Gazete Vatan Logo
Futbol Mancini'den ilginç itiraf!

Mancini'den ilginç itiraf!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag'ı 3-0 yendikleri maçın ardından konuştu.

Mancini'den ilginç itiraf!

Roberto Mancini, yayıncı kuruluşa yaptığı maç değerlendirmesinde "İlk 60 dakika oldukça iyiydik. Ben açıkçası bu kadar iyi 60 dakika beklemiyordum.Daha çok geliştirmemiz gereken şeyler var. Özellikle bugünkü sonuçtan taraftar adına memnunum. Müthiş bir taraftar vardı bugün. Grup hala açık. Son final maçını Juventus'a karşı oynamak istiyorsak kendimizi geliştirmemiz lazım.

Deplasmandaki Kopenhag maçı çok zor olacak. Şampiyonlar Lİgi'nde her maç zor. Fizik olarak kendimizi üst seviyeye yükseltmeliyiz." ifadelerini kullandı.

APTALCA HATALAR YAPTIK

Galatasaray'ın sahasında 3-1 mağlup ettiği Kopenhag'ın teknik direktörü Solbakken, karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Solbakken Galatasaray'ın baskısına karşılık veremedikleri için kaybettiklerini belirterek, sarı kırmızılı takımın arzulu futbolunun rövanşta da böyle olması durumunda işlerinin daha zor olacağını söyledi.

İşte Solbakken'in açıklamaları:

"Galatasaray çok baskılı başladık, bizi sersemletti. Çok saçma, aptalca hatalar yaptık. Bir an bile kazanmayı düşünemedik maç boyunca. Böyle olunca yenilmemiz kaçınılmaz oldu. Rövanşta umarım daha iyi bir futbol oynarız ve takımımı daha iyi yönetebilirim. Galatasaray grupta yükselen değer şu anda. Arzulu futbollarını Danimarka'da sürdürürlerse işimiz daha da zor olacak. Biz ikinci maçta kaybedecek şeyi olmayan bir takım görüntüsünde çıkacağız. Bakalım neler olacak."

Haberin Devamı