İlksan

İlksan

Son dakika ilksan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilksan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilksan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlksan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilksan gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 ilksan haberi bulunmuştur. Tüm ilksan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar?
İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar? MEB İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal yardım sandığı (İLKSAN) genel ikraz üst limitinin ne kadar olduğu sorgulanırken, bu limitin artıp artmayacağına yönelik de araştırmalar arttı. Peki, İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Ünal Çetin kimdir, nereli, neden gözaltına alındı?
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Ünal Çetin kimdir, nereli, neden gözaltına alındı? Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin kimdir, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin hangi partiden? Çanakkale Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de aralarında olduğu 5 kişi, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
1.02.2023 Gündem
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası!
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası! Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürlüğü Öğretmenler İçin Uygun Araç Kampanyası düzenlediğini açıkladı. İLKSAN uygun araç kampanyasının yanında öğretmenlere cd ek finansman desteği de verecek. Peki, İLKSAN araç kampanyası 2022 nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası ne zaman? İlksan Citroen araç kampanyası…
21.09.2022 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Ve değişti devrim gibi karar, 3 yıl şartı, artık...
BES'te yeni dönem! Ve değişti devrim gibi karar, 3 yıl şartı, artık... Emeklilik bekleyen milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren devrim gibi karar. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde her şey değişiyor. SEDDK genelge ile duyurdu. SEDDK, Bireysel emeklilik sisteminde fon dağılımı değişikliği yapmak isteyen müşterileri için emeklilik şirketlerine danışmanlık yapma yetkisi tanıyan genelge yayımladı. Böylece emeklilik şirketleri artık müşterilerine fon dağılımı düzenleme tavsiyesi verebilecek. Diğer yandan robotların yönettiği fonlar için de yapay zeka desteği alınmasının önü açıldı. BES'te yaş sınırının kaldırılmasının ardından sandık, dernek, vakıflarda çalışan ve emekli olanlar da birikimlerini BES hesabına aktarma olanağı getirilmişti. BES’e ilk aktarımın yapıldığı tarihten itibaren sakatlık ve ölüm dışında BES’ten 3 yıl içinde çıkılamayacak. Öte yandan BES katılımcılarına maaş ödemesi de gündemde. çalışmalar başlatıldı. 2022 yılı içerisinde bu konuda da önemli adımlar atılması bekleniyor.
18.04.2022 Ekonomi
Ankara’da EGO otobüslerinde 24 saat ulaşım başlıyor! İşte Semt, güzergah ve sefer saatleri...
Ankara’da EGO otobüslerinde 24 saat ulaşım başlıyor! İşte Semt, güzergah ve sefer saatleri... Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü (EGO) pandemi nedeniyle ara verilen 24 saat ulaşım uygulamasına normalleşme süreciyle birlikte 29 otobüs hattında 112 servisle tekrar başlandığını açıkladı.
24.03.2022 Yaşam
BES'te yeni dönem! Genelge ile duyuruldu, tamamen değişti, kesinti, aidat ve...
BES'te yeni dönem! Genelge ile duyuruldu, tamamen değişti, kesinti, aidat ve... Bireysel Emeklilik Sistemi'nde büyük değişiklik! Çok sayıda kişi bekliyordu. Hayata geçirildi. BES'te yeni dönemin detayları belli oldu. SEDDK duyurdu. Kesinti yapılmayacak. Ayrıca aidat da ödenmeyecek. Artık sandık, dernek, vakıflarda çalışan ve emekli olanlar da birikimlerini BES hesabına aktarabilecek Dernek, vakıf, sandık üyelerinin özel emeklilik sistemine, yani Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) geçişi ile ilgili detaylar belli oldu. Öte yandan BES katılımcılarına maaş ödemesi de gündemde. çalışmalar başlatıldı. 2022 yılı içerisinde bu konuda da önemli adımlar atılması bekleniyor.
2.03.2022 Ekonomi
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve... Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022 Eğitim
İLKSAN üyelerine yapılan sosyal yardım ödemeleri yüzde 37 artırıldı
İLKSAN üyelerine yapılan sosyal yardım ödemeleri yüzde 37 artırıldı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığınca (İLKSAN), eğitim çalışanlarına düzenli olarak yapılan sosyal yardım ödemelerinin 2022 yılında ortalama yüzde 37 oranında artırıldığı belirtildi.
22.01.2022 Eğitim
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve...
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve... 15 bin öğretmen ataması ile ilgili son dakika açıklaması! Öğretmenlerin ne kadar maaş alacağı belli oldu. Tek tek açıklandı. Maaşlar 4 bin 968 liradan başlıyor. Rakamlar değişiklik gösteriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Özer atamalarda KPSS şartı ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Geri sayım başladı. Başvurular 27 Eylül'de başlıyor, 8 Ekim'e kadar yapılabilecek. İşte öğretmen atamaları ile ilgili son gelişmeler...
14.09.2021 Eğitim
MEB tarihi duyurdu! Ve belli oldu 25 Eylül...
MEB tarihi duyurdu! Ve belli oldu 25 Eylül... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Ve belli oldu. Takvim netleşti. MEB tarafından yapılan açıklamada 25 Eylül'ye yapılacağı bildirildi. İlkokul öğretmenleri sağlık ve sosyal yardım sandığı (İLKSAN) seçim takvimi netleşti.
7.06.2021 Eğitim
Kansere yakalanan öğretmenlere nakdi yardım geliyor!
Kansere yakalanan öğretmenlere nakdi yardım geliyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN), eğitim çalışanlarının kansere yakalanması durumunda nakdi yardım alabilmesi için çalışma başlattığını bildirdi.
19.02.2021 Memur
MEB İLKSAN yönetimi resmen duyurdu! Yüzde 20 zam yapıldı...
MEB İLKSAN yönetimi resmen duyurdu! Yüzde 20 zam yapıldı... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığınca (İLKSAN), eğitim çalışanlarına düzenli yapılan sosyal yardım ödemelerinin yüzde 20 artırıldığı belirtildi. Yapılan artışla bu yıl için emeklik yardımı ortalama 50 bin, ölüm yardımı ortalama 40 bin, maluliyet yardımı ortalama 35 bin lira olarak belirlendi. Şehitlik yardımı 30 bin, cenaze yardımı 2 bin 825, tabii afet yardımı 1700, evlenme yardımı 750, doğum yardımı ise 375 lira olacak. Öte yandan İLKSAN'a üye ilkokul öğretmenleri ile diğer eğitim çalışanlarına Gazi Üniversitesi'nde sınavsız-tezsiz yüksek lisans verileceği duyuruldu. Program yüzde 25 indirimli olacak.
8.01.2021 Eğitim
Evlilik, doğum ve emeklilik yardımı! Çalışan ve emekliye sosyal destek!
Evlilik, doğum ve emeklilik yardımı! Çalışan ve emekliye sosyal destek! İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) üyelerine sosyal yardımlar vermeyi sürdürüyor. İLKSAN cenaze, doğum, doğal afet, emeklilik, evlilik ve şehitlik gibi sosyal yardımların yanı sıra aile destek, sağlık, gayrimenkul, tüp bebek, afet ve icra gibi durumlarda da kredi sağlıyor. Peki, İLKSAN yardımları nasıl alınır? İLKSAN evlilik ve doğum yardımı nasıl alınır? İLKSAN ev kredi başvurusu nasıl yapılır? İLKSAN emeklilik yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte öğretmenlere İLKSAN'dan verilen yardımlar ve başvuru şartları...
17.08.2020 Memur
Memurlara 10 bin lira kredi! 24 aya kadar vade, 3 gün içinde hesapta...
Memurlara 10 bin lira kredi! 24 aya kadar vade, 3 gün içinde hesapta... Corona virüslü mücadele kapsamında kurumlar tek tek harekete geçiyor. Yeni bir kredi paketi açıklandı. Yaklaşık 300 bin memuru ilgilendiren kredi paketini açıklayan İLKSAN öğretmenlere 12, 18 ve 24 ay vade ile 10 bin liraya kadar kredi verecek. Kredinin üç gün içinde hesaplara yatırılacağı belirtildi.
2.05.2020 Ekonomi
Türk Eğitim-Sen'den mesleki ve teknik eğitim çalıştayı
Türk Eğitim-Sen'den mesleki ve teknik eğitim çalıştayı Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, "28 Şubat'tan kalan kötü sürecin neticesinde, nitelik itibarıyla belli bir standardın üzerindeki öğrenciler maalesef meslek liselerini tercih etmiyor. Bu anlamda meslek liselerinin algısının düzeltilmesi lazım" dedi.
16.03.2019 Eğitim
İLKSAN Başkanı açıkladı! O ödemeler artıyor...
İLKSAN Başkanı açıkladı! O ödemeler artıyor... İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, "Öğretmen ve eğitim çalışanlarına, 2019 yılında karşılıksız yapılacak doğum yardımını 300 liraya, evlilik yardımını 600 liraya, cenaze yardımını da 2 bin 20 liraya çıkardık" dedi.
26.01.2019 Ekonomi
Kardeşiyle kavga eden 13 yaşındaki çocuğu sopayla öldürdü
Kardeşiyle kavga eden 13 yaşındaki çocuğu sopayla öldürdü ANKARA'nın Sincan ilçesinde Hamza G. (18) kardeşi ile kavga ettiğini öne sürdüğü 13 yaşındaki S.A'yı başına sopa ile vurarak öldürdü.
9.05.2018 Yaşam
Arsa skandalından sigorta şirketine
Arsa skandalından sigorta şirketine 1990’lı yılların başında siyasi bir skandalın baş aktörü olan İLKSAN, bugün kasasında bulunan 1 milyar liranın üzerinde nakit ile sigorta şirketi satın alacak büyüklüğe erişti
13.01.2018 Ekonomi
Öğretmenlere ödenecek o ücretler belli oldu
Öğretmenlere ödenecek o ücretler belli oldu İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığınca (İLKSAN), öğretmenlere yapılacak sosyal yardım miktarları belirlendi.
23.10.2017 Ekonomi
Sözleşmeli öğretmenlere müjde!
Sözleşmeli öğretmenlere müjde! Sözleşmeli statüdeki öğretmen ve diğer personel de İLKSAN üyesi olabilecek. İşte sözleşmeli öğretmenler hakkındaki son bilgiler...
29.09.2021 Gündem
‘Mutlu ve huzurlu veda etti’
‘Mutlu ve huzurlu veda etti’ 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle “altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen” parti lideri, Devlet Su İşleri’nin “barajlar kralı” lakaplı inşaat mühendisi genel müdürü, Türk siyasetinin fötr şapkalı “baba”sı Süleyman Demirel, 91 yaşında hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Memura ek gelir müjdesi!
Memura ek gelir müjdesi! 657 sayılı yasada yapılacak değişiklikler çerçevesinde memurların ek ödemeleri artıyor.
5.05.2013 Ekonomi
İşte memurun kazandığı 63 yeni hak
İşte memurun kazandığı 63 yeni hak Önceki gün Hakem Kurulu'nun belirlediği zamdan sonra memurlara verilecek yan haklar da belli oldu...
1.06.2012 Ekonomi
Otelden tazminat şoku
Otelden tazminat şoku Antalya'da beş yıldızlı bir otel, televizyon programcısı ve gurme Vedat Milor hakkında...
27.05.2012 Yaşam
Memura gecikme zammı da verilecek
Memura gecikme zammı da verilecek Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, toplu sözleşme masasında elde edilen ve kesinlik kazanan konuların başında gecikme zammının geldiğini belirterek, “Buna göre, 1 Ocak-15 Mayıs tarihlerini kapsayan dönem için memurlara maaş farkının yanısıra gecikme zammı da verilecek” dedi
26.05.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İlksan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilksan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.