İngiliz Ordusu

İngiliz Ordusu

Son dakika ingiliz ordusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ingiliz ordusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ingiliz ordusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiliz Ordusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiliz ordusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 940 ingiliz ordusu haberi bulunmuştur. Tüm ingiliz ordusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya
Lejyon ve sabotaj birliklerinden Rusya'ya ağır darbe! Ukrayna tarafından kahraman ilan edildiler...
Lejyon ve sabotaj birliklerinden Rusya'ya ağır darbe! Ukrayna tarafından kahraman ilan edildiler... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş tüm şiddetiyle devam ederken cepheden dikkat çeken haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna ordusu bünyesinde yer alan lejyon tabiri caizse Rusya'yı kendi silahı ile vuruyor. Rus ordusuna karşı verdiği mücadele sonrası 'kahraman' ilan edilen askerler ilk defa konuştu.
16.06.2022 Dünya
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur...
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur... Ukrayna'da 24 Şubat'ta başlayan işgal boyunca şaşkınlık verecek sayıda Rus tankının imha edilmesi Putin'in planını zora sokuyor. Uzmanlar bu tankların tasarımında çok ciddi bir hata yapılmış olduğunu ortaya çıkardı.
29.04.2022 Dünya
Rus askerlerinin ses kaydını Ukrayna Gizli Servisi ele geçirdi: Köpek eti yiyoruz...
Rus askerlerinin ses kaydını Ukrayna Gizli Servisi ele geçirdi: Köpek eti yiyoruz... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaştan şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Kiev Gizli Servisi SBU, dehşete düşüren ses kaydını resmi Twitter hesabından yayınladı. Dinleyenler ailesiyle konuşan Rus askerinin anlattıklarını duyunca öfkeden deliye döndü.
31.03.2022 Dünya
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
Akdeniz'e düşen F-35'le ilgili son dakika gelişmesi! Rusların eline geçebilir
Akdeniz'e düşen F-35'le ilgili son dakika gelişmesi! Rusların eline geçebilir İngiliz ordusu, Akdeniz'de düşen F-35 savaş uçağının denizden çıkarılabilmesi için ABD'den yardım istedi.  
18.11.2021 Dünya
Gizli belgeler otobüs durağında bulundu
Gizli belgeler otobüs durağında bulundu İngiliz savaş gemisi HMS Defender ve İngiliz ordusuna ait gizli olarak sınıflandırılmış belgeler, Londra'nın güneyindeki Kent bölgesinde bir otobüs durağında bulundu.
27.06.2021 Dünya
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de!
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de! 1. Üretimine başlanan yıla ithafen yalnızca 1970 adet üretilen Range Rover Fifty Edition, 2.0 litre 404 BG Plug-in Hybrid motor seçeneğiyle Türkiye’de sadece 10 adet satılacak.
9.03.2021 Otomobil
Atlantik Okyanusu’nda yüzen en büyük buzul görüntülendi
Atlantik Okyanusu’nda yüzen en büyük buzul görüntülendi İngiliz ordusu, Güney Atlantik Okyanusu’nda deniz taşımacılığını tehlikeye sokan 4 bin 200 km2 büyüklüğündeki buzulları keşfetti.
7.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Beklenen haber geldi! Corona virüsü öldüren madde bulundu
Beklenen haber geldi! Corona virüsü öldüren madde bulundu İngiliz ordusu bünyesindeki araştırma birimi, sinek ilaçlarında kullanılan Citriodiol maddesinin dünyayı etkisi altına alan corona virüsü yok etmede başarılı olduğunu duyurdu.
26.08.2020 Dünya
O ülkede ordu harekete geçti! 'Bana verilen en büyük görev'
O ülkede ordu harekete geçti! 'Bana verilen en büyük görev' İngiltere'de artan koronavirüs salgını orduyu harekete geçirdi. Birleşik Krallık Silahlı Kuvvetleri, başkent Londra'da kongre merkezi London ExCeli geçici hastaneye çevirmek için çalışmalara hız verdi.
1.04.2020 Dünya
Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor!
Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor! Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, final bölümüyle 31 Ocak Perşembe akşamı 33. Bölümüyle son kez TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.
30.01.2019 Televizyon
İngiltere ABD'den bomba imha uzman robot aldığını duyurdu
İngiltere ABD'den bomba imha uzman robot aldığını duyurdu İngiltere Savunma Bakanlığı, ABD'den 4 yeni bomba imha uzmanı robot aldığını açıkladı.
26.12.2018 Dünya
İngiltere Ordusu asker ithal edecek
İngiltere Ordusu asker ithal edecek İngiltere Savunma Bakanlığı, İngiliz Ordusu'ndaki asker sayısının azalması üzerine yabancı ülkelerden asker alımına başlama kararı aldı.
7.11.2018 Dünya
Ata’nın karargâhı ÖSO korumasında
Ata’nın karargâhı ÖSO korumasında YPG’li teröristlerin yakmak istediği Atatürk’ün 1918’de İngiliz Ordusu’na karşı yerel direnişi örgütleyip yönettiği Afrin’deki konak, Hamza Tümeni’nce koruma altına alındı
5.07.2018 Gündem
Atatürk’ün Afrin’deki tarihi karargahı bulundu
Atatürk’ün Afrin’deki tarihi karargahı bulundu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü YPG/PKK'dan arındırdığı Racu beldesinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün karargah olarak kullandığı ev bulundu.
2.07.2018 Yaşam
Afrin'de askerler 100 yıl sonra Atatürk pozu verdi
Afrin'de askerler 100 yıl sonra Atatürk pozu verdi Zeytin Dalı Harekatı'nın 52. gününde bölgeden son dakika haberleri gelirken, Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı hatıra fotoğrafları dikkat çekti.
12.03.2018 Gündem
İngiliz komutandan terör ziyareti!
İngiliz komutandan terör ziyareti! İngiltere Ordusu'nun komutanlarından Rupert Jones, Rakka'da terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'yi ziyaret etti.
25.07.2017 Dünya
90 yaşında cinsiyet değiştirdi!
90 yaşında cinsiyet değiştirdi! İngiliz Ordusu'nda askerlik yapan 90 yaşındaki Peter Davies, cinsiyet değiştirdi
1.04.2017 Dünya
İngilizlere şok! 'Ordu, ülkeyi koruyacak durumda değil'
İngilizlere şok! 'Ordu, ülkeyi koruyacak durumda değil' “İngiltere’nin 1 milyar pound harcayarak donanmasına kazandırdığı Type 45 tipi yeni destroyerlerinin Rus denizaltıları karşısında korunmasız oldukları ortaya çıktı.” İngiliz Sunday Times gazetesi bu konuyu gündeme getirdi.
17.06.2021 Dünya
IŞİD’lilere Hint müziğiyle işkence!
IŞİD’lilere Hint müziğiyle işkence! Libya’daki Birleşik Krallık Özel Kuvvetleri, IŞİD mensuplarının psikolojisini bozmak için bulundukları mevzilere yüksek sesle Hindistan popu yayını yapıyor...
3.06.2016 Dünya
Kut'ül Amare Zaferi ne zaman kutlanacak?
Kut'ül Amare Zaferi ne zaman kutlanacak? Kut'ül Amare Zaferi ne zaman kutlanacak? Tarihimizin en şanlı destansı zaferlerinden biri olan Kut'ul Amare Zaferi hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Kut'ül Amare kuşatması ne zaman gerçekleşmiştir? Şanlı zaferlerimizden olan Kut'ul Amare Zaferi hakkında tüm detaylar haberimizde..
29.09.2021 Gündem
‘Hayalet ordu’ geliyor
‘Hayalet ordu’ geliyor İngiliz genelkurmayı savaşta askerlerinin düşmana karşı görünmez olmasını sağlayacak bir kamuflaj üzerinde çalışıyor. Söz konusu asker giysisi 2-3 saniyede ortama göre kumaşın rengini değiştiriyor
20.03.2016 Dünya
Cameron’a madalya tepkisi
Cameron’a madalya tepkisi İngiliz ordusu mensuplarına sergiledikleri başarı ve cesaretten ötürü verilen madalyaların üretimi ihalesinin bir Fransız firmasına verilmesi, siyaset ve ordu kulislerinde tepkiye yol açtı...
3.03.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Ordusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiliz ordusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.