İncirlik Hava Üssü

İncirlik Hava Üssü

Son dakika İncirlik hava üssü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İncirlik hava üssü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İncirlik hava üssü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İncirlik Hava Üssü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan incirlik hava üssü gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 incirlik hava üssü haberi bulunmuştur. Tüm incirlik hava üssü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu: ABD yönetimi F-16 talebimize güçlü destek veriyor
Bakan Çavuşoğlu: ABD yönetimi F-16 talebimize güçlü destek veriyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İki ülkenin NATO üyeliğinin F-16 alımına şart koşulması doğru olmaz, ikisi farklı konu. Dolayısıyla ikisini birbirine şart koşmak doğru bir yaklaşım olmaz. Şartlara bağlanarak bizim F-16 almamız söz konusu olmaz" dedi.
20.02.2023 Gündem
ABD Donanması'na bağlı USS George HW Bush uçak gemisi Türkiye’ye doğru yola çıktı
ABD Donanması'na bağlı USS George HW Bush uçak gemisi Türkiye’ye doğru yola çıktı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, deprem felaketinin ardından Türkiye’nin muhtemel ek destek taleplerini karşılamak için Akdeniz’deki USS George HW Bush uçak gemisinin Türkiye’ye doğru hareket ettiğini ifade etti.
8.02.2023 Gündem
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü Adana’da İncirlik Hava Üssü’nde kente çıkışı yasak olan ABD askerlerinin yaklaşık 12 yıl aradan sonra tekrardan üst dışına çıkmalarına izin verildi. Karar, İncirlik Mahallesi esnafını sevindirirken, kapatılan birçok iş yeri yeniden açılmaya başladı.
23.01.2023 Yaşam
Deniz Burnham kimdir? NASA’nın astronot adayı Deniz Burnham nereli?
Deniz Burnham kimdir? NASA’nın astronot adayı Deniz Burnham nereli? Deniz Burnham, NASA’nın astronot adayları arasında yer aldı. NASA’da yaptığı staj ile de kariyerine astronot olarak devam edecek Deniz Burnham Türkiye’de gündem oldu. Adana’da dünyaya gelen ve eğitimini ABD’de sürdüren Deniz Burnham’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Deniz Burnham kimdir? İşte Deniz Burnham’ın hikayesi!
8.12.2021 Gündem
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Tamamen gerçek dışı
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması: Tamamen gerçek dışı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "S-400 bataryalarının İncirlik’e sevk edildiği"ne yönelik iddiaları yalanladı.
3.11.2021 Gündem
Uzman çavuş evinde ölü bulundu! Mangal kömürü...
Uzman çavuş evinde ölü bulundu! Mangal kömürü... Adana’da 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş Mehmet Kahriman (30), evinde ölü bulundu. Kahriman’ın, dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yaktığı mangalı, yattığı odaya alması nedeniyle karbonmonoksit gazından zehirlendiği üzerinde duruluyor. Kahriman’ın ölüm nedeni, yapılacak otopsisinin ardından belli olacak.
24.11.2020 Gündem
Hedefleri arasında İncirlik Üssü de varmış! Hepsi tutuklandı
Hedefleri arasında İncirlik Üssü de varmış! Hepsi tutuklandı Adana merkezli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar ile iş insanları ve turist kafilelerini kaçırarak esir alma, güvenlik güçleri ile stratejik öneme sahip yerlere saldırı düzenleme planları yaptıkları belirlenerek gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi 1’i kadın 22 şüpheliden 20’si tutuklandı. 1 şüpheli ev hapsine çarptırılırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Örgüt üyelerinin hedefinde İncirlik Hava Üssü’nde eylem yapmak olduğu ortaya çıktı.
21.11.2020 Gündem
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya'dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Philip Reeker, Doğu Akdeniz'de yükselen gerilimin ardından Türkiye ile Yunanistan arasında varılan diyalog kararını övdü.
3.10.2020 Dünya
Pompeo: İncirlik'ten çıkma yönünde bir plan yok
Pompeo: İncirlik'ten çıkma yönünde bir plan yok ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ülkesinin İncirlik Üssü'nü boşaltacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Şu anda İncirlik'ten çıkma yönünde bir plan bulunmuyor." dedi.
30.09.2020 Dünya
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar!
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar! Gelen son dakika bilgisine göre; Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından bugün İncirlik Üssü’nde hareketlilik başladı.
28.02.2020 Gündem
'Amerika’nın 10 yıllık Türkiye planı'
'Amerika’nın 10 yıllık Türkiye planı' ABD merkezli düşünce kuruluşu RAND Corporation'ın Türkiye ile ilgili yayımladığı son rapor, Türkiye kamuoyunda darbe tartışmalarını alevlendirdi. Tartışmaların ardından ABD'nin Türkiye'ye yönelik atacağı adımlar merak konusu oldu.
21.02.2020 Gündem
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı?
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı? İran ve ABD arasında yaşanan gerilim gözlerin ABD’nin Türkiye İncirlik’te bulunan üssüne çevirdi. Arama motorlarında şimdiden İncirlik Üssü nerede? İncirlik Üssü kullanım süresi ne kadar? soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
İncirlik Hava Üssü'nde hareketlilik!
İncirlik Hava Üssü'nde hareketlilik! Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığında hava hareketliliği yaşanıyor.
9.10.2019 Gündem
İncirlik Hava Üssü'nde 'ByLock' gözaltısı!
İncirlik Hava Üssü'nde 'ByLock' gözaltısı! Adana'da terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı tespit edilen işçi Abdulcabbar G. (35), polis tarafından gözaltına alındı.
27.09.2019 Gündem
Arı gibi çalıştı zirveye çıktı
Arı gibi çalıştı zirveye çıktı Büşra Arı 3 yaşında hem öksüz hem yetim kaldı, hayata 2-0 geriden başladı. Ama arı gibi çalıştı. Ege Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Bölümü’nü birincilikle bitirdi, uçak teknisyeni oldu...
19.08.2018 Yaşam
ABD'li komutan: İncirlik’ten ayrılmayız!
ABD'li komutan: İncirlik’ten ayrılmayız! İncirlik Üssü'nün ABD'li komutanı Albay David S. Eaglin, ABD’nin İncirlik’ten ayrılma planı olmadığını söyledi. Eaglin, "Buradaki varlığımız, müttefik ve stratejik partnerimiz Türkiye’yle on yıllardır süren çalışma isteğimizin sembolü. ABD’nin İncirlik’ten ayrılmak gibi bir planı yok." dedi
2.07.2018 Dünya
F-35’lerin teslimatı askıya mı alınıyor?
F-35’lerin teslimatı askıya mı alınıyor? ABD Temsilciler Meclisi, Savunma Bakanı’ndan Türkiye ile ilişkilerin durumu hakkında bir rapor hazırlaması ve bu rapor hazırlanana kadar F-35 savaş uçaklarının satışının askıya alınmasını istedi
25.05.2018 Gündem
İncirlik Hava Üssü'nde son durum!
İncirlik Hava Üssü'nde son durum! Amerika, İngiltere ve Rusya sabaha karşı saat 04.00 sularında Suriye'yi vurdu, gözler Adana İncirlik Hava Üssü'ne çevrildi.
14.04.2018 Gündem
İncirlik Hava Üssü'nde son durum!
İncirlik Hava Üssü'nde son durum! Amerika, İngiltere ve Rusya sabaha karşı saat 04.00 sularında Suriye'yi vurdu, gözler Adana İncirlik Hava Üssü'ne çevrildi.
14.04.2018 Haber
İncirlik'te 'şüpheli' alarmı
İncirlik'te 'şüpheli' alarmı ABD'nin kullandığı İncirlik Hava Üssü'nde şüpheli görülen her faaliyetin ihbar edilmesi için üste yaşayanlara brifing verildi.
10.04.2018 Gündem
Dev silah depoları Münbiç’e mi gitti?
Dev silah depoları Münbiç’e mi gitti? ABD, İncirlik’teki üç seyyar silah ve mühimmat deposunu dev nakliye uçaklarıyla taşıdı. Üsten yapılan açıklamada “İhtiyaç kalmadığı gerekçesiyle başka noktaya taşındı” dendi ama bölge adı verilmedi. Depoların Münbiç’e gittiği öne sürüldü
3.04.2018 Gündem
İncirlik Hava Üssü'ndeki silah deposu taşındı
İncirlik Hava Üssü'ndeki silah deposu taşındı İncirlik Hava Üssü'ndeki mobil silah deposu artık ihtiyaç duyulmadığı için muharebe operasyonlarının yürütüldüğü başka bir tesise taşındı
3.04.2018 Gündem
Afrin harekatından bir gün önce ABD İncirlik'i boşalttı!
Afrin harekatından bir gün önce ABD İncirlik'i boşalttı! 15 Temmuz darbe girişiminde kullanıldığı ve Suriye’deki PKK’lı teröristlere lojistik destek verdiği için tepki gösterilen İncirlik Üssü’nün boşaltıldığı ortaya çıktı. ABD’liler Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı 20 Ocak’tan bir gün önce üste bulunan F-16, F-15 ve A-10 uçaklarını götürdü.
28.03.2018 Gündem
ABD'den İncirlik açıklaması
ABD'den İncirlik açıklaması ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), ABD'nin İncirlik ve Katar'da bulunan El Udeyd hava üslerinden ayrılacağına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
25.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İncirlik Hava Üssü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki incirlik hava üssü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.