Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününden yeni kareler paylaşıldı! Gelinlik detayı dikkat çekti...
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününden yeni kareler paylaşıldı! Gelinlik detayı dikkat çekti... Hollywood'un gözde çifti Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in merakla beklenen düğününden yeni kareler paylaşıldı. 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Bennifer çifti gösterişli bir törenle evlendi. JLO'nun gelinliğindeki detay dikkat çekti.
24.08.2022 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu İtalya'da evlendi! Düğünün bütçesi belli oldu
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu İtalya'da evlendi! Düğünün bütçesi belli oldu Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu dün akşam İtalya'nın Verona şehrinde evlendi. “Romeo ve Juliet” gibi efsane aşklara tanıklık eden Verona’daki tarihi bir kalede kutlama yapan oyuncu çifte düğünleri yaklaşık 400 bin TL’ye mal olacak.
14.08.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler geldi!
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler geldi! Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu, usta oyuncunun aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği, yeni sezonda ATV’de ekranlara gelecek olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi, uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıktı. Konusuyla dikkat çeken diziden ilk kareler de paylaşıldı.
1.07.2022 Magazin