Ira

Ira

Son dakika ıra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ıra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ıra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıra gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 ıra haberi bulunmuştur. Tüm ıra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir zamanlar çocuk yıldızdı şimdi en yakın arkadaşıyla evlendi!
Bir zamanlar çocuk yıldızdı şimdi en yakın arkadaşıyla evlendi! Bütün dünya onu henüz 10 yaşındayken gösterdiği başarılı performans ile bir filmde tanıdı.Hatta o film Oscar adaylığı bile getirdi. Her ne kadar ödülü kucaklayamasa da küçük oyuncunun kariyeri için çok önemli bir adım oldu bu adaylık. Aradan yıllar geçti o küçük oyuncu büyüdü, hatta aşık oldu ve sonunda "en iyi arkadaşım" dediği sevgilisiyle evlendi. Mutlu gününde çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Kira göçü başladı! Aylık 8-10 bin TL ödeyemeyenler gidiyor
Kira göçü başladı! Aylık 8-10 bin TL ödeyemeyenler gidiyor Kiralardaki fahiş artış vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Mülk sahipleri kiralık evlerini daha yüksek bedellerle kiraya vermek için kiracılarını çıkarmanın yollarını aryor. Bu durum kiralık ev arayan kişi sayısını artırıyor. Artan ihtiyacı karşılayacak sayıda kiralık ev arzının bulunmaması kiralık konut fiyatlarının katlanmasına neden oluyor. Kiracılar ise çözümü göç etmekte buldu. Artan kiraları karşılayaman vatandaşlar daha ucuz semtlere yöneldi. Fırsatçı ev sahibi ve emlakçıların fahiş zamları Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi ilçelerde yaşayan bazı vatandaşları, kiraların daha düşük olduğu Sancaktepe, Beylikdüzü, Esenyurt gibi ilçelere taşınmaya zorluyor.
13.06.2022 Ekonomi
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya
Kuzey İrlanda'da polis memurunun arabasında bomba bulundu!
Kuzey İrlanda'da polis memurunun arabasında bomba bulundu! Kuzey İrlanda'nın Dungiven kentinde bir polis memurunun arabasının altında bomba bulundu. Kuzey İrlanda Başbakanı ve Demokratik Birlik Partisi lideri Arlene Foster, hedef alınmak istenen kadın polis memuru ile görüştüğünü belirterek, "Ona ve ailesine zarar vermek isteyenleri kınadığımızı ve onu desteklediğimizi iletmek istedim." dedi.
20.04.2021 Dünya
Aamir Khan son filmi Laal Singh Chaddha Türkiye'de çekilecek! Aamir Khan kimdir?
Aamir Khan son filmi Laal Singh Chaddha Türkiye'de çekilecek! Aamir Khan kimdir? Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan'ın "Laal Singh Chaddha" adlı yeni filmini Türkiye'de çekecek. Peki, Aamir Khan kimdir? Aamir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte en iyi Aamir Khan filmleri...
10.08.2020 Gündem
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü Avukatının bunama itirazına rağmen 68 yaşındaki adam infaz edildi. 47 yaşındaki Daniel Lewis Lee'nin ardından Wesley Ira Purkey de zehirli iğneyle öldürüldü.
17.07.2020 Dünya
İstanbul açıklarındaki sahipsiz 7 gemi satışa çıkarıldı
İstanbul açıklarındaki sahipsiz 7 gemi satışa çıkarıldı İstanbul Liman Başkanlığı, Gürpınar ve Ahırkapı açıklarında demirli, sahipsiz Türk bayraklı 7 gemiyi ihale usulüyle satışa çıkardı. İhale 9 Temmuz'da Karaköy’de bulunan İstanbul Liman Başkanlığı’nda açık teklif usulüyle yapılacak.
17.06.2020 Ekonomi
Floyd'un ensesine bastıran polis hakkında 20'ye yakın şikayette bulunulmuş
Floyd'un ensesine bastıran polis hakkında 20'ye yakın şikayette bulunulmuş ABD'nin Minneapolis kentinde siyahi George Floyd'un ensesine diziyle bastıran polis memurunun, 19 yıllık kariyeri boyunca 2 kişiye ateş açtığı ve hakkında 20'ye yakın şikayette bulunulduğu bildirildi.
29.05.2020 Dünya
Aamir Khan kimdir? Amir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte Aamir Khan filmleri
Aamir Khan kimdir? Amir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte Aamir Khan filmleri Bollywood yıldızı oyuncu ve yönetmen Aamir Khan'ın yaptığı yardım kampanyası ile sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya paylaşımları ve haberlerin ardından pek çok kişi Aamir Khan'ın hayatını merak ediyor. Peki, Aamir Khan kimdir? Amir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte Aamir Khan biyografisi...
28.04.2020 Dünya
İzmir'in en iyi 10 masaj ve spa merkezi!
İzmir'in en iyi 10 masaj ve spa merkezi! Bazen günlük hayatın yoğun temposu, iş veya okul stresi, vakitsizlikten uykuya az kalan zaman derken, enerjimizin tükendiğini hissederiz. Bu durumlarda kaybedilen enerjiyi yeniden kazanmak ve gerçek anlamda iyi hissetmek için yapmanız gereken en iyi şey, masaj ve spa salonlarında kendinizi birkaç saatliğine dünyaya kapalı konuma getirmek ve tüm güzel duyularınızı harekete geçirmek.
13.01.2020 Kültür Sanat
Bakan Soylu'dan kayyum açıklaması: Buna izin veremezdik
Bakan Soylu'dan kayyum açıklaması: Buna izin veremezdik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, üç büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere ilişkin, "Seçildikten önce ve seçildikten sonra bu üç belediye başkanının PKK terör örgütünü destekleyici, moral verici, açıkça örgüt taraftarlığı anlamına gelen eylemleri olmuştur. Dolayısıyla Türkiye bu terör örgütüyle mücadele ederken, seçilmiş olmanın örtüsü altında PKK yandaşlığı yapılmasına izin veremezdik. Kanunun bize yüklediği sorumluluk çerçevesinde görevimizi yerine getirdik. Şunu unutmamak gerekir ki demokrasi, bir truva atı değildir" değerlendirmesinde bulundu.
21.08.2019 Siyaset
Yeni IRA: Gazeteci McKee'yi biz öldürdük!
Yeni IRA: Gazeteci McKee'yi biz öldürdük! Kuzey İrlanda'da Yeni IRA (İrlanda Cumhuriyet Ordusu) örgütü, Perşembe günü gazeteci Lyra McKee'inin öldürülmesinin sorumluluğunu üstlendi.
23.04.2019 Dünya
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi...
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi... ABD Adalet Bakanı William Barr, Kongre üyelerine Rusya soruşturması raporuna ilişkin gönderdiği mektubunda, ABD Başkanı Donald Trump veya başkanlık seçimleri kampanyasında görevli herhangi bir kimsenin seçimle ilgili olarak Rusya ile iş birliği yaptığının tespit edilmediğini bildirdi.
25.03.2019 Dünya
Londra ve Glasgow'daki bombalı paketleri "IRA" üstlendi
Londra ve Glasgow'daki bombalı paketleri "IRA" üstlendi İngiliz polisi İngiltere ve İskoçya'da bulunan dört bombalı paketin sorumluluğunun İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) adına üstlenildiğini bildirdi.
12.03.2019 Dünya
Saldırıyı 'Yeni IRA düzenlemiş olabilir'
Saldırıyı 'Yeni IRA düzenlemiş olabilir' Kuzey İrlanda Polis Teşkilatı, Londonderry kentinde Cumartesi akşamı düzenlenen bombalı saldırıyı Yeni İrlanda Cumhuriyet Ordusu (Yeni IRA) adlı örgütün gerçekleştirmiş olabileceğini söyledi. Kimsenin yaşamını yitirmediği saldırının ardından pazar günü dört kişi gözaltına alındı.
21.01.2019 Dünya
Rusya parmağı ifşa oldu
Rusya parmağı ifşa oldu Moskova'nın iki yıl önceki başkanlık seçimlerinde büyük bir kampanya yürüttüğü belirtilen rapora göre, müdahale yalnızca Facebook ve Twitter'la sınırlı değildi. Diğer sosyal medya devleri YouTube, Instagram, Tumblr, PayPal ve Google+'da yapılan paylaşımlarla özellikle muhafazakar seçmen hedeflendi.
18.12.2018 Dünya
Facebook'tan Rusya'ya büyük engel!
Facebook'tan Rusya'ya büyük engel! Facebook, Rusya’nın desteklediği iddiasıyla 100’den fazla Facebook ve Instagram hesabını engelledi.
7.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Moritanya'da 35 yıl köle olarak çalışan Rabah seçimde aday oldu
Moritanya'da 35 yıl köle olarak çalışan Rabah seçimde aday oldu Moritanya'da, 35 yıl köle olarak çalıştırılan Habi Mint Rabah, eylül ayında yapılacak seçimde milletvekili adayı oldu.
24.07.2018 Dünya
ABD Kongresi, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in ifadesini yayımlandı
ABD Kongresi, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in ifadesini yayımlandı ABD Kongresi Mark Zuckerberg'in Çarşamba günü Enerji ve Ticaret Komitesi'nde yapacağı savunmanın tam metnini yayımladı.
10.04.2018 Dünya
ETA kendini feshediyor!
ETA kendini feshediyor! 40 yıldan uzun bir süre İspanya'nın kuzeyi ve Fransa'nın güneybatısındaki Bask özerk bölgesinin bağımsızlığı için savaşan ve 2011'de tamamen silah bırakan ETA örgütü 'birkaç ay içinde kendini feshedecek.'
4.04.2018 Dünya
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı ABD yönetimi, Rusya'nın 2016'daki Amerikan başkanlık seçimlerine siber saldırılar yoluyla müdahale ettiği iddialarıyla ilgili olarak, 19 Rus vatandaşı ve 5 kurumunu yaptırım listesine aldığını açıkladı.
15.03.2018 Dünya
Otel gibi hosteller
Otel gibi hosteller Seyahat tutkunları için dünyanın her köşesinde ekonomik konaklama imkanı sunan hostellerin en iyileri seçildi. Otel konforu sunan hostellerden biri de Sultanahmet’te.
2.03.2018 Arşiv
"YPG terörüne karşı Türkiye’nin yanındayız"
"YPG terörüne karşı Türkiye’nin yanındayız" YPG zulmünden kaçanlarla görüşen Woodcock, “YPG, terör örgütü PKK ’nın Suriye uzantısı ve aynı zamanda insan hakları ihlalleri yapan bir örgüt. Biz Türkiye’nin yanındayız” dedi.
21.12.2017 Dünya
Terör tarlası! Çok sayıda örgüt burada eğitim görüyor
Terör tarlası! Çok sayıda örgüt burada eğitim görüyor PKK işgalindeki bölgede DHKP-C’den TİKKO’ya, MLKP’den Acilciler’e, hatta Ku Klux Klan’dan Pediga’ya onlarca örgüt eğitim görüyor. 80’lerin Beka Vadisi’ni andıran terör tarlası, bizzat ABD eliyle Suriye’yi parçalama amaçlı kullanılıyor.
25.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.