Irak Sınırı

Irak Sınırı

Son dakika ırak sınırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ırak sınırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ırak sınırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irak Sınırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırak sınırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.199 ırak sınırı haberi bulunmuştur. Tüm ırak sınırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Bakan Akar: Zap bölgesi teröristlerden temizlendi
Bakan Akar: Zap bölgesi teröristlerden temizlendi  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe-Kilit Operasyonu'nda belli bir aşamaya gelindi. Zap bölgesi büyük ölçüde teröristlerden temizlendi" dedi. 
24.01.2023 Gündem
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu?
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı'nda 150 milyon net petrol rezervine sahip yeni bir saha keşfedildi. Şehit jandarma Esma Çevik'in adının verildiği alandan günlük 5 bin varillik üretim yapılıyor. Peki, Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı’nın harita üzerindeki yeri nerede? Gabar’ın toplam petrol rezervi ne? İşte detaylar…
13.12.2022 Gündem
Şırnak'ta 5 bin kişilik  aşiret düğünü! Takı miktarı dudak uçuklattı
Şırnak'ta 5 bin kişilik aşiret düğünü! Takı miktarı dudak uçuklattı Şırnak Uludere ilçesindeki Gülyazı köyünün Irak sınırında, Kerem Enc (25) ve Çiğdem Oflu (23) çiftinin 2 gün süren düğününe 5 bin kişi katıldı. Yöresel kıyafetli davetlilere, 350 kilo etli yemek ikram edildi. Çifte, düğünde 500 bin TL 300 bin TL'lik altın takıldı.
26.11.2022 Yaşam
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne?
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İsviçre'nin Lozan şehrinde 99 yıl önce imzalanan Lozan antlaşması, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu belgesi kabul ediliyor. Türkiye'nin bağımsız ve egemen bir devlet olarak tanınmasını sağlayan Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının üzerinden 99 yıl geçti. Etkilerini bugüne dek devam ettiren Lozan Antlaşması’nın yıldönümü nedeniyle pek çok kişi maddelerini ve anlaşmanın öndemini araştırıyor. Peki, Lozan antlaşması nedir? Lozan nerede, kim tarafından imzalandı? Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması süresi ne? Lozan anlaşması tarihi ne? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
24.07.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sınır güvenliğiyle ilgili söylemlerini eleştirerek, "Bir siyasi partinin 14. katından 'Türkiye'de sınırlar iyi tutulmuyor, sınır namustur' diyerek burada yapılanları görmezden gelmek vicdana da insanlığa da fedai can ederek buralarda mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize bühtan ve iftiradır. Bunu böyle söyleyerek ardından bunu şehirlerin billboardlarında, üst geçitlerde pankartlama çalışması yaparak devletini milletinin gözünde aciz durumu düşürmeye çalışmak son derece insanoğluna yakışmayacak davranıştır" dedi.
24.04.2022 Siyaset
Hollanda'dan flaş Türkiye kararı! Önlemler yumuşatıldı!
Hollanda'dan flaş Türkiye kararı! Önlemler yumuşatıldı! Hollanda hükümeti, koronavirüsün Omicron varyantının yayılmasını önlemek amacıyla getirilen Covid önlemlerini bugünden itibaren yumuşatıyor.
16.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize 7. olağan kongresinde önemli açıklamalarda bulunarak, "İşte ABD'nin yaptığı bir açıklama var. Evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Hani siz YPG'nin yanında değildiniz? Bal gibi yanındasınız ve arkasındasınız. Bunlar binlerce TIR mühimmat getirdiler, teröristlere teslim ettiler." ifadelerini kullandı.
15.02.2021 Gündem
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı...
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı... Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Teodoros Pangalos, 1999 yılındaki Abdullah Öcalan ve 1996 yılındaki Kardak krizlerini, kaleme aldığı ‘Kardak/S-300/Öcalan’ adlı kitabında kendi bakış açısıyla ele aldı.
26.12.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alçak karikatüre sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alçak karikatüre sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Fransız Charlie Hebdo dergisinin çirkin karikatürüne de "Maalesef islam ve müslüman düşmanlığının, Efendimizle ilgili saldırıların edep ve ahlaktan yoksun karikatürlerin şimdi de şahsımı hedef aldığını duydum. Ben karikatüre bakmadım." diye konuştu.
28.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki:  Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki: Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Macron denen zatın İslam ile derdi nedir? Müslümanlar ile olan derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubuna farklı davranan bir devlet başkanına ne denilebilir?" dedi.
24.10.2020 Siyaset
Lozan Antlaşması maddeleri nelerdir? Lozan Antlaşması süresi ne kadar? Lozan Antlaşması tarihi önemi…
Lozan Antlaşması maddeleri nelerdir? Lozan Antlaşması süresi ne kadar? Lozan Antlaşması tarihi önemi… Ayasofya Camii, Lozan Antlaşması'nın 97. yıl dönümünde yeniden ibadete açılıyor. 1934 yılında müze olmasının ardından 86 yıl sonra yeniden cami olan Ayasofya Camii bugün yeniden ibadete açılıyor. İlk namaz için 24 Temmuz tarihinin seçilmesinin nedeni ise bugün Türkiye'nin bağımsızlığını ilan ettiği Lozan Antlaşması'nın 97. yıl dönümü. Peki, Lozan Antlaşması maddeleri nelerdir? Lozan Antlaşması süresi ne kadar? Lozan Antlaşması tarihi önemi…
24.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de yabancı medya temsilcilerini kabulünde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Biz, bu anlaşmayı rejimle yapmadık, ABD ile yaptık. Rejim eğer böyle bir yanlış yaparsa bizden cevabını alır" dedi. Görüşmede, bölgede 12 yeni gözlem noktası kurmayı planladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu bölgeleri de harita üzerinde gösterdi.
18.10.2019 Siyaset
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'ndan art arda son dakika haberler geliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son bilgilere göre, etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 459 oldu.
12.10.2019 Gündem
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan 'Barış Pınarı' açıklaması
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan 'Barış Pınarı' açıklaması İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, "Fırat Nehri'nin doğusu ile Suriye-Irak sınırı arasında kalan hat boyunca terör mevzilerinin temizlenmesi en temel hedef hiç kuşkusuz. Bu hedef doğrultusunda çok kararlı adımlar atılmaya devam ediliyor." dedi.
10.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık mümkün değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık mümkün değil! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dostum Trump ile serbest ticaret anlaşması müzakerelerine başlanması konusunu da gündeme aldık. Bu konuda ilgili bakanlarımız en yakın zamanda çalışmalara başlayacaklardır." dedi. Erdoğan, "Ülkemizin Suriye kaynaklı yeni bir göç dalgasını göğüslemesi artık mümkün değildir." ifadelerini kullandı.
10.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! Kapıları açmak zorunda kalırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! Kapıları açmak zorunda kalırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülke genelinde hizmet eden dava adamlarının emeğini, kibirleri boylarını aşanların kaprislerine feda etmedik, etmeyeceğiz. Kuruluşundan bugüne partimize hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızı bu safın dışında bırakmayacağız. Kongre sürecinde en azimli, en dinamik isimleri partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız" dedi. Güvenli bölge ile ilgili de konuşan Erdoğan,"Güvenli bölge olmaz ise kapıları açmak zorunda kalırız" ifadelerini kullandı.
5.09.2019 Siyaset
YPG/PKK muhalif Kürtleri yine alıkoydu
YPG/PKK muhalif Kürtleri yine alıkoydu YPG/PKK, Suriye'de bir köyü basarak, Suriye Kürt Ulusal Konseyi'nin (ENKS) beş üyesini alıkoydu.
15.04.2019 Dünya
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun Al Jazeera'ya yazdı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun Al Jazeera'ya yazdı Al Jazeera'ya yazan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, yerel seçimlerin sonrasında Türkiye’yi nelerin beklediğini anlattı.
13.04.2019 Gündem
Son dakika... ABD askerleri ilk depoyu boşalttı
Son dakika... ABD askerleri ilk depoyu boşalttı ABD ordusu, Suriye'nin Irak sınırına yakın Malikiyye ilçesinde terör örgütü YPG/PKK'ya gönderilen askeri malzemelerin dağıtımının yapıldığı depolarının ilkini boşalttı.
29.12.2018 Dünya
ABD, Fırat'ın doğusu için Suriyeli muhalifleri tehdit etti
ABD, Fırat'ın doğusu için Suriyeli muhalifleri tehdit etti ABD, Türkiye'nin Fırat’ın doğusuna düzenleyeceği harekata katılması beklenen ÖSO gruplarına ve siyasi muhalefete tehdit mesajı gönderdi.
15.12.2018 Dünya
İran'da 6,4 büyüklüğünde deprem
İran'da 6,4 büyüklüğünde deprem İran - Irak sınırı yakınlarında 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye'nin bazı bölgelerinden de hissedilen depremde 2 kişi öldü, yüzlerce kişi de yaralandı.
25.11.2018 Dünya
ABD YPG/PKK'nın olduğu bölgelere...
ABD YPG/PKK'nın olduğu bölgelere... ABD, Suriye'de müttefik olarak nitelediği terör örgütü YPG/PKK işgalindeki bölgelerde yeni operasyonel noktalar ve üsler kuruyor.
13.09.2018 Dünya
Bir şehir katliama hazırlanıyor
Bir şehir katliama hazırlanıyor İdlib halkı yaklaşan operasyona karşı kendilerince hazırlanmaya başladı. Kimyasal saldırıdan endişelenen İdlibliler, ev yapımı gaz maskesi hazırlıyor, sığınaklara da yiyecek depoluyor
6.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Irak Sınırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırak sınırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.