Ilgın

Ilgın

Son dakika ılgın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ılgın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ılgın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ilgın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ılgın gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 ılgın haberi bulunmuştur. Tüm ılgın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi 6 yaşındaki H.K.G.'nin Kadir İstekli ile evlendirildiğinin ortaya çıkması Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olaya ilişkin Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davada karar verildi.
23.10.2023 Gündem
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde Polisiye edebiyatının dünyaca ünlü ismi Agatha Christie’nin ölümsüz eseri Doğu Ekspresi'nde Cinayet, görsel efektlerle Türkiye’de ilk kez tiyaro sahnesinde izleyici ile buluşuyor.
2.10.2023 Kültür Sanat
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda yapılan toplantıda TTK'ya iki bin işçi alımı sürecinin Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağı müjdesini verdi.
27.07.2023 Gündem
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hayatını kaybeden eski bakanlardan Vefa Tanır (96) için cenaze töreni düzenlendi.
13.03.2023 Gündem
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım   Konya'da, 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk (26)  ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığı davanın duruşmasında, "'Sıvının zarar verebileceğini bilmiyordum. Küfür ediyordu. Susturmak için bir anlık öfkeyle attım" dedi. 
16.01.2023 Yaşam
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı!
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.  
6.12.2022 Magazin
TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak?
TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı! Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak? Konya TOKİ kura çekilişi bugün saat 10.00 itibariyle canlı yayın ile noter huzurunda gerçekleşecek. TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile takip edilebilecek. TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları listesi 2022 ne zaman açıklanacak? TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ve Konya TOKİ çekilişi canlı yayın izleme ekranı…
5.12.2022 Ekonomi
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı?
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2022 FIFA Dünya Kupası başlarken görkemli organizasyonda gözler Katar’da olmaya devam ediyor. 32 ülkenin kupayı almak için mücadele verdiği Dünya Kupası pek çok özel ana sahip olmayı da sürdürüyor. Katar’daki turnuvanın kuşkusuz en şaşırtan anlarından biri de Arjantin’in Suudi Arabistan’a mağlup olduğu maç oldu. Büyük turnuvanın ilk maçları tamamlanırken 2030 Dünya Kupası ile ilgili de ilginç bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan'ın Yunanistan ve Mısır ile 2030 Dünya Kupası için ortaklık kurmaya çok istekli olduğu kulislerde konuşuluyor. Peki, 2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2030 Dünya Kupası Suudi Arabistan’da mı oynanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım'
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım' Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı. Yaşadığı tacizi anlatan Ilgın Ağaoğlu, "Ben de tacize uğradım. Metrodaydım yanımda yaşlı bir amca vardı. Sessizce bana bakarak kötü laflar ediyordu. Eminim ki bu birçok genç kızın başına gelmiştir. Küçüktüm, tepki gösteremedim" dedi. Merve Bulut da "Bir kere fotoğraf çekimine şahit olmuştum. O zaman çevredekiler fotoğraf çekeni metrodan attı" diye konuştu.
8.11.2022 Gündem
Mantar zehirlenmelerinde ilk 3 güne dikkat
Mantar zehirlenmelerinde ilk 3 güne dikkat Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde geçtiğimiz ay zehirlenme vakalarına hızla ve en doğru müdahale edilebilmesi amacıyla, toksikoloji yoğun bakım ünitesi açıldı. Mantar zehirlenmelerinde kritik hastalar da buraya naklediliyor. Hastanede görevli Prof. Dr. İlgin Özden, ilk üç güne dikkat çekti. İlgin Özden, "Belli bir eşik aşıldığı zaman kendini iyi sanan bir hasta 3'üncü günde çok ağır bir tabloya gidebiliyor ve acil karaciğer nakli gerekebiliyor" dedi.
8.11.2022 Gündem
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme Konya'da "Su sayacına bakacağız" diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk'ün (26) hakkında, savcılıkça iddianame hazırlandı. İddianamede Türk için 'canavarca hisle ve tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
5.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
"O Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
"O Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.
10.10.2022 Televizyon
O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Kanal D'de ekranlarında yayınlanan dizisinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Diğer üstleniyor. Peki O Kız dizi konusu nedir, O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte O Kız oyuncularının isimleri, karakterleri ve konusu…
5.10.2022 Televizyon
'O Kız’ın Sitare’si Sezin Akbaşoğulları’ndan göz dolduracak performans!
'O Kız’ın Sitare’si Sezin Akbaşoğulları’ndan göz dolduracak performans! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği, sezonun en çok izlenen dizileri arasındaki yerini alan O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
5.10.2022 Televizyon
'O Kız'ın Mine'si Ilgın Çakır: Oyunculuğa annemin taklidini yaparak karar verdim
'O Kız'ın Mine'si Ilgın Çakır: Oyunculuğa annemin taklidini yaparak karar verdim Oyuncu Ilgın Çakır, Kanal D'nin sevilen dizisi “O Kız”daki Mine karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Ilgın Çakır, oyunculuk mesleğine ise "5 yaşında annemin taklidini yapmaya başlayarak karar verdim" sözleriyle açıkladı.
5.10.2022 Magazin
O Kız yeni bölümü ile ekrana geliyor!
O Kız yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.
3.10.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ikinci bölümünde, Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Erkan Petekkaya ve yapımın Zeynep'i Dilin Döğer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili, aralarındaki baba-kız ilişkisi ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.10.2022 Televizyon
'O Kız'da Fevzi, Kadir'i evden kovuyor!
'O Kız'da Fevzi, Kadir'i evden kovuyor! Kanal D’nin; yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi 'O Kız'ın üçüncü bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. 21 Eylül'de bir dram hikayesi ile izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni kazanan, Erkan Petekkaya'nın 'Kadir' karakteri ile başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı.
1.10.2022 Televizyon
İzleyici yine "O Kız" dedi!
İzleyici yine "O Kız" dedi!   Büyük beğeni kazanan dizi, Total kategoride günün en çok izlenen dizisi oldu. Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümü ile ekrana geldi.  
29.09.2022 Televizyon
'O Kız' yine ekran başına kilitleyecek
'O Kız' yine ekran başına kilitleyecek Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi O Kız bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Fragmanıyla da büyük merak uyandıran dizi bu akşam özetsiz bölümüyle saat 19.45'te Kanal D'de.
28.09.2022 Televizyon
EYT son durum! Staj EYT sayılacak mı, EYT ne zaman ve nasıl çıkacak? Prim gün sayısı ve çıraklık sigortası!
EYT son durum! Staj EYT sayılacak mı, EYT ne zaman ve nasıl çıkacak? Prim gün sayısı ve çıraklık sigortası! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. ilgin, emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili çalışmanın son aşamasına gelindiğini söyleyerek, Meclis’e intikal edeceği tarihi de açıkladı. İşte EYT’de son durum…
27.09.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Ilgın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ılgın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.