İlk Öpücük

İlk Öpücük

Son dakika İlk Öpücük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlk Öpücük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlk Öpücük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Öpücük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk öpücük gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 ilk öpücük haberi bulunmuştur. Tüm ilk öpücük haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi?
İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi? Sık sık sosyal medya platformlarında gündem olan ilk buluşmada hesap ödeme konusu bir araştırmaya konu oldu. Flörtte ilk adım başta olmak üzere evlilik teklifi ve ilk buluşmada hesap ödeme gibi ilkler maziye gömülüyor. İngiltere’de yapılan bir anketin sonuçları kuralları baştan yazıyor. Yeni nesil için flörtte kurallar tamamen değişiyor. İlk buluşmada hesabı ödemekten sıkılan erkeklerin yanı sıra bedava yemek için kullanıldıklarını düşünenler de var, ilk adımı atmayı ve kadınların peşinden koşmayı reddedenler de… Peki, İlk buluşmada hesabı kim ödemeli? Erkek ilk buluşmada hesabı ödemeli mi? İlk buluşmada hesap bölüşülür mü? İşte merak edilen soruların cevapları...
14.11.2021 Sağlık
'Baht Oyunu'nda Bora ve Ada aşkı başlıyor!
'Baht Oyunu'nda Bora ve Ada aşkı başlıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, 'Baht Oyunu'nun yeni bölümünde Bora ve Ada arasında belirsizlikler sona eriyor ve ikili arasında beklenen aşk başlıyor.
6.09.2021 Televizyon
Drew Barrymore'dan beklenmedik karar!
Drew Barrymore'dan beklenmedik karar! Sinemaya çocuk yaşlarda başlayan dünyaca ünlü oyuncu Drew Barrymore, artık film setlerinde olmak istemediğini açıkladı.
12.03.2021 Magazin
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı! Survivor 2021 için nefesler tutuldu. İlk bölüm için geri sayım devam ederken Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosu da belli oldu. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri de, sosyal medyadaki video paylaşımları ile bilinen Hayrettin oldu. Peki, Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacılarından Survivor Hayrettin Karaoğuz'un hayatı...
9.01.2021 Gündem
Tiyatro ve sinema oyuncusu Jale Aylanç, son yolculuğuna uğurlandı
Tiyatro ve sinema oyuncusu Jale Aylanç, son yolculuğuna uğurlandı Dün Ankara’daki evinde vefat eden Aylanç’ın Karşıyaka Camisi’nde kılınan cenaze namazına yakınları ve meslektaşları katıldı
8.07.2020 Magazin
Usta oyuncu Jale Aylanç hayatını kaybetti (Jale Aylanç kimdir, oynadığı diziler ve yer aldığı tiyatro oyunları)
Usta oyuncu Jale Aylanç hayatını kaybetti (Jale Aylanç kimdir, oynadığı diziler ve yer aldığı tiyatro oyunları) Sinema ve tiyatro oyuncusu Jale Aylanç, 72 yaşında hayata gözlerini yumdu. İşte Jale Aylanç'ın oynadığı diziler ve tiyatro oyunları...
7.07.2020 Magazin
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Dün akşam ekranlara gelen Ramo dizisiyle beraber Murat Yıldırım, en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Daha önce birçok projeyle izleyicinin karşısına çıkan Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Yeni yıla damga vuran ilk öpücük!
Yeni yıla damga vuran ilk öpücük! Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolü paylaştığı 'Ailecek Şaşkınız' filminin fragmanı yayınlandı.
4.01.2018 Kültür Sanat
Yaşa bakmıyorum mutluluğu yaşıyorum
Yaşa bakmıyorum mutluluğu yaşıyorum Arkadaşım Hoşgeldin’le başladığı oyunculuk kariyerine İlk Öpücük ve Seni Gidi Seni filmleriyle devam eden İlay Erkök’le Keremcem ile olan aşkını ve kariyer hedeflerini konuştuk.
16.12.2017 Arşiv
İlk Öpücük’lerini paylaştılar
İlk Öpücük’lerini paylaştılar ‘İlk Öpücük’ filminin sosyal medyada başlattığı ‘Sevginin hiç azalmadığı sevgilin, annen, arkadaşın, kedin ya da köpeğinle ilk öpücüğünü yeniden canlandır’ sloganlı sosyal medya etkinliği büyük ilgi gördü.
29.10.2017 Magazin
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları... Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.
29.09.2021 Gündem
Murat Yıldırım sevişirken eşi...
Murat Yıldırım sevişirken eşi... Murat Yıldırım filmi için Özge Gürel ile ateşli öpüşme sahnelerini çekerken eşi İmane Elbani'nin bir dakika yanından ayrılmadığı ortaya çıktı.
27.10.2017 Magazin
Beyaz'dan Acun Ilıcalı sürprizi!
Beyaz'dan Acun Ilıcalı sürprizi! 27 Ekim Cuma akşamı yeni sezonu açacak olan Beyaz Show'a konuk olacak isimler belli oldu.
27.10.2017 Televizyon
Sevginiz için emek verin
Sevginiz için emek verin ‘İlk Öpücük’ filminin Köln galası Murat Yıldırım, Özge Gürel, Hayrettin ve yapımcı Shebnem Askin Cinedom’un katılımıyla yapıldı.
21.10.2017 Magazin
Aşkım için savaşırım
Aşkım için savaşırım ‘İlk Öpücük’ün Ankara galası, Anka Mall AVM’de gerçekleştirildi.
19.10.2017 Magazin
'Serkan bana her zaman güven veriyor'
'Serkan bana her zaman güven veriyor' 'İlk Öpücük' filminin başrol oyuncusu Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile çok mutlu olduklarını açıkladı.
19.10.2017 Magazin
Şans öpücüğü
Şans öpücüğü Özge Gürel ile Murat Yıldırım’ın başrolü paylaştığı “İlk Öpücük” filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
18.10.2017 Magazin
'İlk Öpücük' oyuncuları 18 Ekim’de Başkent’te
'İlk Öpücük' oyuncuları 18 Ekim’de Başkent’te Son günlerin çok konuşulan filmi 'İlk Öpücük' oyuncuları, özel gösterim için ANKAmall’da sinemaseverlerle buluşacak.
17.10.2017 Kültür Sanat
Yılan soktu
Yılan soktu Murat Yıldırım ile Özge Gürel’in başrolü paylaştığı ‘İlk Öpücük’ filminin eğlenceli kareleri ortaya çıktı.
9.10.2017 Magazin
Hızlı çapkın
Hızlı çapkın Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolü paylaştığı ‘İlk Öpücük’ filmi 20 Ekim’de vizyona girecek.
17.09.2017 Magazin
'İlk Öpücük' filminin vizyon tarihi belli oldu!
'İlk Öpücük' filminin vizyon tarihi belli oldu! Başrollerini Özge Gürel ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı 'İlk Öpücük' filmi, 20 Ekim'de izleyiciyle buluşacak.
30.08.2017 Kültür Sanat
İmane El Bani'nin elini gören şok oldu!
İmane El Bani'nin elini gören şok oldu! Murat Yıldırım'ın eşi İmane El Bani'nin bakımsız elleri dikkat çekti.
20.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlk Öpücük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk öpücük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.