İncirlik Üssü

İncirlik Üssü

Son dakika İncirlik Üssü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İncirlik Üssü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İncirlik Üssü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İncirlik Üssü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan incirlik üssü gelişmeleri de dahil olmak üzere 899 incirlik üssü haberi bulunmuştur. Tüm incirlik üssü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zafer Adana Demirspor basketbol takımının oldu
Zafer Adana Demirspor basketbol takımının oldu Adana Demirspor Basketbol Takımı, İncirlik Karmasını 71-67 mağlup etti.
9.02.2024 Adana
ATO Başkanı Bayram: “Depremin acısı daha dün gibi yüreğimizde”
ATO Başkanı Bayram: “Depremin acısı daha dün gibi yüreğimizde” Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, “Bu felaket, milletimizin yaşadığı en acı deneyimlerden biridir ve tarihte unutulmayacak bir yer edinmiştir” dedi.
5.02.2024 Adana
İncirlik Üssü’nde çalışan astsubay tutuklandı
İncirlik Üssü’nde çalışan astsubay tutuklandı Adana polisinin yaptığı FETÖ operasyonunda tutuklanan 3 zanlıdan birinin İncirlik Üssü’nde astsubay olarak çalıştığı öğrenildi.
24.09.2022 Gündem
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem
Adana'da doğdu gözünü uzaya dikti! NASA'nın astronot sınıfına seçilen Deniz uzaya çıkan ilk Türkiye doğumlu astronot olacak...
Adana'da doğdu gözünü uzaya dikti! NASA'nın astronot sınıfına seçilen Deniz uzaya çıkan ilk Türkiye doğumlu astronot olacak... Adana'da İncirlik Üssü'nde doğan mühendis Deniz Burnham, ABD'de NASA'nın astronot sınıfına seçildi. Burnham uzaydaki misyonlardan birine katıldığında, uzaya çıkan ilk Türkiye doğumlu astronot olacak.
9.12.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD Konsolosluğu, Adana doğumlu astronot adayı Deniz Burnham'ı tebrik etti
ABD Konsolosluğu, Adana doğumlu astronot adayı Deniz Burnham'ı tebrik etti Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosluğu, NASA tarafından 2021 astronot aday programına seçilen Adana doğumlu Deniz Burnham (36) için tebrik mesajı yayımladı.
8.12.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan dünyaya net mesaj! 'Gereğini yaparız'
Bakan Çavuşoğlu'ndan dünyaya net mesaj! 'Gereğini yaparız' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de diplomasiden ve hakça paylaşımdan yana olduğunu vurgulayarak, "Haklarımızı ve Kıbrıs Türklerinin haklarını sonuna kadar savunuruz. Bu haklara halel getirecek bir adım olduğu zaman da gereğini yaparız." dedi.
4.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Türkiye tarihinde ilk kez NATO ve AB üyesi bir ülkeye insansız hava aracı ihraç edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Türkiye tarihinde ilk kez NATO ve AB üyesi bir ülkeye insansız hava aracı ihraç edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Heyetler arasında görüşmelerden sonra Erdoğan ve mevkidaşı anlaşmaların şmza törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Duda imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye, tarihinde ilk kez, NATO ve AB üyesi bir ülkeye insansız hava aracı ihraç edecektir" dedi.
24.05.2021 Siyaset
İncirlik Üssü ABD kullanımına kapatılır mı? Flaş açıklama geldi
İncirlik Üssü ABD kullanımına kapatılır mı? Flaş açıklama geldi CNN TÜRK ekranlarında Başak Şengül'ün moderatörlüğünde yayınlayan Akıl Çemberi programına konuk olan Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, İncirlik Üssü'yle ilgili değerlendirmede bulundu.
30.04.2021 Gündem
MSB'den İncirlik Üssü iddialarına yanıt
MSB'den İncirlik Üssü iddialarına yanıt MSB kaynakları; "İncirlik Üssü TSK'ya ait hava kuvvetleri üslerimizden biridir. Şanlı bayrağımız 24 saat göndere çekilidir ve hiç bir zaman inmemiştir. Türk üssüdür. Üzerindeki tüm tesislerle mülkiyeti Türkiye Cumhuriyeti'ne aittir" açıklaması yaptı.
28.04.2021 Gündem
İncirlik Üssü için flaş gelişme! 46 yıl sonra...
İncirlik Üssü için flaş gelişme! 46 yıl sonra... İncirlik Üssü ile ilgili kritik gelişme. ABD ile yaşanan hemen her gerilimden sonra tartışmaya açılan Adana’daki “İncirlik Üssü”, Biden’ın “soykırım” açıklamasının ardından yine gündeme geldi. İncirlik ile ilgili Türkiye’nin bazı tasarruflarda bulunması ihtimali bir kez daha gündeme taşındı.
26.04.2021 Gündem
İncirlik üstünde alarm! Uçaklar peş peşe hareket etti
İncirlik üstünde alarm! Uçaklar peş peşe hareket etti Adana’da İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı üzerinde uçurulan bir drone paniğe neden oldu. Bir süre sonra bahçeye düşen drone incelenmek üzere emniyete götürüldü.
24.12.2020 Gündem
Hedefleri arasında İncirlik Üssü de varmış! Hepsi tutuklandı
Hedefleri arasında İncirlik Üssü de varmış! Hepsi tutuklandı Adana merkezli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar ile iş insanları ve turist kafilelerini kaçırarak esir alma, güvenlik güçleri ile stratejik öneme sahip yerlere saldırı düzenleme planları yaptıkları belirlenerek gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi 1’i kadın 22 şüpheliden 20’si tutuklandı. 1 şüpheli ev hapsine çarptırılırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Örgüt üyelerinin hedefinde İncirlik Hava Üssü’nde eylem yapmak olduğu ortaya çıktı.
21.11.2020 Gündem
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya'dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Philip Reeker, Doğu Akdeniz'de yükselen gerilimin ardından Türkiye ile Yunanistan arasında varılan diyalog kararını övdü.
3.10.2020 Dünya
Pompeo: İncirlik'ten çıkma yönünde bir plan yok
Pompeo: İncirlik'ten çıkma yönünde bir plan yok ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ülkesinin İncirlik Üssü'nü boşaltacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Şu anda İncirlik'ten çıkma yönünde bir plan bulunmuyor." dedi.
30.09.2020 Dünya
BAE'den ABD'ye dikkat çeken İncirlik Üssü teklifi
BAE'den ABD'ye dikkat çeken İncirlik Üssü teklifi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliahtı Prensi Muhammed Bin Zayed'in, Adana'daki İncirlik Üssü'nde konuşlu ABD varlığının BAE'ye taşınması için Pentagon ile görüşmeler yaptığı belirtildi.
21.09.2020 Dünya
İncirlik'te rutin hareketlilik
İncirlik'te rutin hareketlilik Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerin ardından bugün İncirlik Üssü’nde rutin hareketlilik olduğu görüldü.
28.02.2020 Gündem
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar!
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar! Gelen son dakika bilgisine göre; Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından bugün İncirlik Üssü’nde hareketlilik başladı.
28.02.2020 Gündem
'Amerika’nın 10 yıllık Türkiye planı'
'Amerika’nın 10 yıllık Türkiye planı' ABD merkezli düşünce kuruluşu RAND Corporation'ın Türkiye ile ilgili yayımladığı son rapor, Türkiye kamuoyunda darbe tartışmalarını alevlendirdi. Tartışmaların ardından ABD'nin Türkiye'ye yönelik atacağı adımlar merak konusu oldu.
21.02.2020 Gündem
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı?
İncirlik Üssü Adana merkezine yakın mı? ABD dışında İncirlik Üssünü kullanan var mı? İran ve ABD arasında yaşanan gerilim gözlerin ABD’nin Türkiye İncirlik’te bulunan üssüne çevirdi. Arama motorlarında şimdiden İncirlik Üssü nerede? İncirlik Üssü kullanım süresi ne kadar? soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse ikisi birden kapatılır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse ikisi birden kapatılır! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. İncirlik ve Kürecik kapatılır mı? sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekirse incirlik ya da Kürecik, gerekirse ikisi birden kapatılır" yanıtını verdi.
18.12.2019 Siyaset
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
Türkiye'den tazminat ve toprak hayalleri suya düştü!
Türkiye'den tazminat ve toprak hayalleri suya düştü! ABD'de yaşayan Ermenilerin 1915 olayları sırasında ailelerinin varlıklarına el koyulduğu iddiasıyla Türkiye aleyhine açtıkları davalar uzun yargı sürecinin ardından reddedilince ABD'deki Ermenilerin Türkiye'den tazminat ve toprak taleplerine ilişkin defter büyük ölçüde kapandı.
25.08.2019 Gündem
Mahkeme başkanından "Burası sirk değil" tepkisi
Mahkeme başkanından "Burası sirk değil" tepkisi Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında, duruşma savcısının tutuklama yönünde verdiği mütalaaya ilişkin "komik buluyorum" karşılığını veren sanığa, mahkeme başkanı "Burası mahkeme salonu, sirk değil" diyerek tepkisini dile getirdi.
4.12.2018 Gündem
"Gülen, derhal Türkiye'ye iade edilmeli"
"Gülen, derhal Türkiye'ye iade edilmeli" ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim döneminde ulusal güvenlik danışmanlığını yapan Jeffrey Gordon, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı konusunda, "Fetullah Gülen, hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturuyor, derhal Türkiye'ye iade edilmeli." dedi.
24.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İncirlik Üssü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki incirlik üssü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.