Ing Promosyon

Ing Promosyon

Son dakika ING promosyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ING promosyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ING promosyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ing Promosyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıng promosyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 ıng promosyon haberi bulunmuştur. Tüm ıng promosyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli promosyonunda yeni dönem! Bankalar yeni kararı resmen duyurdu, başvuru süresi ve ödeme miktarı değişti
Emekli promosyonunda yeni dönem! Bankalar yeni kararı resmen duyurdu, başvuru süresi ve ödeme miktarı değişti Milyonlarca emekliye promosyon müjdesi geldi. İş Bankası, Yapı Kredi, QNB Finansbank ve diğer bankalar yeni kararı resmen duyurdu. Banka değiştirmek isteyen emeklilerin sayısının fazla olması, yüksek promosyon veren banka şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Pek çok emekli banka değişikliği yapamadı. Promosyon miktarının daha da artacağı beklentisi emeklilerin bir kısmının da beklemede kalmasına neden oldu. Bankalardan beklenen haber geldi. 31 Ağustos'a kadar tanınan başvuru süresi 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Banka promosyonunda ödeme miktarı ise 10 bin TL seviyesine kadar yükseldi. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Tüm emekliler promosyon alabiliyorlar mı? Banka borcu olanlar promosyon başvurusunda bulunabilir mi?
1.09.2022 Ekonomi
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor Emekliye müjde! Ödeme tutarı arttı, karşılıksız 5 bin 250 TL ödeniyor. Başvuran emekliler hemen alıyor. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında karşılıksız ödeme imkanından yararlanıyor. Bankalar emekliler için adeta yarış halinde. Promosyon ödemeleri artırılırken bankalar tarafından emeklilere birçok avantaj da sunuluyor. Promosyon ödemeleri bankadan bankaya göre değiştiği gibi aynı zamanda maaş miktarı da ödenen karşılıksız para tutarı için belirleyici oluyor. Emekliler ise 'En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?' diye araştırma yapıyor. Promosyonların yanı sıra bankalar emekli tanıdığını getirenlere de ek ödeme de yapıyor. TEB emekli maaşını bankadan almayı taahhüt edenlere maaşlarına göre 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon imkanı sunuyor. Ayrıca emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL ve toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanıyor. Böylece 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler toplamda 5 bin 250 TL ödeme alıyor. Peki hangi banka kaç lira promosyon ödemesi yapıyor? İşte İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank ve diğer bankaların nakit promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
25.04.2022 Emekli
4.000 TL karşılıksız olarak olarak ödeniyor! Başvuran tüm emekliler alıyor
4.000 TL karşılıksız olarak olarak ödeniyor! Başvuran tüm emekliler alıyor Zam müjdesi bekleyen emeklilere güzel haber! 4.000 TL karşılıksız olarak veriliyor. Tüm emekliler karşılıksız ödeme imkanından yararlanabiliyor. Ancak emekli aylığı alanların başvuruda bulunması gerekiyor. Sadece emekliler değil aynı zamanda dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında ödeme alıyor. Bayram ikramiyesi ödemelerine günler kala bankalar art arda duyurdu. Emekli vatandaşlara ödenen promosyon miktarı artırıldı. Ayrıca bankaların çoğunluğu promosyon dışında ek ödeme imkanı da sağlıyor. Bu ek ödemelerden en çok öne çıkan ise yakınını maaş müşterisi yapanlara ödenen ek promosyon. Son olarak ING tarafından duyurulan kampanya ile emeklilere 2.750 TL promosyon ödemesinin dışında yakınını bankaya yönlendiren müşterilere 1.250 TL'ye varan ek ödeme yapılıyor. Böylece ING'nin toplam ödediği promosyon ise 4.000 liraya çıkmış oluyor.
14.04.2022 Emekli
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih...
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih... Emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilere 2 bin 750 lira ek koşulsuz olarak ödeme yapılıyor. E-devlet üzerinden ya da banka şubesinden işlem gerçekleştiriliyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara özel, aylıklarına göre alınabilecek promosyon tekliflerini duyuruyor. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçildi. ING Türkiye'den de açıklama geldi. Emekli maaşını ING'ye geçiren müşteriler, en az 1850 TL, en fazla 2750 TL ödeme alıyor. Öte yandan emekli yakınlarını da bankaya yönlendirirlerse en fazla 5 kişi olmak kaydıysa 1250 TL ek promosyon kazanabiliyorlar. Yani promosyon ödemeleri 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.
14.04.2022 Emekli
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler 1.750 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. işte detaylar...
30.07.2021 Emekli
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL...
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL... Milyonlarca kişi yararlanıyor. 2 bin 550 liraya kadar çıkıyor. Emekli, dul ve yetimleri çok yakından ilgilendiren ödemelerde yeni yıl fırsatları gündemde. Bankalar tek tek duyuruyor. Yarış gittikçe kızışıyor. Bankaların promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar ile birlikte dul ve yetim aylığı alanları da kapsıyor. 3 yıl kalma sözüne karşılık yapılan ödemelerde vatandaşlar daha yüksek paranın nasıl alınabileceğini merak ediyor. Promosyon yarışında hangi banklar önde. İşte emekli, dul ve yetimlere promosyon ödemesi yapan özel bankaların verdiği paralar ve istenen ek şartlar...
20.12.2020 Ekonomi
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak
Promosyon yarışı kızıştı! Bankalar üst limiti yükselti: Başvuran emekliler 18 bin TL alacak Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları geçen yıla kıyasla yüzde 60 ila yüzde 100 aralığında arttı. Bu yılki promosyonlar emekli aylıklarına göre değişmekle birlikte 8 bin liradan başlayıp 18 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı bankalar promosyon ödemesinin yanında 3 bin TL’ye kadar ek ödeme de yapınca emekliyi kapma yarışı daha da kızıştı. ING, maaşını bankaya taşıyan emeklilere ek koşulsuz 15 bin TL promosyon ödemesi yaparken, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyon imkanı sunuyor.
5.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yarın son gün. MTV ödemeleri için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
30.01.2023 Ekonomi
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih Promosyon uzatıldı mı, emekli promosyon son gün ne zaman? Emekli maaşına yapılan zammın ardından, emekliler yeni dönemde maaşlarını farklı bankalara taşımak için promosyon tekliflerini değerlendirmeye başladı. En yüksek promosyon veren bankaya maaşını taşımak isteyen emekliler “Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte emekli promosyon son gün…
30.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar?
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar? Emekli promosyonu son gün için emeklilerin araştırması başladı. Promosyon oranları 10 bini bulurken emekliler Vakıf Bank, TEB, Garanti BBVA, Denizbank, ING, Akbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve QNB Finansbank bankalarının promosyon oranları için aramalarını arttırdı. Peki, Emekli promosyon 2022 son gün ne zaman? Promosyon son gün uzatıldı mı? İşte Emekli promosyon son gün ve En yüksek emekli promosyonunu veren banka…
31.08.2022 Ekonomi
Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2022, en fazla promosyon veren banka hangisi? Emekli promosyon ücretleri…
Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2022, en fazla promosyon veren banka hangisi? Emekli promosyon ücretleri… Emekli promosyon yarışı devam ediyor. Emekli maaşını aldığı bankada 3 yıl taahhüt süresi dolanlar, yeni emekli olanlar, maaşını alacağını bankayı seçmek için promosyon oranlarına bakıyor. Maaşını istedikleri bankaya taşıyabilen emekliler “Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2022, en fazla promosyon veren banka hangisi?” sorularına yanıt arıyor. İşte Emekli promosyon ücretleri…
16.08.2022 Ekonomi
Banka promosyonlarında rakamlar güncellendi!  2.500 TL maaş alan emekli 7.500 TL promosyon alacak
Banka promosyonlarında rakamlar güncellendi! 2.500 TL maaş alan emekli 7.500 TL promosyon alacak Emekli promosoyonunda rakamlar değişti. Bankalar art arda duyurdu. Bankaların büyük çoğunluğunda ödeme miktarı 5.000 TL ve üzerine çekilirken, emekli promosyonunda tavan ödeme 7.500 liraya çıktı. Tavan ödeme en yüksek promosyon miktarını temsil etse de tüm emekliler tavan ödeme miktarından promosyon alacak. Sadece emekiler değil dul ve yetim maaşı alanlar da banka promosyonlarından yararlanabiliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemelerinden yararlanma şartları neler? işte Yapı Kredi, Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların yeni promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar ve banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
7.08.2022 Emekli
Emekli promosyonunda bir ilk! 2.500 TL maaş alana 7.500 TL
Emekli promosyonunda bir ilk! 2.500 TL maaş alana 7.500 TL Emekli promosyonlarında yeni dönem başladı. Promosyon ödemelerinde tavan miktar değişti. Bankalardan art arda açıklamalar geliyor. Maaş promosyonlarında ödeme miktarı arttırılıyor. Akbank'ın 5.000 TL olan promosyon miktarını 7.000 TL'ye çıkarması ile bankaların promosyon yarışı kızıştı. Yeni rakamlar art arda açıklandı. Emekli promosyonunda ek koşulsuz ödeme miktarı 7.250 TL'ye çıkarılırken ilave ödüller ile bu rakam 7.500 TL olarak güncellendi. 2.500 TL emekli maaşı alan bir kişi herhangi bir ek konul olmaksızın 7.250 promosyon alabiliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? işte Yapı Kredi, Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların yeni promosyon ödemeleri...
3.08.2022 Emekli
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi
Emekliye promosyon müjdesi! Rekor ödeme, 7.250 TL'ye çıktı! Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve...
Emekliye promosyon müjdesi! Rekor ödeme, 7.250 TL'ye çıktı! Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve... Emekli promosyon ödemelerinde yeni bir dönem başladı. Promosyonda tavan ücret değişti. Uzun süre 750 -1.000 TL bandında seyreden promosyon ödemelerinde yarış kızıştı. Enflasyondaki artış bankaları harekete geçirdi. Birçok banka promosyon ödemesini 5.000 TL seviyesine çekti. Ancak geçtiğimiz günlerde Akbank promosyon yarışını bir adım daha ileriye taşıyarak promosyonda tavan ödemeyi 7.000 TL'ye çekti. Akbank'ın ardından bir banka daha promosyon ödemelerinde değişikliğe gitti ve 7.250 TL ek koşulsuz promosyon ödemesi yapılmaya başladığını duyurdu. Promosyon ödemeleri emekli maaşına göre belirleniyor. Ancak en düşük emekli maaşının 3.500 TL'ye çıkarılması ile birlikte tüm emekliler bankaların tavan ödemelerinden yararlanabilir hale geldi. Dul ve yetim maaşı alanlar ise hisseleri oranında ödeme alıyor. Öte yandan özel bankalar arasında yaşanan promosyon yarışında kamu bankaları geride kalıyor. Kamu bankalarında en yüksek promosyon ödemesi 750 TL olarak ödeniyor. Peki en yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Bankalar tek tek açıkladı. işte Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların promosyon yarışındaki yeri...
2.08.2022 Ekonomi
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu? Promosyon veren bankalar merak ediliyor. Emekli promosyonu ne kadar? sorusuna yanıt aranıyor. Bankalar promosyon yarışına girdi. 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak isteyen bankalar promosyon açıklamaları yapmaya devam ediyor. Bankalar promosyon dışında ek kart, ihtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranları, masrafsız para transferi ATMlerden ücretsiz para çekip yatırma gibi imkanlar da sunuyor. Peki, Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
26.07.2022 Ekonomi
Emekliye zam sonrası yeni müjde! Tek tek hesabı yapıldı! Büyük kazanç
Emekliye zam sonrası yeni müjde! Tek tek hesabı yapıldı! Büyük kazanç Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli promosyonlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Emeklinin artan maaşı bankaların promosyon ödemelerinde yeni seçenekler oluşturmasına kapı açtı. Bankalar 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak istiyor. Maaşını İş Bankası'ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5.000 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanıyor. 1.500 TL'den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 3.500 TL, 1.500 - 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 4.250 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 5.000 TL ödeme yapılıyor. Garanti BBVA, bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL, bin 500 TL-2 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 250 TL, 2 bin 500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 5 bin TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Garanti BBVA ayrıca tüm müşterilerinin yararlanabildiği 'yakınını getir' kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için 250 TL ilave ödeme yapıyor. ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 5 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Bankadan yapılana açıklamaya göre maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda bin 250 TL’ye varan ek promosyon kazanabiliyor. Böylelikle emekliler toplamda 6 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma imkanı yakalıyor. Emekli maaşını söz konusu bankaya taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; bin 500 TL’ye kadar ise 3 bin 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arası ise 4 bin 250 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 5 bin TL nakit promosyon almaya hak kazanıyor. İşte banka banka emekliye promosyon ödemeleri...
26.07.2022 Emekli
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Ing Promosyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıng promosyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.