İlhan Şeşen

İlhan Şeşen

Son dakika ilhan şeşen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhan şeşen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhan şeşen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan Şeşen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan şeşen gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 ilhan şeşen haberi bulunmuştur. Tüm ilhan şeşen haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl?
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl? İlhan Şeşen'den gelen kötü haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Türk müziğinin efsane sanatçılarından İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı.
10.12.2023 Magazin
İlhan Şeşen’den kötü haber! Tedavi görüyor
İlhan Şeşen’den kötü haber! Tedavi görüyor Grup Gündoğarken’in usta sesi, yorumcu ve oyuncu İlhan Şeşen’in kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.
9.12.2023 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler?
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul dizisi başarılı kadrosuyla bir döneme damgasını durdu. TRT 1 ekranlarında ilk kez 24 Nisan 2001 yılında yayınlana dizi 2002 tarihine kadar sürdü. 2020 yılında TRT’nin gündüz kuşağında ikinci kez yayınlanan dizinin tekrarları sırasıyla Kanaltürk, Flash TV ve Cine 5'te yayınlanmıştır. En son 2010 yılında tekrar bölümleriyle yeniden TRT ekranlarında olan sevilen dizi yeniden TRT 1 ekranların yayınlanmaya başlandı. Peki, Yeditepe İstanbul dizisi konusu nedir? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul kaç bölüm yayınlandı?
3.10.2020 Gündem
İlhan Şeşen 14 Şubat'ta sahnede
İlhan Şeşen 14 Şubat'ta sahnede İlhan Şeşen, 14 Şubat Cuma gecesi, Sevgililer Günü'nde Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ile Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde konser verecek.
28.01.2020 Kültür Sanat
"Beren, Kenan’ı değil Efe’yi seviyor"
"Beren, Kenan’ı değil Efe’yi seviyor" Bir süredir boşanacakları konuşulan çiftten Kenan Doğulu, sessizliğini bozdu ve 'keyfimiz yerinde, sorun yok' açıklaması yaptı. Bu açıklamadan dakikalar sonra Beren Saat, eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını kalp emojisi ile Instagram hesabından paylaştı. İkilinin yılan hikayesine dönen ilişkisini Cengiz Semercioğlu köşesine taşıdı...
11.05.2019 Magazin
İlhan Şeşen'in evine giren hırsızlar yakalandı
İlhan Şeşen'in evine giren hırsızlar yakalandı İstanbul'da aralarında sanatçı İlhan Şeşen'in evinin de bulunduğu 8 haneye girerek cep telefonu, bilgisayar kol saati gibi eşyalar çalan 4 hırsız, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan hırsızların kollarındaki saatlerin, bu evlerden çalınmış saatler olması dikkat çekti
22.03.2019 Magazin
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi 10 yıl önce hayata gözlerini yuman müzisyen Serhan Şeşen’in doğum günü olan ve ‘Yaşama Saygı Günü’ olarak kutlanan 27 Şubat’ta Cahit Berkay’dan Onur Akın’a, Metin Özülkü’den Belkıs Akkale’ye kadar birçok sanatçı şarkılarını artan şiddet, cinsel istismar ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için söyledi. Geceden elde edilen gelir, öğrencilere burs oldu.
1.03.2019 Kültür Sanat
Şeşenler 3 kuşak sahnede!
Şeşenler 3 kuşak sahnede! İlhan Şeşen’in 47. sanat yılına özel albümü ‘Hediyem’, ailenin 3 kuşağını aynı sahnede buluşturdu.
23.10.2018 Magazin
Simge Sağın kimdir?
Simge Sağın kimdir? Simge Sağın'ın hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve sesiyle büyüleyen başarılı şarkıcı Simge Sağın hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
28.09.2018 Gündem
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
'Tükendim' diyerek duyurdu...
'Tükendim' diyerek duyurdu... Ünlü şarkıcı Simge Sağın, yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile ilişkilerini tükendiklerini için sonlandırdığını açıkladı.
23.07.2018 Magazin
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı Şehirde bu hafta sonu vakit geçirmek için çok keyifli alternatifler var. İster bir bale gösterisi, isterseniz çocuğunuzla bir müzikal izleyip iyi zaman geçirin...
16.03.2018 Arşiv
Rock müziğine yeni bir  soluk Kent
Rock müziğine yeni bir soluk Kent Abdullah Bülbül ve Seçkin Ara’nın kurduğu Kent, “Geceyi Kaçırma” adlı yeni EP’lerini tamamlamanın heyecanını yaşıyor. Topluluk, pop ve rock çatısı altında modern şehrin insanlarına odaklanan yeni hikayeler anlatıyor. EP’de İlhan Şeşen şarkıları ve Della Miles düeti var.
3.03.2018 Magazin
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları... Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
Nurgül Yeşilçay çıldırdı: Bu ne rezillik...
Nurgül Yeşilçay çıldırdı: Bu ne rezillik... Nurgül Yeşilçay, sanatçı İlhan Şeşen'in Bodrum’da tuvalet ihtiyacını sokakta gidermesine sert tepki gösterdi. İşte Nurgül Yeşilçay'ın o paylaşımı...
10.08.2017 Magazin
İlhan Şeşen tuvaleti şaşırdı
İlhan Şeşen tuvaleti şaşırdı Bodrum’da ATM'den para çekerken objektiflere takılan İlhan Şeşen tuvalet ihtiyacını sokakta giderdi.
9.08.2017 Magazin
Hakan Ergün'den sürpriz parça
Hakan Ergün'den sürpriz parça Anadolu Rock Müziği sanatçısı Hakan Ergün, 2017 yazına sürpriz bir eser ile damga vurmaya hazırlandığını belirtti.
28.06.2017 Kültür Sanat
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi
Süt sağma sahnesinde inekten tekme yedi 'Yılın en tatlı komedisi' sloganıyla yola çıkan 'Tatlı Şeyler' filmi, 23 Haziran Cuma günü vizyona giriyor.
21.06.2017 Kültür Sanat
Filozof mafya İlhan Şeşen
Filozof mafya İlhan Şeşen Sanatçı İlhan Şeşen’in başrolünü Cem Özer, Uğur Uludağ ve Cem Uçan ile birlikte paylaştığı ‘Tatlı Şeyler’ 23 Haziran’da sinemalarda olacak.
7.06.2017 Magazin
İlhan Şeşen hem filozof hem mafya babası!
İlhan Şeşen hem filozof hem mafya babası! Sanatçı İlhan Şeşen’in başrolünü Cem Özer, Uğur Uludağ ve Cem Uçan ile birlikte paylaştığı 'Tatlı Şeyler' filmi 23 Haziran’da sinemalarda olacak.
7.06.2017 Kültür Sanat
Cem Özer:  Feminen bir karaktere geçiş yaptım!
Cem Özer: Feminen bir karaktere geçiş yaptım! 'Tatlı Şeyler' filminin başrol oyuncuları Cem Özer ve Uğur Uludağ, 'Duymayan Kalmasın' programına konuk oldular.
24.05.2017 Kültür Sanat
Anne olduktan sonra tamamlandım
Anne olduktan sonra tamamlandım Wilma Elles 22 aylık ikizleri Melodi Evita Veronika ve Milat Aristo Kerem ile geçireceği ikinci Anneler Günü‘nü kutluyor. Annelikle arayışlarının bittiğini anlatan Elles, “Artık kendimi yalnız hissetmiyorum. Aile konusunda arayışlarım bitti” diyor.
14.05.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Şeşen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan şeşen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.