İntihar Eylemi

İntihar Eylemi

Son dakika intihar eylemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan intihar eylemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını intihar eylemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntihar Eylemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intihar eylemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 intihar eylemi haberi bulunmuştur. Tüm intihar eylemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme!
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Esra Hankulu’nu “kasten öldürme” suçlamasıyla yargılanan, Aleyna Çakır’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın da şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un hayatını kaybeden annesiyle ilgili karar verildi. Savcılık boş bir arazide cansız bedeni bulunan anne Uygun hakkındaki soruşturmasını tamamlandı. Tüm delilleri inceleyen, tanık beyanlarını alan Savcılık, “Gülay Uygun kendi iradi eylemi neticesinde yaşamına son verdi” dedi, takipsizlik kararı verdi. Savcılık; Gülay Uygun hakkında bir televizyon kanalında dile getirilen iddialarla ilgili de “hakaret ve iftira” suçlarından ayrı bir soruşturma başlattı.
18.12.2021 Yaşam
Afganistan'da camiye bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Afganistan'da camiye bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz vilayetinin Sayed Abad bölgesinde Şiilere ait bir camiye düzenlenen bombalı saldırıda 15 kişi hayatını kaybetti. Ölü ve yaralı sayısının 100'ü geçtiği bildiriliyor.
8.10.2021 Dünya
Terör örgütü YPG-PKK'da büyük çöküş! Teslim olan terörist tek tek itiraf etti...
Terör örgütü YPG-PKK'da büyük çöküş! Teslim olan terörist tek tek itiraf etti... Gelen son dakika haberine göre; Terör örgütü YPG/PKK'nın yaşadığı büyük hezimet teslim olan teröristin verdiği ifadede bir kez daha gözler önüne serildi. "Rezzan Erzingan" kod adlı Gürkan Düz ifadesinde, "Örgüt mensupları, güvenlik kuvvetlerince özellikle hava destekli düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getirilme korkusu yaşamaktadır." ifadelerini kullandı.
25.01.2021 Gündem
Wagner komutanından Türkiye itirafı! 'Dikkate almadık bu yüzden kaybettik'
Wagner komutanından Türkiye itirafı! 'Dikkate almadık bu yüzden kaybettik' Libya'da gayri meşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter saflarında savaşan Rus paralı asker grubu Wagner'in sözde eski komutanlarından Marat Gabidullin, Libya'daki savaşı kaybettiklerini itiraf ederek," Türkiye'nin müdahalesini dikkate almadık. Bu yüzden kaybettik" dedi.
9.12.2020 Dünya
MEB harekete geçti! İstinaf mahkemesine başvuruldu
MEB harekete geçti! İstinaf mahkemesine başvuruldu Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) 5 yıl önce kız arkadaşıyla öpüştüğü iddiasıyla okul müdürünün odasına çağrılıp azarlaması sonrası okulun balkonundan atlayıp felç kalan Hamza İpek'in davasında, 1.7 milyon TL’lik tazminat kararı için istinaf başvurusunda bulundu. Bakanlık başvurusunda, yaşanılan olayı “üzücü” olarak nitelendirerek, “İdaremizin herhangi bir kusuru bulunmamaktadır” dedi.
18.10.2020 Gündem
PKK'lı terörist intihar eylemi yapmak isterken yakalandı
PKK'lı terörist intihar eylemi yapmak isterken yakalandı Erzincan ve Tunceli'de çok sayıda bombalı eyleme katılan ve İçişleri Bakanlığı'nın terörden arananlar listesinde Turuncu Kategori'de yer alan 'Baver Çektar' kod adlı Ahmet Herdem (33), Amasya'da üzerinde bulunan el bombasının pimini çekerek, intihar eylemi yapmak isterken etkisiz hale getirildi.
23.09.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı, 'Bir Terör Örgütünün Çöküşü: Ölüm Oruçları Ve DHKP/C'nin Kanlı Geçmişi' raporunu hazırladı. Raporda, DHKP/C terör örgütünün kanlı eylemleri, Grup Yorum'la ilişkisi ve örgüt üyelerinin ölüm oruçlarına yer verildi. DHKP/C terör örgütünün sanat ve kültürü terörizm için bir araç, avukatlık mesleğinin getirdiği yetki ve hakları da faaliyetlerine kalkan olarak kullandığı belirtildi.
4.06.2020 Gündem
Terör örgütünün dağ kadrosunda olan terörist teslim oldu
Terör örgütünün dağ kadrosunda olan terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğünün ikna çalışmalarıyla 8 yıldır bölücü terör örgütünün dağ kadrosunda yer alan bir teröristin Mardin'de teslim olduğunu bildirdi.
21.04.2020 Gündem
ABD'yi kana bulayacaktı! 100 kiloluk bomba
ABD'yi kana bulayacaktı! 100 kiloluk bomba ABD'de 6 Kasım'da yapılacak ara seçimlerde yüz kiloluk bombayla katliam yapma hazırlığında olduğu öne sürülen bir kişi, New York'ta yakalandı.
11.10.2018 Dünya
Somali'de El Şebab askeri üste katliam yaptı
Somali'de El Şebab askeri üste katliam yaptı Bir ordu üssüne baskın yapıp ele geçiren terör örgütü, 27 askeri öldürdü. Örgüt baskın sırasında bazı askerlerin ormana kaçtığını savundu.
23.07.2018 Dünya
Batı medyası, terör örgütlerini sempatik göstermeye çalışıyor
Batı medyası, terör örgütlerini sempatik göstermeye çalışıyor Avrupa medyası, Türkiye'nin bölgedeki terör örgütlerini hedef alan Zeytin Dalı Harekatı'nı "bölgede DEAŞ'a karşı savaşan Kürt gruplara" yönelik gibi göstermeye çalışarak, algı operasyonu yürütüyor.
8.02.2018 Dünya
Teröristler geride sadece onları bırakıyor
Teröristler geride sadece onları bırakıyor Mehmetçik ve ÖSO’nun başarılı taarruzuyla birlikte teröristler ilk savunma hattını hızla terk ediyor. Örgüt, geride sadece ‘canlı bomba’ saldırıları için ‘feda timleri’ bırakıyor.
29.01.2018 Gündem
Beşiktaş’taki bombanın iki katı büyüklüğünde!
Beşiktaş’taki bombanın iki katı büyüklüğünde! İstanbul’da ele geçirilen 60 kilo RDX yüklü minibüsün 6 Aralık’ta satın alındığı ortaya çıktı. Yetkililer, minibüsteki patlayıcıların Beşiktaş’ta kullanılandan 2 kat daha güçlü olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
Bahçelievler'deki bombalı minibüs soruşturması: Gözaltı sayısı 11 oldu
Bahçelievler'deki bombalı minibüs soruşturması: Gözaltı sayısı 11 oldu BAHÇELİEVLER'deki bombalı araç soruşturmasındaki gözaltı sayısı 11'e yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Reina katliamcısı Masharipov'un eşi savunma yaptı
Reina katliamcısı Masharipov'un eşi savunma yaptı Silivri'de görülen Reina katliamı davasında, yılbaşı gecesi 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen Abdulkadir Masharipov'un tutuklu eşi Zarina Nurullayeva savunmasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek 2017 yılının ilk saatlerinde Reina adlı gece kulübünde yılbaşı eğlencesini kana bulayarak 39 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan silahlı saldırıya ilişkin açılan davanın görülmesine yarın başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Kerkük'te çifte intihar saldırısı
Son dakika... Kerkük'te çifte intihar saldırısı Irak'ın Kerkük kentinde düzenlenen iki intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.
5.11.2017 Dünya
Son dakika... Pakistan'da türbeye bombalı saldırı
Son dakika... Pakistan'da türbeye bombalı saldırı Pakistan'ın güneydoğusunda türbede bir canlı bomba kendini havaya uçurdu. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.
6.10.2017 Dünya
Canlı bomba olmak için kura çekmişler!
Canlı bomba olmak için kura çekmişler! Van’daki DEAŞ yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmanın iddianamesinde, teröristlerin Türkiye’de intihar eylemleri yapmak için kura çektikleri ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
DEAŞ talimatlarını "Telegram" üzerinden vermiş
DEAŞ talimatlarını "Telegram" üzerinden vermiş Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, örgüt mensuplarının şifreli mesajlaşma programı "Telegram"ı kullandıkları, program üzerinden saldırı talimatı verildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Kadın canlı bomba bebeğiyle patladı!
Kadın canlı bomba bebeğiyle patladı! Zafer kutlamalarının yapıldığı Musul’da, DEAŞ adına intihar eylemi yapan bir kadının patlamadan saniyeler önce çekilmiş bir fotoğrafı yayınlandı.
9.07.2017 Dünya
Son dakika! İran karıştı: Hepsi öldürüldü!
Son dakika! İran karıştı: Hepsi öldürüldü! Son dakika haberi geldi; İran'ın başkenti Tahran'da çifte saldırı düzenlendi. İran Parlamento binası ile Humeyni Türbesi önünde eş zamanlı saldırı yapıldı. 4 kişinin rehin alınmasının ardından kriz sona erdi ve 4 terörist öldürüldü. Humeyni Türbesi'nin önünde de intihar saldırısı düzenlendi. İran İstihbarat Bakanlığı halkı uyardı: "Üçüncü saldırı girişimi önlendi, halk toplu taşımadan uzak durun" Saldırıları IŞİD üstlendi. Saldırılarda ölü ve yaralılar var.
7.06.2017 Dünya
‘Büyüyünce istişhad yapacağım deyiver’
‘Büyüyünce istişhad yapacağım deyiver’ Reina katliamına ilişkin iddianame tamamlandı. Saldırgan Abdulkadir Masharipov’un “Gel kucağıma otur, büyüyünce ne olacaksın?” diye seslendiği 4 yaşındaki oğluna istişhad (intihar eylemi) yapma öğüdü verdiği veda videosu da iddianameye girdi
29.09.2021 Gündem
Kuzey Kore'den Avustralya'ya nükleer saldırı tehdidi
Kuzey Kore'den Avustralya'ya nükleer saldırı tehdidi Avustralya'yı ABD'nin peşinden 'körü körüne' gitmekle suçlayan Kuzey Kore, nükleer saldırı tehdidinde bulundu.
23.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İntihar Eylemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intihar eylemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.