İmza Kampanyası

İmza Kampanyası

Son dakika imza kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imza kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imza kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmza Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imza kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.172 imza kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm imza kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 28 Haziran’dan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 10 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı 4'üncü günde aşarak 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
25.03.2023 Gündem
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı.
22.03.2023 Dünya
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı Siirt genelinde her türlü açık alan toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi ve miting gibi etkinlikler 15 gün yasaklandı.
14.03.2023 Gündem
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 1 Mart’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Mardin’de 15 günlük eylem yasağı
Mardin’de 15 günlük eylem yasağı Mardin Valiliği kent genelinde her türlü toplantı, yürüyüş, protesto ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerle, bu eylem ve etkinliklere destek vermek amacıyla gelen kişi ile araçların il sınırlarına girişinin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı Siirt'te 14 Şubat’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlere yasak getirildiği bildirildi.
13.02.2023 Gündem
Mardin’de 15 günlük yasak uzatıldı
Mardin’de 15 günlük yasak uzatıldı Mardin Valiliği, kent genelinde her türlü toplanma, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting yapma, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma gibi etkinliklerin yasaklandığını bildirdi.
29.12.2022 Gündem
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı Tunceli’de eylem ve etkinlikler valilik kararıyla 15 gün süreyle yasaklandı.
24.11.2022 Gündem
Togg imza nasıl atılır? Togg YeniLig’de Ben de Varım kampanyasına nereden girilir?
Togg imza nasıl atılır? Togg YeniLig’de Ben de Varım kampanyasına nereden girilir? Yerli otomobil Togg’un elektrikli otomobil üretim tesisi açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak olan tesis öncesinde Türkiye’nin otomobili Togg için imza kampanyası başlatıldı. TOGG YeniLig’de Ben de Varım kampanyası ile ilgili araştırmalar açılışa bir gün kala arttı. Peki, Togg imza nasıl atılır? Togg YeniLig’de Ben de Varım kampanyasına nereden girilir? İşte Togg YeniLig’de Ben de Varım imza kampanyası ekranı ve detaylar…
28.10.2022 Ekonomi
Erciş’in il olması için imza kampanyası başlatıldı
Erciş’in il olması için imza kampanyası başlatıldı Van'ın Erciş ilçesinin yıllardır süren il olma hayali yeniden filizlendi. Erciş'in il olması için kurulan komisyonla imza kampanyası başlatıldı.
22.09.2022 Gündem
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama
Hakkari'de '15 günlük' yasaklama Hakkari'de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
31.08.2022 Gündem
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak
Hakkari'de yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak Hakkari'de 15 gün süreyle gösteri ve toplantılara yasaklama kararı getirildi. Valilik tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı
16.08.2022 Gündem
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak
Bu ilde yaşayanlar dikkat! 15 gün boyunca yasak Hakkari’de 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığı belirtildi.
18.07.2022 Gündem
Sitede aidatlara yüzde 140 zam şoku! Bir anda 650 liraya kadar çıktı
Sitede aidatlara yüzde 140 zam şoku! Bir anda 650 liraya kadar çıktı Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Doğanbey toplu konutlarında site yönetimi aidatlara yüksek oranda zam yaptı. 200 lira civarında olan aidatın yüzde 140 oranında artması üzerine site sakinleri imza topladı, eylem yaptı. Site sakini Oktay Yavuz,”198 liradan başlayan aidatlarımızın 600-650 lira çıkması doğru değildir. Zaten 198 lira verdiğimiz aidatların da hizmetini alamıyoruz” diye konuştu.
23.06.2022 Ekonomi
Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazırız
Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazırız Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto, ülkesinin NATO'ya üyelik başvurusu yapacağını resmen duyurdu. Fin lider ayrıca, Finlandiya ve İsveç'in ittifakta yer almasına olumlu bakmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazır olduğunu da söyledi.
15.05.2022 Dünya
Van'da flaş yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak
Van'da flaş yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak Van’da gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 15 gün boyunca yasaklandı.
14.03.2022 Yaşam
Bitlis'te okullara kar engeli!
Bitlis'te okullara kar engeli! Bitlis'te yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.
8.03.2022 Gündem
Van'da gösteri ve yürüyüşler 15 gün yasaklandı
Van'da gösteri ve yürüyüşler 15 gün yasaklandı Van'da, gösteri ve yürüyüşlere güvenlik gerekçesiyle 15 gün yasak getirildi. Kentte düzenlenecek imza kampanyası ile bildiri, broşür ve el ilanı dağıtımının da mülki idare amirinin iznine bağlandığı belirtildi.
27.02.2022 Gündem
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 gün süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığını duyurdu.
2.02.2022 Gündem
Van’da 15 günlük yasaklama
Van’da 15 günlük yasaklama Van Valiliği, kentte yapılacak gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 15 gün boyunca yasaklandığını duyurdu.
28.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmza Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imza kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.