Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni uygulama için tarih verildi, yüzde 50...
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni uygulama için tarih verildi, yüzde 50... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen duyurdu, yeni bir düzenleme geliyor. Tarih verildi, uygulamayana cezası var. Elektrik tarifeleri ile ilgili değerlendirmeden bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 210 kilovatsaate kadarki indirimli tarifede ve 210 kilovatsaatin üstündeki birim fiyatlarda vatandaşın lehine olacak yeni bir düzenleme imkanı üzerinde şu anda çalışıldığını söyledi. İndirimlerin fiyatlara yansıtılıp yansıtılmadığıyla ilgili sıkı denetim talimatını da hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir ürünün fiyatının önce 50 liradan örtülü bir şekilde 100 liraya çıkarılıp sonra da yüzde 40 indirim yapıldığı söylenerek 60 liraya satılması gibi uygulamaların da önünü kestik” dedi.
22.02.2022 Ekonomi
İnvesto halka arz hangi bankalar? İnvestco halka arz eşit mi, oransal mı? İnvestco halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu!
İnvesto halka arz hangi bankalar? İnvestco halka arz eşit mi, oransal mı? İnvestco halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu! Yenilenebilir enerjiden madene, teknolojiden gıdaya, kimyadan sağlık sektörüne, 22 şirketi bünyesinde toplayan InvestCo Holding halka açılıyor. Halka arz başvurusu geçen hafta onaylanan InvestCo Holding, 22-23 Şubat tarihlerinde yatırımcılardan talep toplayacak. Peki, İnvestco halka arz eşit mi, oransal mı? İnvesto halka arz hangi bankalar? İnvestco halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu!
22.02.2022 Ekonomi