Iq Testi

Iq Testi

Son dakika IQ testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan IQ testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını IQ testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iq Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıq testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 ıq testi haberi bulunmuştur. Tüm ıq testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyin yakan görsellerle zekanızı test edin: Bu gizemli resimleri kaç saniyede çözebilirsiniz?
Beyin yakan görsellerle zekanızı test edin: Bu gizemli resimleri kaç saniyede çözebilirsiniz? Görsel zekanıza meydan okuyacak bazı testler sizi oldukça zorlayabilir. Bilişsel yeteneklerinizi geliştirecek ve IQ seviyenizi yükseltecek görselleri sizler için derledik. Bakalım doğru cevapları kaç saniyede bulabileceksiniz?
24.11.2023 Yaşam
Optik yanılsama IQ testi: Resimde yer alan tüm “O” harflerini 7 saniye içerisinde bulabilir misiniz?
Optik yanılsama IQ testi: Resimde yer alan tüm “O” harflerini 7 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Keskin gözlerinizi ve dikkatinizi test edecek resimde kaç tane “O” harfi var adlı optik yanılsama testi ile huzurunuzdayız. Siz de kendinizi test edin...
21.11.2023 Yaşam
100 kişiden 98'i bu IQ testini çözemiyor! Resimdeki farklı doktoru 5 saniyede bulana ödül var!
100 kişiden 98'i bu IQ testini çözemiyor! Resimdeki farklı doktoru 5 saniyede bulana ödül var! İllüzyon testlerinde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayanlara bir test daha sunuyoruz. Resimde yer alan doktorlar içerisinden farklı olanı 5 saniyede bulan yüzyılın dahisi sayılıyor. 100 kişiden 98'i bu testi çözemiyor. Siz bulabilecek misiniz?
31.10.2023 Yaşam
Dünya bu IQ testini konuşuyor! Resimdeki çekici bulmak için 5 saniyeniz var!
Dünya bu IQ testini konuşuyor! Resimdeki çekici bulmak için 5 saniyeniz var! IQ testleri her zaman ilgi çekmiştir. Özellikle puzzle olarak sunulan görsel bulmacalarda gizli nesneleri bulmak bunlardan birisidir. Dünyanın en trend IQ testlerinden olan bu resimli bulmacada çekici bulmak için 5 saniyeniz var.
4.07.2023 Televizyon
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü...
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü... 11 yaşındaki çocuğun IQ'su Albert Einstein ve Stephen Hawking'ten daha yüksek çıktı. Üç yaşında otizm teşhisi konulan dahi çocuk, beş yaşında ilkokulu, bir yıl sonra da ortaokul ve liseyi bitirdi. Şimdi master yapan küçük kız duyanları şaşkına çeviren hayalini açıkladı.
8.05.2023 Dünya
Kozan Belediye Başkanı Özgan'dan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a tazminat davası!
Kozan Belediye Başkanı Özgan'dan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a tazminat davası! Adana'nın Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçede Bergen filminin yayınlanmasının yasaklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamaya IQ testi ile cevap veren filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'a 'hakaret' suçundan 100 bin liralık tazminat davası açtı.
23.05.2022 Gündem
Halis Serbest'ten Bergen filmi sonrası ilk açıklamalar!
Halis Serbest'ten Bergen filmi sonrası ilk açıklamalar! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalarda bulunan Halis Serbest filmin ardından ilk kez konuştu.
7.03.2022 Televizyon
‘Bergen’ filmi Kozan’da neden yasaklandı? Halis Serbest ilk kez konuştu! Farah Zeynep Abdullah'a Q testi tepkisi
‘Bergen’ filmi Kozan’da neden yasaklandı? Halis Serbest ilk kez konuştu! Farah Zeynep Abdullah'a Q testi tepkisi Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalarda bulunan Halisb Serbest filmin ardından ilk kez konuştu.
7.03.2022 Magazin
Doktorun sosyal medya hesabından sapık çıktı!
Doktorun sosyal medya hesabından sapık çıktı! Kendisine ‘çocuk cerrahı’ süsü vererek sosyal medya hesabı açan ve annelerden bebeklerin mahrem fotoğraflarını alan C.K. adlı kişinin daha önce de benzer birçok suçtan işlem gördüğü ortaya çıktı.
26.11.2020 Gündem
Lerzan Mutlu yüksek zekalı çıktı
Lerzan Mutlu yüksek zekalı çıktı Şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, Instagram hesabındaki son gönderisinde, IQ testinin sonucunu takipçileriyle paylaştı.
8.01.2020 Magazin
Joe Biden ile seçmen arasındaki diyalog ABD'nin gündemine oturdu
Joe Biden ile seçmen arasındaki diyalog ABD'nin gündemine oturdu ABD'de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat Parti'den aday adayı olan Joe Biden ile seçmen arasında gelişen diyalog ABD'nin gündemini oturdu.
6.12.2019 Dünya
Gizli okulunda  dahiler yetişiyor
Gizli okulunda dahiler yetişiyor Elon Musk... Çağımızın inovasyon ve girişimcilik dehası... Peki, çocuklar için bir ilkokul kurduğunu da biliyor muydunuz? Her anlamda ulaşılması güç bu okulun adı ‘Ad Astra’ yani ‘Yıldızlara Doğru’
24.12.2017 Dünya
FETÖ "Roberto Carlos" ismiyle bile gazete aboneliği yapmış
FETÖ "Roberto Carlos" ismiyle bile gazete aboneliği yapmış Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanan ve etkin pişmanlık hükümleri çerçevesinde tahliye edilen eski astsubay Ö.B, örgütte kod isimlerin çok yaygın kullanıldığını, hatta "Roberto Carlos" isminde bile gazete aboneliği olduğunu anlattı.
29.09.2021 Gündem
Moron krizi! Trump'a şok teklif!
Moron krizi! Trump'a şok teklif! ABD Başkanı Donald Trump ile Dışişleri Bakanı Rex Tillerson arasındaki "moron" krizinde yeni bir gelişme yaşandı.
11.10.2017 Dünya
FETÖ hedefleri için öğrenci belirlerken IQ testi yapmış
FETÖ hedefleri için öğrenci belirlerken IQ testi yapmış Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik hazırlanan iddianamede, eğitim gönüllüsü diğer kuruluşların ve dini referanslı yapıların aksine FETÖ/PDY'nin ihtiyaç sahibi olan öğrencileri değil, zeki ve başarılı öğrencileri hedef alıp hatta bu öğrencilere IQ testleri yaptırdığı, böylelikle örgütün devleti ele geçirme amacına ulaşmasına katkı sağlayacak kadrolaşma faaliyetlerine giriştiği kaydedildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ, hedefindeki öğrencilere  IQ testi yaptırmış
FETÖ, hedefindeki öğrencilere IQ testi yaptırmış Edirne'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 19'u tutuklu 43 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, örgütün eleman kazanma yöntemleri de ortaya konuldu
29.09.2021 Gündem
Yüksek IQ'lu ünlüler
Yüksek IQ'lu ünlüler IQ testlerinde 130'u geçmeyi başaran bu yüksek IQ'lu ünlüleri tahmin bile edemezsiniz. İşte yaptıkları işleriyle olduğu kadar parlak zekalarıyla dikkat çeken Hollywood'un en yüksek IQ'ya sahip ünlüleri...
20.04.2016 Eğitim
Google, 5G teknolojisi için Drone testlerine başladı
Google, 5G teknolojisi için Drone testlerine başladı Google, SkyBender projesi ile drone destekli 5G bağlantı testlerine başladı
30.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Gerçekten zeki misiniz? IQ testi yapın!
Gerçekten zeki misiniz? IQ testi yapın! IQ testi Android uygulaması ile zekanızı ölçün.
23.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Einstein’i solladı! Dünya bu kızı konuşuyor...
Einstein’i solladı! Dünya bu kızı konuşuyor... İngiltere’nin Essex şehrinde yaşayan Nicole Barr, IQ testine tabi tutuldu ve Albert Einstein, Stephen Hawking gibi bilim adamlarından daha yüksek bir IQ puanı elde etti...
6.08.2015 Yaşam
Zeki olmanın şaşırtıcı dezavantajları...
Zeki olmanın şaşırtıcı dezavantajları... ‘Cehalet saadettir’ diye bir söz vardır...
12.06.2015 Sağlık
Minik dahi herkesi şaşırttı! Daha 4 aylıkken...
Minik dahi herkesi şaşırttı! Daha 4 aylıkken... Küçükçekmece’de yaşayan 8 yaşındaki Mert Erdoğdu, üstün zekasıyla hayran bırakıyor...
23.12.2014 Yaşam
Hayvanlar akıllanıyor!
Hayvanlar akıllanıyor! TIME, bilimsel araştırmaları derledi; Hayvanlar her geçen gün kendilerini geliştirip zekalarını artırıyor.
27.08.2014 Dünya
SGK'dan büyük müjde!
SGK'dan büyük müjde! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliğinde yapılan değişiklikle, 2 yıl ile sınırlı olan yurt dışı tedavide süre sınırlamasının kaldırıldığını, tedavisini yurt dışında devam ettiremeyen hastalarla ilgili sorunun giderildiğini açıkladı.
26.07.2014 Ekonomi
Levent, Harvard’ın zirvesinde
Levent, Harvard’ın zirvesinde Harvard Üniversitesi’nde 2014 yılı birincisi Levent Alpöge oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Iq Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıq testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.