İngilizce Öğretmeni

İngilizce Öğretmeni

Son dakika İngilizce öğretmeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngilizce öğretmeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngilizce öğretmeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingilizce öğretmeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 ingilizce öğretmeni haberi bulunmuştur. Tüm ingilizce öğretmeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halı saha maçında kalp krizi geçiren öğretmen öldü
Halı saha maçında kalp krizi geçiren öğretmen öldü Bingöl'ün Genç ilçesinde, halı saha maçında kalp krizi geçiren İngilizce öğretmeni Mehmet Selçuk Tulgar (34), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
30.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış Bankacı Seçil Erzan'ın, iş insanı Bülent Çeviker ve emekli İngilizce öğretmeni olan eşi İnci Çeviker ile arasında geçen, mahkeme dosyasına da giren ses kayıtları ortaya çıktı. Kuşkulandıkları için Erzan'ın evlerine geldiği gün İnci Çeviker'in kaydettiği konuşmalarda Seçil Erzan, "Paranızı almama gibi bir riskiniz yok. Benim size verdiğim evrak banka şubesinin size vereceği evraktan daha değerli. Zaten resmi evrak da o. Hoca da vadesini uzattı. Biz gizli bir ısın kodundayız. Vade dolmadan şubeye giderseniz sorun yaşarız. İşlemlerde bir problem olmadığı için ben rahatım. Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz" dediği duyuluyor.
8.12.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu Gaziantep'te Şehit Ferhat Gözen İlkokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Enis Tataroğlu (45), 10 yaşında okuduğu Almanca masal kitabından etkilenerek, dil öğrenmeye başladı. 35 yılda 44 dil öğrenen Tataroğlu, ''Şu anda bildiğim dillerin bazılarını sayacak olursam İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, eski Yugoslavya'nın dilleri, Hırvatça, Sırpça, Boşnakça, Rusça, Yunanca, Latince, Japonca, Ermenice, Farsça, İbranice gibi diller yer alıyor. Bana inanmayanlar gelip çeviri programları ile test edebilirler'' dedi.
24.10.2023 Yaşam
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi Manisa’da 25 yıllık İngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduğu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiğini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uğradığını şaşıran Özen, ev sahiplerinin şimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
31.03.2023 Yaşam
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmen tutuklandı
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmen tutuklandı Antalya'nın Alanya ilçesinde lise öğrencisi A.A. (18), İngilizce öğretmeni K.D.'nin (43) kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia edip, şikayetçi oldu. Mağdur A.A., istismarın 18 yaşından önce, farklı zamanlarda olduğunu anlattı. K.D. gözaltına alınıp, tutuklandı.
26.02.2023 Gündem
Depremde enkaz altında kalan Büşra öğretmenden acı haber
Depremde enkaz altında kalan Büşra öğretmenden acı haber Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan Serap Apartmanı'nın enkazında İngilizce öğretmeni Büşra Bilginer'in (25) cansız bedenine ulaşıldı. Bilginer'in acı haberini alan Aydın'daki ailesi, büyük üzüntü yaşadı.
8.02.2023 Gündem
Aydın'dan İslahiye'ye göreve giden Büşra öğretmenden acı haber
Aydın'dan İslahiye'ye göreve giden Büşra öğretmenden acı haber Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi'nden İngilizce Öğretmeni Büşra Aydıner görev yaptığı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yakalandığı depremde hayatını kaybetti.   
8.02.2023 Gündem
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
3 aylık evli polis ve öğretmen çift tabancayla vurulmuş halde bulundu; kaldırıldıkları hastanede öldü
3 aylık evli polis ve öğretmen çift tabancayla vurulmuş halde bulundu; kaldırıldıkları hastanede öldü Şırnak'ta Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sinan Bulduklu ve 3 ay önce evlendiği öğretmen eşi Berna Kargı Bulduklu, evlerinde tabancayla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çift, kurtarılamadı.
24.09.2022 Yaşam
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti 'Avrupa Yakası' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' dizilerindeki rolleri ile tanınan Bülent Polat, geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olacağını takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncu bu sefer acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Polat'ın babası 87 yaşında yaşamını yitirdi.
2.09.2022 Magazin
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne?
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? Güldür Güldür oyuncularından Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Doğum bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Hastaneden bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Peki, Onur Buldu kimdir, kaç yaşında? Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? İşe detaylar…
20.06.2022 Ünlüler Dünyası
Gösterdiği tavırla takdir toplayan öğretmen Eyüp Sağlık, Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu…
Gösterdiği tavırla takdir toplayan öğretmen Eyüp Sağlık, Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu… Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, İngilizce Öğretmeni Eyüp Sağlık'a bir öğrencisi tarafından yapılan ve son günlerde oldukça konuşulan el hareketi olayına yer verildi.
25.03.2022 Televizyon
Öğrencisinin saygısızlık yaptığı o öğretmen konuştu! 'Tek hata ile bir Türk evladı kaybedilemez'
Öğrencisinin saygısızlık yaptığı o öğretmen konuştu! 'Tek hata ile bir Türk evladı kaybedilemez' Ankara’da dün bir özel okulda, ders esnasında öğrencinin öğretmenine yönelik tepki çeken hareketleri sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce soruşturma başlatılmıştı. O hareketlere maruz kalan öğretmen Eyup Sağlık, “Tabii bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Herkesin geçmişte elbette ki hataları var. Bu çocuk da bir şiddet uygulamamış, evet öğretmene, mesleğe zedeleyici hareketler ama çocuk da bilinçli değil” dedi.
24.03.2022 Yaşam
Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi'nin konusu nedir? Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, Sarpça hangi semte bağlı?
Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi'nin konusu nedir? Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, Sarpça hangi semte bağlı? ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi, bugün izleyiciyle buluşacak. 13 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de ATV'de ekran yolculuğuna başlayacak olan Adı Sevgi dişinin oyuncu kadrosu, karakterleri, konusu ve nerede çekileceği merak ediliyor. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen'in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldığı dizi ATV ekranlarında pazar akşamları yayınlanacak. Peki, Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi konusu nedir? Adı Sevgi oyuncuları ve konusu…
13.03.2022 Televizyon
Annesi tuvalete sığındı! Ukraynalı Yulia gözyaşlarına boğuldu... 'Cehennem gibi bir şey'
Annesi tuvalete sığındı! Ukraynalı Yulia gözyaşlarına boğuldu... 'Cehennem gibi bir şey' Ukrayna'dan 3 yıl önce Ankara'ya gelen İngilizce öğretmeni Yulia Hubina Kutlu (24), ülkesindeki savaş mağdurlarına gönderilmek üzere topladığı yardım malzemelerini Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'ne teslim etti. Yulia, bombardıman altındaki Kharkiv'de 6 gündür evinin tuvaletinden çıkamayan annesi İnna Hubina (47) ile telefonda görüntülü konuşurken gözyaşlarına boğuldu.
2.03.2022 Gündem
İngiliz baba karısı ve çocuğu için Ukrayna'daki savaşın ortasına daldı!
İngiliz baba karısı ve çocuğu için Ukrayna'daki savaşın ortasına daldı! Karısını ve çocuğunu kurtarmak için Ukrayna'daki savaşa giden İngiliz baba dünyada gündem oldu. Ailesi savaşın ortasında kalan adam, yaptıklarını an an paylaşıyor. Detaylar ise okuyanların yüreklerini ağızlarına getirecek cinsten.
1.03.2022 Dünya
Samsun'da ingilizce öğretmeninin sır ölümü! Bu halde bulundu
Samsun'da ingilizce öğretmeninin sır ölümü! Bu halde bulundu Samsun'da bir İngilizce öğretmeni evinde ölü olarak bulundu.
22.12.2021 Yaşam
14 yıl boyuncu kocasını kandırmış! Koca soluğu mahkemede aldı
14 yıl boyuncu kocasını kandırmış! Koca soluğu mahkemede aldı Amerika'da 14 yıl önce tanışarak evlendiği eşini öğretmen sanıyordu, gerçek Türkiye'ye döndüğünde ortaya çıktı. 1990'da ABD'ye giden Fazıl Y., burada tanıştığı Melody A. ile 2007'de evlendi. Kadının iki kızıyla birlikte ailece Türkiye yerleşen Fazıl Y., öğretmenlik diploması sahibi olduğunu bildiği karısının özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak işe başlamasını sağladı. Ancak okuldan gelen bir telefonla dünyası başına yıkıldı. Diplomanın sahte olduğunu öğrenen adam, karısının itirafıyla da karşı karşıya kalınca soluğu adliyede aldı. Boşanma davası açan Fazıl A., sahtecilik ihbarında da bulunduğu eşinin ve kızlarının Türk vatandaşı olmadıklarını, ülkelerine geri gönderilmelerini istedi.
30.09.2021 Gündem
Katıldığı yarışmada hastalığını açıklamıştı... Hayatını kaybetti
Katıldığı yarışmada hastalığını açıklamıştı... Hayatını kaybetti Türkiye'nin katıldığı bir televizyon programında tanıdığı, beyin tümörü rahatsızlığı olduğunu açıklayan öğretim görevlisi Başak Bozan (44), yaşamını yitirdi.
2.09.2021 Yaşam
Sınırda görev yapan öğretmenden büyük fedakarlık
Sınırda görev yapan öğretmenden büyük fedakarlık Hakkari’de İngilizce öğretmeni Eda Kırkıcı Yıldız, tayin hakkını beslediği sokak köpekleri nedeniyle erteleyerek, "Köpeklere benim gibi bakacak birini bulana kadar burada kalacağım" dedi.
17.08.2021 Gündem
Abdurrahman öğretmen, 11 günlük yaşam savaşını kaybetti
Abdurrahman öğretmen, 11 günlük yaşam savaşını kaybetti Adıyaman'ın Kahta ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulma tehlikesi geçirip hastaneye kaldırılan öğretmen Abdurrahman Solmaz (39), 11 gün süren yaşam savaşını kaybetti.
12.07.2021 Gündem
Araba satacakları ilgilendiriyor! Kapora oyunu
Araba satacakları ilgilendiriyor! Kapora oyunu İngilizce öğretmeni Emrah Madenci, internet sitesi üzerinden satışa sunduğu otomobilini 23 bin 500 lira kapora alarak devretti. Madenci geri kalan 142 bin lirayı almak için gittikleri tatlıcıda, şüphelilerin 'bankadan kredi çekeceğiz' diyerek otomobiliyle ortadan kaybolmaları üzerine dolandırıldığını anladı, suç duyurusunda bulundu. Büyük üzüntü yaşayan Madenci, 'Attığım o imzayla bütün birikimlerimi kaybettim.' ifadelerini kullandı.
27.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İngilizce Öğretmeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingilizce öğretmeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.