Irak'ın Kuzeyi

Irak'ın Kuzeyi

Son dakika Irak'ın kuzeyi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irak'ın kuzeyi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irak'ın kuzeyi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irak'ın Kuzeyi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırak'ın kuzeyi gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 ırak'ın kuzeyi haberi bulunmuştur. Tüm ırak'ın kuzeyi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi
Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
26.01.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 31 hedef vuruldu
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 31 hedef vuruldu MSB'den yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Gara'da 13-15 Eylül'de icra edilen hava harekatında sorumlu düzeyde teröristlerin de içerisinde bulunduğu mağara ve depolardan oluşan 31 hedef imha edildi" denildi.
16.09.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi MSB'den yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
31.08.2022 Gündem
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki sığınakta, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
Şehit Uzman Çavuş Yalman, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Yalman, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Yıldırım Harekat Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman'ın (25) cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde toprağa verildi.
26.10.2021 Gündem
MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Yıldırım operasyon bölgesinde 1, Suriye’de Fırat Kalkanı bölgesinde ise 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine düzenlenen operasyonlarda dört PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
21.08.2021 Dünya
MSB: Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden 'Pençe-Şimşek' operasyonu kapsamında tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
2.06.2021 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 4 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
5.12.2020 Gündem
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi MSB: "Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde tespit edilen PKK'lı 6 terörist, hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi."
23.06.2020 Gündem
Bakanlık duyurdu! Hain saldırı; 1 askerimiz şehit oldu
Bakanlık duyurdu! Hain saldırı; 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı "Irak kuzeyi Haftanin bölgesindeki üs bölgemize teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede 12 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilmiştir" açıklaması yaptı.
25.04.2020 Gündem
Saldırı hazırlığındaki teröristler öldürüldü
Saldırı hazırlığındaki teröristler öldürüldü TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkarinin Yüksekova ilçesi ile Irak'ın Kuzeyi Hakurk, Zap ve Gara bölgelerinde, saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 7 teröristin, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.08.2018 Gündem
TSK'dan K. Irak'a hava harekatı
TSK'dan K. Irak'a hava harekatı TSK tarafından Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde bölücü terör örgütüne ait 41 hedefin dün gerçekleştirilen hava harekatıyla tahrip edildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan sınır ötesine hava harekatı
TSK'dan sınır ötesine hava harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi.
29.09.2021 Gündem
1 haftada 45 PKK'lı terörist öldürüldü
1 haftada 45 PKK'lı terörist öldürüldü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından son bir haftadır sürdürülen operasyonlarda ikisi sözde lider kadroda olmak üzere toplam 45 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine hava harekatı
Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine hava harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi
29.09.2021 Gündem
Son dakika: F-16'lar vur emriyle havalandı!
Son dakika: F-16'lar vur emriyle havalandı! TSK: Irak kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı icra edilmiş, bölgede bölücü terör örgütü tarafından kullanıldığı tespit edilen silah mevzii, sığınak ve silah/mühimmat depoları imha edilmiştir.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan hava harekatı!
TSK'dan hava harekatı! Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine düzenlenen hava harekatında, bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü PKK mensupları tarafından kullanılan silah mevzisi, barınak, silah ve mühimmat depoları imha edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Irak'ın Kuzeyi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırak'ın kuzeyi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.