Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır?
Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır? İnsanların doğaları gereği konuşmaları gerekir. Bu konuşma bazen birisiyle, bazen ise insanın kendisi ile olur. Bu durum birazda kişinin yapısı ile alakalıdır. Kimisi konuşkan bir yapıda iken kimisi ise daha az veya hiç konuşmamayı seçer. Tabi insanların ilgisini çeken ise kendi kendisiyle konuşanlardır. Bu durumun ilgi çekme nedeni ise kişinin kendi kendisiyle konuşmasının garip karşılanması olarak bilinir. 
30.01.2024 Sağlık
Fatma Turgut: Hiçbir zaman olanla yetinmedim
Fatma Turgut: Hiçbir zaman olanla yetinmedim Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, "kadınlar neden daha fedakâr?" sorusunu yanıtlarken, koronavirüs pandemisi döneminde değişen alışkanlıklarını ve başarısının sırrını anlattı.
24.03.2021 Magazin
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Hafta içi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Hafta sonları cuma akşamı 21.00'den pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecek. 65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak. Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayıyı geçemeyecek. AVM'lere girişte HES Kodu uygulamasına geçilecek. Koronavirüs tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesiyle düzenlenecek ve salı gününden itibaren uygulanacak. İşte yeni tedbirler...
30.11.2020 Siyaset
Dalaman'daki orman yangını kontrol altına alındı...
Dalaman'daki orman yangını kontrol altına alındı... Muğla Dalaman'da dün çıkan ve Fethiye ilçesine sıçrayan Göcek'e doğru ilerleyen orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Muğla'daki orman yangınının kontrol altına alındığını belirterek, "Can ve mal kaybımız yok Allah'a şükür, sadece içinde kimse olmayan butik otel, bir miktar etkilenmiş gözüküyor" dedi.
11.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 konusunda geri adım atmak söz konusu değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 konusunda geri adım atmak söz konusu değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 konusunda geri adım atmak gibi bir şeyin kesinlikle söz konusu olmadığını vurgulayarak 'O iş bitti.' dedi.
18.05.2019 Gündem
Yerli Kim Kardashian Selen Görgüzel: Kocam kıskanmıyor gurur duyuyor
Yerli Kim Kardashian Selen Görgüzel: Kocam kıskanmıyor gurur duyuyor Oyuncu Selen Görgüzel fit vücuduyla yaza damgasını vurdu. Bu görüntüsüyle Kim Kardashian’a benzetilen ama bundan hoşlanmadığını söyleyen oyuncu nedenini ve fotoğraflarına yapılan yorumlara tepkisini dile getirdi...
22.07.2018 Arşiv
"Okul başarısı her şey değildir"
"Okul başarısı her şey değildir" Psikolog-yazar Misli Baydoğan ile yeni eğitim dönemi öncesinde öğrencilerin yaşadığı problemler üzerine konuştuk.
7.09.2017 Eğitim
Bülent Arınç'tan flaş açıklamalar
Bülent Arınç'tan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN TÜRK’te Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
'Teklif alırsam Türkiye'yi seçerim'
'Teklif alırsam Türkiye'yi seçerim' TFF tarafından aylık çıkarılan Tam Saha dergisine bu ay Galatasaray'ın sezon başında Stuttgart'tan transfer ettiği genç yetenek Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu.
2.03.2015 Galatasaray
Başbakan'dan flaş açıklama
Başbakan'dan flaş açıklama Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim barajıyla ilgili olarak, “Kendine güvenen parti olarak barajın arkasına saklanmadık, barajdan da korkmadık...
29.09.2021 Gündem
'Bunlar çok büyük tehlike'
'Bunlar çok büyük tehlike' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan’dan İstanbul’a dönüşü sırasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı
29.09.2021 Gündem
'Tuhaf tuhaf şeyler oluyor'
'Tuhaf tuhaf şeyler oluyor' Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yayıncı kuruluş Lig TV'de yayınlanan "Pazartesi Gecesi Futbolu" adlı programa konuk oldu.
6.10.2014 Trabzonspor
Cevap verme 'yöntemi!'
Cevap verme 'yöntemi!' Erdoğan'ın, her sorulan soruya cevap verirken kullandığı algoritma formülü...
29.09.2021 Gündem
İşte MEB kriterleri!
İşte MEB kriterleri! Bakanlık: 10 saniye tek ayak üstünde duruyorsa okula gider...
29.09.2021 Gündem
Cem Garipoğlu kendine tapınan, kendine aşık biri!
29.09.2021 Gündem
Boşanacak çiftler baştan bellidir!
Boşanacak çiftler baştan bellidir! Aldatılma acısı iki cinste de aynı...
8.09.2009 Yaşam
TRT Şeş izlenir olmaktan çıkıyor!
TRT Şeş izlenir olmaktan çıkıyor! 'Güneydoğu’daki evlerin antenleri Türksat’tan başka yöne dönerse bir daha geri çeviremezsiniz'
1.05.2009 Arşiv
İsmet Özel: Önce millet olduğumuzu ortaya koyalım
İsmet Özel: Önce millet olduğumuzu ortaya koyalım Şair, düşünür İsmet Özel “Eğer adam Almanya’da Türkiye’dekinden daha adam sayılıyorsa, bütün yabancı düşmanlığına rağmen, o adam niye terk etsin orayı?
19.05.2007 Arşiv