Giyilebilir teknolojiler sağlık alanında etkisini artırıyor
Giyilebilir teknolojiler sağlık alanında etkisini artırıyor İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Dr. Öğretim Üyesi İlker Köse, 'Bugün kimilerinin aksesuar gibi gördüğü bu teknolojiler, yakın zamanda çoğumuzun kullanmayı çok doğal karşıladığımız araçlar haline gelecek.' dedi.
4.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknolojinin corona virüs sınavı
Teknolojinin corona virüs sınavı İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Dr. Öğretim Üyesi Köse, teknoloji firmalarının, yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle belki yeni bir teknoloji geliştirmediğini ancak olan teknolojileri yenilikçi çalışmalarla hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.
23.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı...
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı... İtalya'da radardan kaybolan içinde 4 Türk'ün de bulunduğu helikopterin Cusna Dağı yakınlarında düştüğü belirlendi. İtalyan Ansa haber ajansı az önce helikopterdeki 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
11.06.2022 Gündem
Sivasspor-Başakşehir: 0-2
Sivasspor-Başakşehir: 0-2 Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşmayı Başakşehir 2-0 kazandı.
10.04.2022 Başakşehir
Golf Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören oldu
Golf Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören oldu Golf Federasyonu başkanlığına seçilen Yıldırım Demirören "En büyük hedefimiz olimpiyatlarda yarışan, madalya kovalayan sporcular yetiştirmek" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
İşlenen cinayetler arttıkça gerilim yükseliyor!
İşlenen cinayetler arttıkça gerilim yükseliyor! Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 5. fragmanı yayınlandı.
27.05.2021 Televizyon
Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor
Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti.
23.01.2021 Trabzonspor
Süper Lig - Kayserispor: 2 - Başakşehir: 0  / Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0
Süper Lig - Kayserispor: 2 - Başakşehir: 0 / Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0 Süper Lig'de Başakşehir deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenilirken, Göztepe ise evinde Gençerbirliği'ni 4-0 mağlup etti.
19.01.2021 Gençlerbirliği
Galatasaray - Gençlerbirliği: 6 - 0
Galatasaray - Gençlerbirliği: 6 - 0 Süper Lig'de Galatasaray 18. hafta maçında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Maçta rakibini adeta gole boğan Galatasaray müsabakadan 6-0 galip ayrıldı. Belhanda attığı 3 golle hat-trick yaparken Diagne 27. saniyede attığı golle sezonun en erken golünü kaydetti.
9.01.2021 Futbol
İtirafçı her şeyi anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu suikastında gerçeğe bir adım daha...
İtirafçı her şeyi anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu suikastında gerçeğe bir adım daha... 2021’in ilk yazısında da Yazıcıoğlu dosyasına devam edeceğim. Çünkü 25 Mart 2009 günü kendisini taşıyan helikopterin düşmesi, iddialara göre düşürülmesi sonucu yanındaki beş kişiyle hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında 11 yıl sonra yeni bir boyuta geçildi.
1.01.2021 Gündem
Sivasspor 0-0 Antalyaspor
Sivasspor 0-0 Antalyaspor Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor sahasında Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı.
14.12.2020 Antalyaspor
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
İsmail Küçükkaya korona mı? İsmail Küçükkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
İsmail Küçükkaya korona mı? İsmail Küçükkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İsmail Küçükkaya korona m? Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Çalar Saat' adlı programın sunucusu olan gazeteci İsmail Küçükkaya koronavirüse yakalandığını duyurdu. Küçükkaya ve ekibi karantinaya alındı. İsmail Küçükkaya'nın yerine programa İlker Karagöz çıkacak.
2.11.2020 Gündem
Gençlerbirliği 1-1 Gaziantep FK
Gençlerbirliği 1-1 Gaziantep FK Süper Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği ile Gaziantep Futbol Kulübü 1-1 berabere kaldı.
31.10.2020 Gençlerbirliği
Gençlerbirliği - Yukatel Denizlispor: 1-2
Gençlerbirliği - Yukatel Denizlispor: 1-2 Süper Lig'in 5'inci haftasında Yukatel Denizlispor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti.
19.10.2020 Gençlerbirliği
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
Gezginler, rota değiştirdi
Gezginler, rota değiştirdi Koronavirüs nedeniyle ilk defa bu kadar uzun süre evlere kapanan gezginler, yine doyasıya seyahat edeceği günlerin özlemini çekiyor. Gezi planları, şimdiden yapıldı. Türkiye’nin doğal güzelliklerini keşfe çıkmak isteyen de var yurt dışında farklı kültürleri tanımak için can atan da.
10.05.2020 Yaşam
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Şam'a girmeyi şimdiden planlamalı!
MHP lideri Bahçeli: Şam'a girmeyi şimdiden planlamalı! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. "Esad’ın cani ateş güçleri topçu atışıyla saldırmıştır. Kanlı Suriye rejimi bir yandan masum sivilleri bir yandan da Türk askerini hedef almıştır." diyen Bahçeli, "Artık sabrımız kalmamıştır. Misliyle karşılık verilse de Katil Esad defolup gidene kadar yüreğimiz soğumayacaktır." ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Türk milleti başka seçenek görülmezse Şam’a girmeyi şimdiden planlamalı ve zalimleri yerle yeksan etmelidir." dedi.
11.02.2020 Siyaset
Beşiktaş - 24 Erzincanspor: 3-0
Beşiktaş - 24 Erzincanspor: 3-0 Ziraat Türkiye Kupası 5. haftasında Beşiktaş, 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor' ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle son buldu. Siyah-beyazlıların gollerini Tyler Boyd, Erdoğan Kaya ve Umut Nayir kaydetti. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 18 Aralık Çarşamba günü Erzincan'da oynanacak.
5.12.2019 Futbol
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri