İlayda Akdoğan

İlayda Akdoğan

Son dakika İlayda Akdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlayda Akdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlayda Akdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlayda Akdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilayda akdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 ilayda akdoğan haberi bulunmuştur. Tüm ilayda akdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Fotoğraflarımı Roham çekiyor"
"Fotoğraflarımı Roham çekiyor" Oyuncu İlayda Akdoğan, tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamaya devam ediyor. Akdoğan, takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekti.
30.08.2020 Magazin
İlayda Akdoğan İranlı sevgilisiyle İstanbul'da
İlayda Akdoğan İranlı sevgilisiyle İstanbul'da Basketbolcu sevgilisi Roham Kabir’i ziyaret etmek için gittiği İran'da corona virüsten dolayı dört ay boyunca mahsur kalan İlayda Akdoğan, İstanbul'a döndü.
7.08.2020 Magazin
İlayda Akdoğan ile sevgilisi aşk tazeledi!
İlayda Akdoğan ile sevgilisi aşk tazeledi! Geçtiğimiz ay sevgili Roham Kabir ile Türkiye'ye dönen İlayda Akdoğan, tatile devam ediyor. Son olarak Antalya'Ya giden çiftin yeni durağı Kapadokya oldu.
22.07.2020 Magazin
Sevgilisine Türkiye'yi tanıtıyor
Sevgilisine Türkiye'yi tanıtıyor Oyuncu İlayda Akdoğan, basketbolcu sevgilisi Roham Kabir'i görmek için şubat ayında İran'a gitmiş, tam o sırada koronavirüs salgınının ölümcül etkileri hızlanınca Tahran'da karantinada kalmıştı.
11.07.2020 Magazin
İran’da mahsur kalmıştı! Sevgilisini tıraş etti
İran’da mahsur kalmıştı! Sevgilisini tıraş etti Oyunucu İlayda Akdoğan sevgilisini ziyarete İran'a gitti ancak corona virüsten dolayı ülkede mahsur kaldı.
19.03.2020 Magazin
Tahran'da mahsur kalmıştı! Bunalınca...
Tahran'da mahsur kalmıştı! Bunalınca... İlayda Akdoğan, İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir’i görmek için gittiği Tahran’da, corona virüs nedeniyle mahsur kalınca bunaldı.
15.03.2020 Magazin
İlayda Akdoğan’dan koronavirüs açıklaması
İlayda Akdoğan’dan koronavirüs açıklaması Sevgilisini görmek için İran'a giden İlayda Akdoğan, dünyaya adeta kabus yaşatan koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'ye dönemedi. Ev karantinasında olan oyuncu, sağlık durumu hakkında konuşurken, Türkiye'den İran'a gönderilen uçağa neden binmediğini de açıkladı.
5.03.2020 Magazin
Filme romantik afiş!
Filme romantik afiş! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vizyona girecek olan Masallardan Geriye Kalan filminin afişi yayınlandı.
5.02.2020 Kültür Sanat
Aşk yüklü şarkı!
Aşk yüklü şarkı! Başrollerinde Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal’ın yer aldığı ‘Masallardan Geriye Kalan’ filminin duygu yüklü şarkısı, filmden görüntüler eşliğinde hazırlanan klip ile dinleyenlerin beğenisine sunuldu.
9.08.2019 Kültür Sanat
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor... Star TV'nin iddialı dizisi final kararı aldı.
12.12.2017 Televizyon
Dolunay 21. yeni bölümde üçüncü kişi ortaya çıkıyor!
Dolunay 21. yeni bölümde üçüncü kişi ortaya çıkıyor! Dolunay 21. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Star TV'nin romantik komedi dizisi Dolunay'da Pelin'in gelişiyle Nazlı ile Ferit arasında neler yaşanacağı merak edildi. İşte Dolunay'ın bu akşamki bölümünden ipuçları...
29.09.2021 Gündem
Dolunay 20. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...
Dolunay 20. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman... Dolunay 20. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Star TV'nin sevilen dizisi Dolunay'da Nazlı ile Ferit arasında romantik anlar yaşanırken, Deniz ise acı çekmeye devam etti. İzleyiciler Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanını merak eder oldu. Peki yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Star TV'nin fenomen dizisiyle ilgili flaş karar!
Star TV'nin fenomen dizisiyle ilgili flaş karar! Star TV'de ekrana gelen iddialı dizi hakkında flaş bir karar alındı...
22.10.2017 Televizyon
Dolunay 12. yeni bölümünde Nazlı ile Ferit arasında romantik anlar!
Dolunay 12. yeni bölümünde Nazlı ile Ferit arasında romantik anlar! Dolunay 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de bu akşam yayınlanacak olan Dolunay'da Nazlı ile Ferit birbirleriyle çalışmaya başlıyor ve aralarında romantik anlar yaşanıyor. Dolunay'ın yeni bölümünde ikilinin sarıldığını gören Deniz'in ne yapacağı ise merak konusu...
29.09.2021 Gündem
Dizilerin prensesleri
Dizilerin prensesleri Dizilerde başroller kadar dikkat çeken yardımcı oyuncular bir sonraki projelerinde esas kızlığa terfi ediyor. İşte o oyunculardan öne çıkanlar...
11.08.2017 Arşiv
Türkü Turan'ın yeni dizisi belli oldu!
Türkü Turan'ın yeni dizisi belli oldu! Genç oyuncu Türkü Turan ekranlara geri dönüyor... İşte Turan'ın yeni dizisi...
15.06.2017 Televizyon
Hakan Kurtaş 'Dolunay' kadrosunda!
Hakan Kurtaş 'Dolunay' kadrosunda! Hakan Kurtaş, yaz ekranında güçlü oyuncu kadrosu ile Star’da başlayacak 'Dolunay' dizisinde.
11.06.2017 Televizyon
Dolunay’ın kadrosu belli oldu
Dolunay’ın kadrosu belli oldu Dolunay dizisinin başrollerini paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e eşlik edecek isimler belli oldu.
8.06.2017 Magazin
'Dolunay'ın kadrosu belli oldu!
'Dolunay'ın kadrosu belli oldu! Sürpriz bir aşkı konu alan, Star TV'de yayınlanacak 'Dolunay' dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ile yaz ekranına hazır.
8.06.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İlayda Akdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilayda akdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.