İmaj Değişikliği

İmaj Değişikliği

Son dakika imaj değişikliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imaj değişikliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imaj değişikliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmaj Değişikliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imaj değişikliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 imaj değişikliği haberi bulunmuştur. Tüm imaj değişikliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi 'Bihter' filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi.
10.11.2023 Magazin
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti! Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.
2.06.2023 Magazin
Eda Ece'den düğün öncesi imaj değişikliği!
Eda Ece'den düğün öncesi imaj değişikliği! Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmek için gün sayan Eda Ece, düğün öncesi imaj değiştirdi. Ünlü oyuncu, yeni saçlarını takipçileriyle paylaştı.
1.06.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi Sık sık dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e benzetilmesi ile gündeme gelen Ziynet Sali, geçtiğimiz gün bir tiyatro oyununa gitti. Saçlarını değiştiren Ziynet Sali, tiyatro çıkışı görüntülendi. İki yıl önce verdiği bir röportajda "Jennifer Lopez'e benzememek için elimden geleni yapıyorum" diyen ünlü şarkıcı imajını değiştirdi. Ünlü şarkıcı, yeni saçlarını şapkayla kamufle etti.
5.02.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu görenleri şaşırttı, hayranları ikiye bölündü!
Burçin Terzioğlu görenleri şaşırttı, hayranları ikiye bölündü! Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, radikal bir karar aldı. Uzun yıllardır koyu olarak kullandığı saçlarını sarıya boyatan Burçin Terzioğlu'nun yeni imajı takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun imajını beğenirken bazıları da beğenmedi.
27.12.2022 Magazin
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim'
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim' Yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen model Şevval Şahin şu sıralar Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşıyor. Genç model son olarak imaj değişikliğine gitti. Yeni tarzını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin
Didem Soydan'dan imaj değişikliği!
Didem Soydan'dan imaj değişikliği! Burak Deniz ile birlikteliğiyle hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen model Didem Soydan, imaj değişikliğine gitti. 15 yıldır kullandığı sarı saçlarının rengini değiştirerek; takipçilerini hangi rengin daha çok yakıştığı konusunda ikiye bölen Soydan, gelen yorumlara kayıtsız kalamayarak açıklama yaptı. Güzel modelin imaj değişikliği, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
2.10.2022 Magazin
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizinde Cemile karakteriyle hafızalara kazınan, 'Cennet'in Çocukları dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, imaj değişikliğine gitti.
25.08.2022 Magazin
Kaan Urgancıoğlu'nun son hali Aşk-ı Memnu Behlül'e benzetildi!
Kaan Urgancıoğlu'nun son hali Aşk-ı Memnu Behlül'e benzetildi! Yargı dizisi sezon finali yapınca başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu soluğu tatilde aldı. Başarılı oyuncunun imaj değişikliği sosyal medyada viral oldu. Saçını sakalını uzatan Kaan Urgancıoğlu'nun son hali Aşk-ı Memnu dizindeki Behlül'ün, Bihter'in mezarı başındaki haline benzetildi.
7.08.2022 Magazin
İhanete uğrayan İrem Derici'den radikal imaj değişikliği! Görenlerin ağzı açık kaldı
İhanete uğrayan İrem Derici'den radikal imaj değişikliği! Görenlerin ağzı açık kaldı Ünlü şarkıcı Cem Belevi tarafından iki kez aldatıldığını öğrenen İrem Derici'den dikkat çeken bir hamle geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan İrem Derici, son olarak yeni imajıyla karşımıza çıktı. İmajını tazeleyen Derici, Instagram hesabından yeni halini paylaştı. Derici'nin radikal imaj değişikliği sonrası hayranları beğeni yağmuruna tuttu. İşte İrem Derici'nin imajı...
10.06.2022 Magazin
Zehra Güneş'in yeni tarzı sosyal medyayı salladı!
Zehra Güneş'in yeni tarzı sosyal medyayı salladı! Filenin Sultanları'nın ve Vakıfbank'ın dikkat çeken yıldızı Zehra Güneş sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.. Güneş'in son paylaşımında imaj değişikliğine gittiği görüldü.
2.03.2022 Magazin
Alina Boz'dan imaj değişikliği!
Alina Boz'dan imaj değişikliği! Son olarak Burak Deniz ile başrolleri paylaştığı 'Maraşlı' dizisinde rol alanAlina Boz, imajında değişikliğe gitti. Sosyal medyadan yeni imajını takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, hayranlarını ikiye böldü.
22.02.2022 Magazin
Ebrar Karakurt'tan imaj değişikliği! 'Bu yakışıklı da kimmiş, aa benmişim!'
Ebrar Karakurt'tan imaj değişikliği! 'Bu yakışıklı da kimmiş, aa benmişim!' İtalya'da Igor Gorgonzola Novara takımının formasını giyen, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt saç rengini değiştirdi.
10.02.2022 Magazin
Melis İşiten 'den imaj değişikliği!
Melis İşiten 'den imaj değişikliği! Oyuncu Melis İşiten, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyordu. Geçtiğimiz yıl Maraşlı dizisinde de rol alan İşiten'in son olarak mavi saçlarıyla yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.
1.02.2022 Magazin
Berdan Mardini'den imaj değişikliği!
Berdan Mardini'den imaj değişikliği! Bir dönemin popüler isimlerinden olan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda eşiyle yaşadığı tatsız olayla gündeme gelmişti. Berdan Mardini, aylar sonra imajını değiştirdi. Ünlü şarkıcı yeni imajıyla herkesi şaşırttı.
5.12.2021 Magazin
Safiye Soyman'ın 'Hangi saç modelini kullanmalıyım' sorusuna Seda Sayan'dan flaş yorum!
Safiye Soyman'ın 'Hangi saç modelini kullanmalıyım' sorusuna Seda Sayan'dan flaş yorum! Son zamanlarda yaptığı değişimlerle adından söz ettiren Safiye Soyman, sosyal medya hesabından yıllar önce kullandığı dört farklı saç modelini paylaşarak "Sizce hangisini kullanmalıyım?" diye sordu. Soyman'ın yakın arkadaşı Seda Sayan ise yaptığı yorumla olay oldu.
4.12.2021 Magazin
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği!
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği! TRT 1'de ekranlara gelen 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde 'İnci' karakterini canlandıran Pelin Karahan imaj değişikliğini Instagram hesabından paylaştı.
12.10.2021 Magazin
Baht Oyunu'nun yıldızı Cemre Baysel imaj değiştirdi! Aytaç Şaşmaz kayıtsız kalamadı!
Baht Oyunu'nun yıldızı Cemre Baysel imaj değiştirdi! Aytaç Şaşmaz kayıtsız kalamadı! Baht Oyunu'nun güzel oyuncusu Cemre Baysel, son zamanlarda oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiriyor. Aytaç Şaşmaz ile başrolü paylaşan Cemre Baysel'in her hareketi takipçilerinden büyük ilgi görüyor. Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncunun Instagram'da 2,1 milyon takipçisi var. Cemre Baysel'in paylaşımları olay oluyor. Baysel son olarak yaptığı imaj değişikliği ile gündeme geldi.
15.08.2021 Magazin
Hande Doğandemir: Aşkı bir ihtiyaç olarak görmüyorum
Hande Doğandemir: Aşkı bir ihtiyaç olarak görmüyorum Hande Doğandemir, kamera arkasından oyunculuğa geçen serüvenini, yeni projesi ‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin detaylarını ve kendisine dair merak edilenleri MAG okurlarıyla paylaştı.
5.08.2021 Magazin
Pınar Deniz bambaşka biri oldu!
Pınar Deniz bambaşka biri oldu! Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi ‘Aşkın Kıyameti'nin çekimleri için bir süredir Marmaris'te bulunan oyuncu Pınar Deniz, yeni rolüyle izleyicisini şaşırtmaya hazırlanıyor.
17.05.2021 Magazin
Bakan Selçuk, dünyanın en başarılı ikinci çağrı merkezi seçilen MEBİM'i kutladı
Bakan Selçuk, dünyanın en başarılı ikinci çağrı merkezi seçilen MEBİM'i kutladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Dünya Çağrı Merkezi tarafından gerçekleştirilen Contact Center World Awards 2020 EMEA ödülleri kapsamında ikinci seçilen Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) ekibini tebrik etti.
27.11.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İmaj Değişikliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imaj değişikliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.