçiyor' Popçu Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür, önceki akşam Levent’te stüdyoda görüntülendi.
29.04.2021 Magazin
Canlı yayında yeni starlar arıyor
Canlı yayında yeni starlar arıyor Özgür Aras, Instagram hesabı üzerinden 3 gün üst üste yaptığı yayınla yeni seslere yer veren ve onları takipçilerine tanıttı. Ünlü menajerin yayına bağlanan Deniz Seki, İrem Derici, Simge, Reyhan Karaca ve Yonca Evcimik, hem sohbet etti, hem de şarkılar söyledi ve yayına bağlanan genç müzisyenlere yorumlarıyla motive etti.
3.04.2020 Magazin
Arkadaşının eski sevgilisyle beraber! Aileye girdi...
Arkadaşının eski sevgilisyle beraber! Aileye girdi... Usta sanatçı Selami Şahin, oğluyla aşk yaşayan Didem Soydan'la tanıştı
6.07.2019 Magazin
"Her binaya üç şarkıcı düşüyor"
"Her binaya üç şarkıcı düşüyor" “Meftun” isimli yeni şarkısıyla İrem Derici, Yasemin Şefik’in konuğu oldu. Kahkaha dolu programda iki yakın arkadaşın sohbeti dinleyicilerden büyük beğeni topladı
15.03.2019 Magazin
Aleyna şarkısı kamyon arkası
Aleyna şarkısı kamyon arkası İREM Derici, yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
13.09.2018 Magazin
Bana evlilik teklif etti
Bana evlilik teklif etti Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde önceki akşam Edis sahne aldı.
3.09.2018 Magazin
Memleketi terk edelim!
Memleketi terk edelim! İrem Derici, önceki akşam Sertab Erener’in konserine gitti, çıkışta sanatçıya övgüler yağdırdı.
23.03.2018 Magazin
Uğurum İzel
Uğurum İzel Sinan Akçıl önceki gün Forum Ankara’da konser verdi. Akçıl, Sevgililer Gününde piyasaya çıkacak olan yeni şarkısı “Teşekkürler Sevgilim” için gün saydığını belirtti.
11.02.2018 Magazin
Beraber çay içmeye gittik
Beraber çay içmeye gittik İrem Derici önceki gün TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile arasında yaşanan gerginlikle ilgili konuştu. Derici, sinirli bir şekilde “Sonrasında beraber çay içmeye gittik” dedi
1.02.2018 Magazin
Yeni imaj yeni şarkı
Yeni imaj yeni şarkı Gülben Ergen, “Aslında gece dışarı çıkmıyorum ama Oxhan’la tanışmaya geldim” dedi, sorulara yanıt vermeden hızlıca mekana girdi.
11.01.2018 Magazin
'Yılbaşı Gazinosu' programında büyük sürpriz!
'Yılbaşı Gazinosu' programında büyük sürpriz! Star TV'nin yeni yıl programı, 31 Aralık akşamı başta Sibel Can olmak üzere birbirinden ünlü sesleri ağırlıyor.
25.12.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici Şarkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici şarkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.