İlhami Çelik

İlhami Çelik

Son dakika ilhami çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhami çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhami çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhami Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhami çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 ilhami çelik haberi bulunmuştur. Tüm ilhami çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı
Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençlerde ve çocuk yaşta hastalarda da görüldüğünü söyledi.
25.08.2021 Gündem
'Sarılmadan bayramlaşmamız lazım'
'Sarılmadan bayramlaşmamız lazım' Sağlık Bakanlığı corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşları uyararak, "Dışarı çıkıp, gezebilirsiniz ancak kapalı ortamlarda uzun süre kalmamanız lazım. Bayram vesilesi ile buna dikkat etmemiz lazım. Mümkünse dış alanda sarılmadan bayramlaşmamız lazım" dedi.
27.07.2020 Sağlık
Bilim Kurulu üyesi Çelik: Kurbanın kendisinden corona virüs bulaşmaz
Bilim Kurulu üyesi Çelik: Kurbanın kendisinden corona virüs bulaşmaz Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Kurbanın kendisinden corona virüs bulaşmaz. Ancak, acemi kasaplar var. Birbirlerine yardım ediyorlar ve topluca kurban kesiyorlar. Dolayısıyla bu ortamda sıkıntı olabilir" dedi.
22.07.2020 Gündem
Bilim Kurulu üyesi Çelik: 'Aşı bulundu' haberleri gevşemeye yol açıyor
Bilim Kurulu üyesi Çelik: 'Aşı bulundu' haberleri gevşemeye yol açıyor Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Aşının bulunduğu söylemleri, reklamlar, insanları sosyal mesafe ve maskeden uzaklaştırıyor, önlemleri gevşetmemize yol açıyor" dedi.
10.07.2020 Corona Virüsü
Koronavirüs belirtileri nelerdir? Yeni belirtiler görüldü! Koronavirüs belirtileri arasında ishal, mide bulantısı var mı?
Koronavirüs belirtileri nelerdir? Yeni belirtiler görüldü! Koronavirüs belirtileri arasında ishal, mide bulantısı var mı? Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik'ten koronavirüs salgını ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüs salgını ile mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Birinci dalga tamamen bitmiş değil. Ancak yaz geldiği için insan vücudu biraz daha dirençli. Yazın çok fazla zatürre ve solunum sıkıntısı yaşamadığımız için virüsün etkisi bu şekilde gözüküyor. Yoğun bakım ünitelerinde halen tedavi gören hastalarımız var. Ortalama 70 yaş üzerinde ölüm görüyorduk, ancak kendi hastanemizde 50 yaş civarında kaybettiğimiz hastalarımız da oldu. Virüsün hastalık yapıcı etkisinde azalma söz konusu değil" diye konuştu ve virüsün yeni belirtilerinden bahsetti. Peki, Koronavirüs belirtileri arasında ishal var mı? Koronavirüs belirtileri arasında mide bulantısı, ağız kuruluğu var mı?
4.07.2020 Gündem
Bilim Kurulu üyesi corona virüsün yaz aylarındaki 3 belirtisini açıkladı!
Bilim Kurulu üyesi corona virüsün yaz aylarındaki 3 belirtisini açıkladı! Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Corona virüsün birçok etkisi var. Yaz ayında bulantı, kusma ve ishal en çok görülen belirtiler oldu. Klasik olan öksürük, ateş ve nefes darlığı idi. Halen öksürük, yüksek ateşi görüyoruz; ama bunların yanında bulantı, kusma ve ishali de görüyoruz." dedi.
4.07.2020 Corona Virüsü
Görüntüler sonrası sokağa çıkma yasağı açıklaması
Görüntüler sonrası sokağa çıkma yasağı açıklaması Asker uğurlama eğlencesinde el ele halay çeken yüzlerce kişi pes dedirtti. Uzmanlar, “Müzikten duyamadıkları için yüksek tonda konuşma, şarkı söylemeleri ağızdan çıkan virüs miktarını artırıyor. Böyle giderse eski tedbirler geri gelir” uyarısı yaptı.
3.07.2020 Gündem
Ölüm oranı corona virüse göre daha yüksek! O ilde vakalar patladı...
Ölüm oranı corona virüse göre daha yüksek! O ilde vakalar patladı... Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu üyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, son dönemde artış gösteren vakalar için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.07.2020 Gündem
Aşı bulundu mu? Türkiye’de koronavirüs aşısı bulundu mu? Corona virüsü aşısı ne zaman çıkacak?
Aşı bulundu mu? Türkiye’de koronavirüs aşısı bulundu mu? Corona virüsü aşısı ne zaman çıkacak? Koronavirüs aşısı bulundu mu, ne zaman bulunacak, sorusu tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en merak edilen soruların başını çekiyor. Kayseri Ticaret Odası Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çelik, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'deki ilk yeni tip corona virüs (Covid-19) vakasının 11 Mart'ta İstanbul'da bir hastada görüldüğünü anımsatarak, koronavirüs aşısı için tahmini bir tarih verdi.
1.07.2020 Gündem
Corona virüs Bilim Kurulu Üyesinden aşı tarihi öngörüsü
Corona virüs Bilim Kurulu Üyesinden aşı tarihi öngörüsü Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Aşı için öngörülen süre 2022 gibi duruyor. Biz tabi inşallah o dönemlere kalmayız." dedi.
30.06.2020 Corona Virüsü
Bilim Kurulu Üyesinden kritik 'vitamin' açıklaması!
Bilim Kurulu Üyesinden kritik 'vitamin' açıklaması! Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Hayatın en önemli noktası dengede olmasıdır. Aşırı vitamin almanızın bir faydası yok. Bazen aşırı A vitamini alanları görüyorsunuz. Örnek olarak sapsarı bir vücutla gelirsiniz. İdrarı sapsarı çıkar. Aşırı vitamin alımının bir faydası yok. Sizlere zararı olacak." dedi.
4.06.2020 Corona Virüsü
"İnsan vücudunda yaşamaya devam ediyor"
"İnsan vücudunda yaşamaya devam ediyor" Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Çelik, yeni tip koronavirüsün yaz aylarında sıcak ortamda yok olduğunu ancak, insan vücudunda ise yaşamaya devam ettiğini bildirdi.
31.05.2020 Sağlık
Bilim Kurulu Üyesi Çelik: Corona virüsün denizden bulaştığına dair hiçbir kanıt yok
Bilim Kurulu Üyesi Çelik: Corona virüsün denizden bulaştığına dair hiçbir kanıt yok Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Corona virüsün denizden bulaştığına dair hiçbir kanıt yok. Havuzda ise, klorlanma süreci önemlidir. Yeteri kadar klor varsa corona virüsün burada yaşaması imkansızdır" dedi.
30.05.2020 Corona Virüsü
Hastaların "bayram neşesi" oldular
Hastaların "bayram neşesi" oldular Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ personeli, Ramazan Bayramı'nı hastanede geçiren hastaların neşe kaynağı oldu.
24.05.2020 Sağlık
Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Sakın bunu yapmayın... Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, hem başvuru hem yatan hasta hem de pozitif çıkan hasta sayısında son derece azalma olduğunu söyleyerek; alışverişte kart kullanımının para kullanımından daha riskli olduğunu ifade etti.
23.05.2020 Corona Virüsü
Bilim Kurulu Üyesi Çelik'ten sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik açıklama
Bilim Kurulu Üyesi Çelik'ten sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik açıklama Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, bayramda uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını, son kısıtlama olarak öngördüklerini söyledi.
22.05.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Çelik: Sıcakların artışı virüsün bulaşmasını azaltır
Bilim Kurulu Üyesi Çelik: Sıcakların artışı virüsün bulaşmasını azaltır Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, havaların ısınmasının corona virüsü etkilediğini belirterek, "Sıcakların artışı virüsün bulaşmasını azaltır. Bilimsel olarak da bu kanıtlanmıştır" dedi.
21.05.2020 Corona Virüsü
Bilim Kurulu üyesi: 'İnsanlar ekmeği yıkayacak duruma geldi'
Bilim Kurulu üyesi: 'İnsanlar ekmeği yıkayacak duruma geldi' Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, corona virüs konusunda basın yayın organlarının bir haber bombardımanı yaptığını ifade ederek, “O kadar çok abartıldı ki insanlar ekmeği yıkayacak duruma geldiler” dedi.
16.05.2020 Gündem
Bilim kurulu üyeleri ücret alıyor mu?
Bilim kurulu üyeleri ücret alıyor mu? Bilim Kurulu üyelerinin yüksek ücret aldığı iddialarının sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından Corona Virüs Bilim Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Levent Yamanel konuyla ilgili açıklama yaparak, "Biz hepimiz bu kurul kurulduğu ilk günden beri gönüllülük esasına göre görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
12.05.2020 Gündem
Bilim Kurulu üyesi Çelik: 'Hasta olmaktan kurtulamayacağım' düşüncesi başladı
Bilim Kurulu üyesi Çelik: 'Hasta olmaktan kurtulamayacağım' düşüncesi başladı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "'Koronavirüs korku sendromu oluşmaya başladı' diye söylemiştim. Gerçekten de bu öngörü doğru çıkıyor gibi. İnsanlar, hasta olmaktan asla kurtulamayacağı düşüncesiyle bize geliyorlar" dedi.
10.05.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Çelik başarının sırrını açıkladı! Haftalarca...
Bilim Kurulu Üyesi Çelik başarının sırrını açıkladı! Haftalarca... Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, corona sürecinde Türkiye'nin başarısına dikkat çekti ve sırrının Çin'deki vakaların ardından Türkiye'nin 1.5 ayı aşan deneyim ve tecrübeyi planlama şansının olduğunu belirtti.
8.05.2020 Corona Virüsü
Bilim Kurulu Üyesi Çelik: Hastaları çabuk iyileştiriyor...
Bilim Kurulu Üyesi Çelik: Hastaları çabuk iyileştiriyor... Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, corona virüs hastalığında uygulanan immün plazma tedavisinin hastaları çabuk iyileştirdiğini söyledi.
6.05.2020 Corona Virüsü
Bilim Kurulu Üyesi Çelik'ten 'Ramazan Bayramı' açıklaması
Bilim Kurulu Üyesi Çelik'ten 'Ramazan Bayramı' açıklaması Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, corona virüs tedbirleri kapsamında kuralları esnetmenin sıkıntı yaratacağını söyledi. Çelik, "Daha temkinli ve tedbirli gitmek gerekiyor. Ramazan Bayramı'nın eski bayramlar gibi olmaması gerekiyor. Bayram kutlamalarını telefonlarla veya görüntülü konuşmalarla yapmamız gerekiyor" dedi.
5.05.2020 Gündem
Bilim Kurulu üyesinden açıklama: Bu hastalıkta en ümitvar olan...
Bilim Kurulu üyesinden açıklama: Bu hastalıkta en ümitvar olan... Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, corona virüs hastalarında immün plazma tedavisinin sonuç verdiğini belirterek, "Şu an verdiğimiz bir hasta var. Hastanın durumu daha iyi. Bu hastalıkta en ümitvar olan şu an immün plazma gözükmektedir" dedi.
27.04.2020 Corona Virüsü
Corona virüs ne zaman bitecek? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik tarih verdi...
Corona virüs ne zaman bitecek? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik tarih verdi... Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, vaka sayılarının düşük seviyede olduğunu ve bunun ümit verdiğini söyledi. Bunda en büyük etkeninin sokağa çıkma kısıtlaması olarak gördüklerini belirten Çelik, 1-2 haftada hastalığın pik yapmasını Haziran'da ise normal hayata dönülebileceğini düşündüklerini kaydetti. Çelik ayrıca insanların psikolojilerinin bozulmaya başladığını da dile getirerek; "Takıntılı bir şekle getirmenin anlamı yok. Giysilerden, ayakkabılardan bulaştığına dair bir kanıt yok" dedi.
25.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlhami Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhami çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.