Yeni İmaj

Yeni İmaj

Son dakika yeni imaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni imaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni imaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni İmaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni imaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 879 yeni imaj haberi bulunmuştur. Tüm yeni imaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de nefesler tutuldu ve gözler saat 17:00'de start alan tarihi kongreye çevrildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme, Süper Kupa maçına çıkmama gibi kararları oylamak için el kaldırma usulüyle oylama yapacak. Genel kurul öncesi İsmail Kartal'ın yeni imajı dikkat çekti. Öte yandan Osayi Samuel ve Mert Hakan gündem oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Fenerbahçe
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj!
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj! Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
31.03.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan yeni imaj!
Serenay Sarıkaya'dan yeni imaj! Son olarak yer aldığı Aile dizisinde Psikolog Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, kısa bir tatilin ardından dijital platformda yayınlanacak olan dizisi için hazırlıklara başladı. Tarzıyla her zaman çok konuşulan Sarıkaya son olarak yeni karakteri 'Avukat Leyla' için imaj tazeledi. Ünlü oyuncunun yeni imajı beğeni topladı.
14.07.2023 Magazin
Hande Erçel hayranlarını ikiye böldü! "Hiç olmamış"
Hande Erçel hayranlarını ikiye böldü! "Hiç olmamış" Hakan Sabancı ile birlikteliğiyle gündemden düşmeyen Hande Erçel bu defa da yeni imajıyla çok konuşuldu. Yeni bir proje için kameralar karşına geçen ünlü oyuncu Hande Erçel'in sarı ve kısa saçları takipçilerini ikiye böldü.
7.05.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum'
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan yeni imaj!
Kourtney Kardashian'dan yeni imaj! Kourtney Kardashian, müzisyen Travis Barker ile evlendiğinden beri magazin gündeminden düşmüyor. Açık sözlülüğü ve iddialı pozlarıyla gündeme gelen Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı.
5.03.2023 Magazin
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi Sık sık dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e benzetilmesi ile gündeme gelen Ziynet Sali, geçtiğimiz gün bir tiyatro oyununa gitti. Saçlarını değiştiren Ziynet Sali, tiyatro çıkışı görüntülendi. İki yıl önce verdiği bir röportajda "Jennifer Lopez'e benzememek için elimden geleni yapıyorum" diyen ünlü şarkıcı imajını değiştirdi. Ünlü şarkıcı, yeni saçlarını şapkayla kamufle etti.
5.02.2023 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı!
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox'un göğüslerine estetik yaptırması hayranlarından tepki görmüştü. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.
29.01.2023 Magazin
Hayal Köseoğlu'ndan yeni imaj!
Hayal Köseoğlu'ndan yeni imaj! Mucize Doktor dizisinde gösterdiği performans ile akıllara kazınan Hayal Köseoğlu, şimdilerde sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Hayal Köseoğluson olarak yeni imajıyla takipçilerinin karşısına çıktı.
19.12.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi!
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için imaj yeniledi. Dizide bir jigoloyu canlandıracak olan Ulusoy'un yeni rolü için saçlarını uzatarak sakalını kesmesi dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi!
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi! Başarılı oyuncu Furkan Palalı, sevenleriyle dijital bir platformda buluşmaya hazırlanıyor. Palalı, TRT’nin Dijital'de yayınlanacak Şebeke adlı dizide Komiser Ali rolünü canlandıracak. Çekimleri başlayan dizi için imaj değiştiren ve saçlarını kestiren yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde de “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.
12.12.2022 Magazin
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu!
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu! Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur yarışmasından sonra ünlenen Cansel Çördük şarkıcılığa soyunmuştu. Yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle dikkat çeken Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son hali sosyal medyada çok konuşuldu.
11.12.2022 Magazin
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim'
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim' Yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen model Şevval Şahin şu sıralar Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşıyor. Genç model son olarak imaj değişikliğine gitti. Yeni tarzını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Magazin
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
Ireland Baldwin yeni imajıyla gündeme gelmişti! "Bu sen değilsin gibi"
Ireland Baldwin yeni imajıyla gündeme gelmişti! "Bu sen değilsin gibi" Oyuncu Alec Baldwin’in kızı Ireland Baldwin saçlarını üçe vurdurup sarıya boyatmıştı. Yeni imajıyla sosyal medyayı sallayan ünlü model bikinili pozlarıyla dikkat çekti.
11.09.2022 Magazin
Simge Sağın yeni imajı ile dikkat çekti
Simge Sağın yeni imajı ile dikkat çekti Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçen 41 yaşındaki şarkıcı Simge Sağın, yeni imajı ile dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Berdan Mardini'den yeni imaj!  'Özcan Deniz'in ikizi'
Berdan Mardini'den yeni imaj! 'Özcan Deniz'in ikizi' İbrahim Tatlıses'in 1979 yılında seslendirdiği 'Ayağında Kundura' şarkısını yeniden yorumlayan Berdan Mardini'nin klibindeki yeni imajı herkesi şaşırttı. 80’lerin modası olan kostümler tercih eden Mardini'nin yeni tarzı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.
26.08.2022 Magazin
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizinde Cemile karakteriyle hafızalara kazınan, 'Cennet'in Çocukları dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, imaj değişikliğine gitti.
25.08.2022 Magazin
Bensu Soral yeni imajı ile dikkat çekti: ‘Ne yaptın sen’
Bensu Soral yeni imajı ile dikkat çekti: ‘Ne yaptın sen’ Güzel oyuncu Bensu Soral yeni projesine hazırlanırken imaj değiştirdi. Soral'ın yaptığı değişikliği kimi çok beğendi, kimisi de "Ne yaptın sen Bensu!" diyerek hayal kırıklıklarını dile getirdi.
20.08.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol imajını değiştirdi olay oldu!
İbrahim Çelikkol imajını değiştirdi olay oldu! 'Kuş Uçuşu' dizisinde 'Lale' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Birce Akalay ile öpüşme sahneleri çok konuşulan İbrahim Çelikkol imaj değiştirdi. 2017 yılında nikah masasına oturduğu Mihre Çelikkol'dan bir süre önce boşanan 40 yaşındaki İbrahim Çelikkol tarzıyla herkesi şaşırttı.
14.08.2022 Magazin
Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük’ten yeni imaj
Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük’ten yeni imaj Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimi ve paylaşımlarıyla sosyal medyada öne çıkan bir isim. Bir süredir Miami'de olan Cansel Çördük yeni saç rengiyle dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel minicik bikinisini giyip teknede poz vermeyi de ihmal etmedi.
28.07.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu'dan yeni imaj! Kızıl saçlarıyla beğeni topladı...
Burçin Terzioğlu'dan yeni imaj! Kızıl saçlarıyla beğeni topladı... Son olarak dijital bir platformda 'Güzelliğin Portresi' adlı film ile seyirci karşısına çıkan Burçin Terzioğlu yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kızıla boyatan Burçin Terzioğlu, yıllar sonra tekrardan eski haline döndü. İmaj değiştiren ünlü oyuncunun "Yine yeni yeniden" notuyla yaptığı paylaşımı hayranlarından tam not aldı.
3.07.2022 Magazin
Hadise'nin yeni imajı çok konuşuldu! "Hadise Kardashian"
Hadise'nin yeni imajı çok konuşuldu! "Hadise Kardashian" Hadise özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı, 15 Mart'ta nişanlanmış ve geçtiğimiz ay Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Hadise, rapçi Murda ile ortak projesi 'İmdat' için klip çekti. Sarı saçlarıyla paylaşım yapan Hadise sosyal medyayı salladı. Hadise'nin yeni imajı çoğu takipçisi tarafından Kardashianlar'a benzetildi. Kimi "Hadise Kardashian" yorumu yaptı kimi ise "Rengi de peruğu da kötü" dedi. Hadise'nin hayranları ise tarzını çok beğendi.
22.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni İmaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni imaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.