İrem Derici Konser

İrem Derici Konser

Son dakika irem derici konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan irem derici konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını irem derici konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 irem derici konser haberi bulunmuştur. Tüm irem derici konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici sahnede zor anlar yaşadı! 'Ben 2'ye kadar duş alsam ancak paklanırım'
İrem Derici sahnede zor anlar yaşadı! 'Ben 2'ye kadar duş alsam ancak paklanırım' Yaz konserlerine hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı İrem Derici, konser sonrasında sırılsıklam ter içinde kaldığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Derici'nin giydiği dekolteli elbise ise hayranlarından tam not aldı.
22.08.2022 Magazin
İrem Derici, Kocaeli'nde mahsur kaldı! Konserini iptal edip bu sözlerle isyan etti
İrem Derici, Kocaeli'nde mahsur kaldı! Konserini iptal edip bu sözlerle isyan etti Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki konseri için yola çıkan İrem Derici, yoğun kar yağışı sebebiyle trafikte mahsur kaldı. Konserini iptal etmek zorunda kalan ve özel aracında trafiğin normale dönmesini bekleyen ünlü şarkıcı, "Kartepe'de bizi bekleyenler, beklemeyin. Ne gidebildik, ne dönebildik. Psikolojim bozuldu. Ben günlerdir bu günü bekliyordum" dedi.
23.01.2022 Magazin
İrem Derici: Beklentinizi yüksek tutun, zeplinle ineceğim!
İrem Derici: Beklentinizi yüksek tutun, zeplinle ineceğim! Ünlü şarkıcı Tan'ın Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu Sahnesi'ndeki konserini izlemeye gelen ve ön sıralarda oturan şarkıcı İrem Derici, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Derici, gündem olan "Türkiye'de daha büyük bir şov görürseniz suratıma tükürün" sözleriyle ilgili de konuştu.
24.07.2021 Magazin
İrem Derici'nin büyük korkusu: Ya parasız kalırsam
İrem Derici'nin büyük korkusu: Ya parasız kalırsam Corona virüs sebebiyle konserlere ara verildi. İrem Derici konser veremediği için maddi kaygılar yaşamaya başladığını itiraf etti.
7.06.2020 Magazin
İrem Derici'yi taciz ettiği iddia edilen sanık konuştu!
İrem Derici'yi taciz ettiği iddia edilen sanık konuştu! Şarkıcı İrem Derici'nin Harbiye'de oturduğu evin kapısına gelerek taciz ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu,  gözaltına alınıp adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Erol K.'nın (33) yargılamasına başlandı. Celse arasında ifade veren Erol K., "İrem hanımın evinde çalıştığı yardımcısına İrem hanımı sevdiğimi söyledim. 26 Ağustos tarihinde evin kapısını çaldım ama kimse açmadı. Kötü bir amacım yoktur. Pişmanım" dedi.
13.11.2019 Magazin
İrem Derici konserinde faciadan dönüldü
İrem Derici konserinde faciadan dönüldü Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen İrem Derici konseri sırasında, faciadan dönüldü. Konser sonunda atılan havai fişeklerden biri, konseri organize eden firmaya ait olan ve içerisinde havai fişeklerin olduğu öne sürülen minibüse isabet etti. Yanan minibüs itfaiyenin kısa sürede müdahalesiyle söndürüldü.
31.08.2019 Magazin
Kaş’ta İrem Derici rüzgarı
Kaş’ta İrem Derici rüzgarı Antalya’nın Kaş ilçesinde ünlü pop sanatçısı İrem Derici konser verdi.
16.06.2019 Magazin
İrem Derici'den kötü haber geldi!
İrem Derici'den kötü haber geldi! Geride bıraktığımız hafta yaşadığı gıda zehirlenmesi sonrasında soluğu hastanede alan İrem Derici'den kötü haber...
17.09.2017 Magazin
İrem Derici gözyaşlarına boğuldu!
İrem Derici gözyaşlarına boğuldu! İrem Derici 7. Büyük Ankara Festivali’nde verdiği konserde zor anlar yaşadı. Harun Kolçak’ın ‘Gir Kanıma’ şarkısını seslendiren İrem Derici, sahnede gözyaşlarına boğuldu. İşte İrem Derici'nin o anları
7.08.2017 Magazin
İrem Derici sevenlerini coşturdu
İrem Derici sevenlerini coşturdu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci yılı yaz etkinlikleri kapsamında, ünlü şarkıcı İrem Derici konser verdi.
6.07.2017 Kültür Sanat
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri
Kocaeli Fuarı’nda İrem Derici konseri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı'nın 51'inci Yılı Yaz Etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı İrem Derici konser verecek.
4.07.2017 Kültür Sanat
İrem Derici aşkın tarifini sordu!
İrem Derici aşkın tarifini sordu! Bayramın birinci günü Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı İrem Derici izdihama neden oldu.
26.06.2017 Magazin
İrem Derici Kadirli'de konser verdi!
İrem Derici Kadirli'de konser verdi! Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde konser veren İrem Derici, hayranlarına keyifli anlar yaşattı.
22.05.2017 Kültür Sanat
Yapılan anketten İrem Derici çıktı!
Yapılan anketten İrem Derici çıktı! Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediyesi'nin düzenlediği gençlik şöleninde ünlü şarkıcı İrem Derici konser verecek.
8.05.2017 Magazin
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!
İrem Derici: Ben yük gemisi değilim! İrem Derici'den yine çok konuşulacak sözler. 'Ben yük gemisi değilim!' diyen Derici, arkadaşlarına net mesaj verdi...
23.03.2017 Magazin
İrem Derici: Bu ahırda sahne almam!
İrem Derici: Bu ahırda sahne almam! Almanya’da sahne almak için anlaşan İrem Derici, ‘Burası ahır gibi’ diyerek kanserli çocuklar için yapılan gecede sahne almadı! İrem Derisi yaptığı bu davranışla oldukça tepki gördü...
13.02.2017 Magazin
'Lider benim arkadaşım'
'Lider benim arkadaşım' İrem Derici konser için Marmaris’e gitti...
4.06.2016 Magazin
‘Sahne ücretini abartanlar var’
‘Sahne ücretini abartanlar var’ Sektörü topa tutan İrem Derici, “Sahne fiyatlarını artırabilmek için ücretleri şişiriyorlar” dedi.
7.08.2015 Magazin
Konser fiyatı dolar gibi!
Konser fiyatı dolar gibi! 2014 yılının en iyi çıkış yapan isimlerinden İrem Derici, konser ücretini üç misli artırarak, adeta dolarla yarışır hale geldi...
13.03.2015 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu İrem Derici önceki akşam Silifke’de verdiği konser öncesi muhabirlerle sohbet etti. "Çocuk boşa masraf" sözleriyle gündem olan Derici "Anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi.
5.09.2023 Magazin
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!'
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!' Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir haberle gündeme geldi. Popçunun, konser sırasında ses sistemine sinirlendiği ve orkestrasına kadeh fırlattığı iddiası ortalığı karıştırdı. Orkestrası ile yollarının ayrıldığını açıklayan şarkıcının, 'sirtaki' savunması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü!
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü! Eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, son olarak meslektaşı Simge Sağın ile birbirleri için yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi. Konser stillerinin kıyaslanması üzerine harekete geçen ikili, söyledikleriyle sosyal medyada takdir topladı.
21.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.