İlginç İtiraf

İlginç İtiraf

Son dakika ilginç itiraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilginç itiraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilginç itiraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlginç İtiraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilginç itiraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 ilginç itiraf haberi bulunmuştur. Tüm ilginç itiraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
David Beckham'dan eşi Victoria Beckham hakkında ilginç itiraf: Maalesef 25 yıldır aynı...
David Beckham'dan eşi Victoria Beckham hakkında ilginç itiraf: Maalesef 25 yıldır aynı... Bir podcast programına katılan eski futbolcu David Beckham, modacı eşi Victoria Beckham ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Beckham, çocuklarının annesinin 25 yıldır farklı bir şey yemediğini söyledi.
1.02.2022 Magazin
Sabahattin Ali’nin esrarengiz ölümü kitap oldu
Sabahattin Ali’nin esrarengiz ölümü kitap oldu Yakın edebiyat tarihinin en ünlü yazar-şairlerinden olan Sabahattin Ali’nin ölümüne ilişkin farklı bir yaklaşım Ordulu bir yazardan geldi. Ordulu yazar Birol Öztürk, Sabahattin Ali’nin öldürülmesini biyografi-roman haline getirerek merak edilen konulara ilginç detaylarla romanlaştırdı.
22.11.2018 Kültür Sanat
İkimiz de ruh hastasıyız!
İkimiz de ruh hastasıyız! ‘Yol Arkadaşım 2’ ile gişede büyük bir başarı yakalayan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’tan ilginç itiraf: “Titizlik konusunda ikimiz de birbirimizle yarışırız, ikimiz de ruh hastasıyız”
19.10.2018 Magazin
En son çocukken aşık oldum
En son çocukken aşık oldum Adı sık sık rol arkadaşlarıyla aşk dedikodularına karışan oyuncu Serenay Aktaş’tan ilginç itiraf: “En son aşık olduğumda çocuktum”
7.03.2018 Magazin
Ona ulaşmak çok zor!
Ona ulaşmak çok zor! Beyonce ile düet yaptığı ‘Perfect’ şarkıcısını önceki gün beğeniye sunan Ed Sheeran, ilginç bir itirafta bulundu.
4.12.2017 Magazin
Annesini övdü
Annesini övdü Khloe Kardashian sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşarak ona ilginç bir iltifatta bulundu.
30.07.2017 Magazin
Cüneyt Arkın'dan ilginç itiraf!
Cüneyt Arkın'dan ilginç itiraf! Köyde büyüyen ve öğrencilik döneminde çok açlık çektiğini söyleyen Cüneyt Arkın, o günlerde edindiği aç kalma korkusu nedeniyle başucunda ekmekle uyuduğunu itiraf etti.
3.06.2017 Magazin
Rojda Demirer'den ilginç itiraf: Güzelliğimi kullandım
Rojda Demirer'den ilginç itiraf: Güzelliğimi kullandım Son olarak ‘Kördüğüm’ dizisinde rol alan Rojda Demirer, ilginç bir itirafta bulundu...
7.11.2016 Magazin
Murat Ülker'den itiraf gibi açıklama!
Murat Ülker'den itiraf gibi açıklama! Türkiye tarihinin en büyük alımı olarak kayıtlara geçen satışla ilgili detaylar bir bir ortaya çıkarken ilginç bir itiraf da gündeme geldi.
5.11.2014 Ekonomi
'Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyordum'
'Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyordum' Beşiktaşlı yıldızdan ilginç itiraf
4.07.2014 Beşiktaş
Ehliyeti yok ama pilot olacak!
Ehliyeti yok ama pilot olacak! Gülben Ergen'in programına konuk olan Eda Taşpınar'dan ilginç itiraf.
30.04.2014 Magazin
'Dedem anneannemle her gece...'
'Dedem anneannemle her gece...' Volkan Konak'tan şoke eden hikaye...
22.04.2014 Magazin
Volkan Konak’tan ilginç itiraf…
Volkan Konak’tan ilginç itiraf… 'Kuzeyin Oğlu' programının sunucusu ünlü türkücü Volkan Konak, canlı yayında dedesinin anneannesiyle olan cinsel hayatından bahsetti. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Mourinho'dan ilginç itiraf
Mourinho'dan ilginç itiraf Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho İngiltere'de yayınlanan "Esquire" dergisine verdiği özel röportajda yeni nesil futbolcuların parayı ve ayna karşısına geçmeyi futboldan daha fazla düşünmeye başladığını söyledi.
5.03.2014 Futbol
Beren'in sihirli elleri
Beren'in sihirli elleri Kanal D’deki ‘İntikam’ın ‘Hakan’ı Engin Hepileri’den ilginç itiraf...
3.01.2014 Magazin
Mancini'den ilginç itiraf!
Mancini'den ilginç itiraf! Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag'ı 3-0 yendikleri maçın ardından konuştu.
23.10.2013 Futbol
'Yaratık gibi hissediyorum'
'Yaratık gibi hissediyorum' Özlem Tekin'dan sahnede ilginç itiraf
27.05.2013 Magazin
'Avrupa'ya götüreceğiz dediler...'
'Avrupa'ya götüreceğiz dediler...' Teslim olan PKK'lıdan ilginç itiraf
29.09.2021 Gündem
'Bir geceden bir şey olmaz'
'Bir geceden bir şey olmaz' Sertab Erener'den ilginç itiraf
22.04.2013 Magazin
'Kendimi hep ezik hissettim'
'Kendimi hep ezik hissettim' Yakışıklı oyuncudan ilginç itiraf
19.04.2013 Magazin
Ünlü spikerden ilginç itiraf!
Ünlü spikerden ilginç itiraf! Habertürk'te "Burası Hafta Sonu" programına katılan, Habertürk'ün ekran yüzü ve Dinç Üner'in kızı Ece Üner ilginç bir itirafta bulundu. Kendisine bulunduğu konuma babası sayesinde gelmiş olduğu şeklinde bir eleştiri getirildiğini söyleyen Üner, babasının CNN Türk'e transfer olduğu zaman kendisiyle konuşmadığını, 3 ay boyunca küs kaldıklarını hatta kendisini CNN Türk'ten kovdurmak için çalıştığını anlattı. Simge Fıstıkoğlu'nun, "Aslında babanın senin bu mesleği seçmeni hiç istemediği, hatta seçimini yaptığında seninle konuşmadığını bir sürü kişi bilmiyor" demesi üzerine Üner, "Küstü babam bana. Biz aynı evin içindeydik. Babam hakkaten japon etiğine sahiptir. Bakan filan olsa işler ters gitse babam harakiri yapar" diyerek yanıt verdi.
18.03.2013 Haber
İlginç itiraf!
İlginç itiraf! Orhan Pamuk öyle bir açıklama yaptı ki şok olacaksınız...
29.09.2021 Gündem
'Matematik köyü amacından saptı!'
'Matematik köyü amacından saptı!' Prof. Ali Nesin’den ilginç itiraf...
29.09.2021 Gündem
"G.Saraylı oyuncuları..."
"G.Saraylı oyuncuları..." İBB'li oyuncudan ilginç itiraf
7.01.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İlginç İtiraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilginç itiraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.