Gazete Vatan Logo
Magazin Safiye Soyman'ın 'Hangi saç modelini kullanmalıyım' sorusuna Seda Sayan'dan flaş yorum!

Safiye Soyman'ın 'Hangi saç modelini kullanmalıyım' sorusuna Seda Sayan'dan flaş yorum!

Son zamanlarda yaptığı değişimlerle adından söz ettiren Safiye Soyman, sosyal medya hesabından yıllar önce kullandığı dört farklı saç modelini paylaşarak "Sizce hangisini kullanmalıyım?" diye sordu. Soyman'ın yakın arkadaşı Seda Sayan ise yaptığı yorumla olay oldu.

Safiye Soyman'ın 'Hangi saç modelini kullanmalıyım' sorusuna Seda Sayan'dan flaş yorum!

Yakın arkadaşı Seda Sayan'ın fikirlerini alarak estetik operasyonlar yaptıran şarkıcı Safiye Soyman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. İmaj değişikliği yapmak isteyen şarkıcı, takipçilerine fikrini sormak isteyince Seda Sayan'dan yorum gecikmedi.

SEDA SAYAN KIRDI GEÇİRDİ

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yıllar önce kullandığı dört farklı tarzda olan saç modellerini paylaşan Safiye Soyman, "Sizce hangi saç modelini kullanmalıyım?" diye sordu.

Kısa sürede binlerce yorum alan Soyman'a en güldüren yorum da arkadaşı Seda Sayan'dan geldi. Arkadaşının paylaştığı saç modellerini beğenmeyen Sayan, "Beşinciyi kullan Safiye" diyerek kahkaha emojileri koydu.

SEDA ISRAR ETTİ, BIÇAK ALTINA YATTI

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da tv8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan Safiye Soyman, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın ısrarlarına dayanamayarak, ameliyat masasına yattığını söylemişti.

Programa telefonla bağlanan Sayan, olayın perde arkasını şu sözlerle anlatmıştı:

Haberin Devamı

"Zaten Miami çok sıcak. Safiye menopozdan sonra çamaşır giymeyi sevmiyordu, sıcaktan terliyordu. ‘Hemen şunları küçülttür. Ağzıma girecek, kocaman kocaman’ dedim. Safiye beni dinledi."