İl Sağlık Müdürlüğü

İl Sağlık Müdürlüğü

Son dakika İl sağlık müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İl sağlık müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İl sağlık müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Sağlık Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il sağlık müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.665 il sağlık müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm il sağlık müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok Eğirdir Gölü için tedbir alınmazsa su seviyesinin 913 metreye gerileyeceği ve gölün ikiye ayrılacağını söyleyen Devlet Su İşleri (DSİ) Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Karaaslan, "Mutlaka yüzde 50 sınırlı sulamayla başlamamız gerekiyor. Daha sonra ise sulamaların rehabilitasyonu ve damlama sulamaya geçmemiz gerekiyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı"
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı" Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. İki kez yanlış ameliyat yapan doktorun ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Adana
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Gündoğdu Vakfı ile Kızılay işbirliği yaptı
Gündoğdu Vakfı ile Kızılay işbirliği yaptı Gündoğdu Vakfı ve Kızılay işbirliğiyle “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tüm Öğretmenler ve idari personel için ‘Uluslararası Acil İlk Yardım Sertifika Programı’ başlatıldı.
15.02.2024 Adana
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi Diplomayı kiralayarak gelir elde etmek birçok meslek grubunda görülüyor. Özellikle işyeri açmak için diplomaya veya usta belgesine sahip olma zorunluluğu olan sektörlerde ‘kiralık diplomalar’ fırsat haline geldi. Önceden üniversite için görülen bu durum artık liselere kadar indi. Verilen ilanlarda kiralık diploma fiyatları 800 lira ila 57 bin lira arasında değişiyor. Meslek odaları, “Diploma kiralama son dönemde arttı” uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan bir skandal daha! Hamile kalınca gerçeği öğrendi...
Hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan bir skandal daha! Hamile kalınca gerçeği öğrendi... Antalya'da, 4’üncü gebeliğinin ardından 2013 yılında tüp ligasyonu (tüplerin bağlanması) yaptıran Şerife Erenci (43), 4,5 yıl sonra hamile kalınca işlemi yaptığını öne süren doktor D.A. ve hastane hakkında dava açtı. Tüplerin bağlanması işlemini yapmadığı tespit edilen D.A.'nın, bir başka hastanın 2 yıl önceki doğumunda vücudunda 30 santimlik gazlı bez unutan doktor olduğu ortaya çıktı.
13.12.2023 Gündem
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.
18.11.2023 Gündem
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki devlet hastanesinde beyin cerrahı olan Opr. Dr. S. Z.’nin ameliyatlara temizlik işçisi ile bir medikal firma çalışanının girmesine izin vererek cerrahi işlemler yaptırdığı iddiasıyla ilgili Bilecik Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın ve incelemenin devam ettiği, doktorun da görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.
15.10.2023 Yaşam
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı Ordu'un Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olduğu iddiası üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.
15.09.2023 Yaşam
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! İstanbul’da yaklaşık 16 bin servis aracının 300 bin çocuğu taşıyacağı yeni eğitim öğretim yılının ilk günü trafikte kaos yaşanmaması için tüm kurumlar alarma geçti.
4.09.2023 Gündem
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördü
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördü İzmir'in Konak ilçesinde, kanser teşhisi koyulup, kemoterapi tedavisine başlanan Sena K.'nin (26), yönlendirildiği özel laboratuvarda biyopsi sonucunun karıştığı ortaya çıktı. Sena K., yanlış tanı koyulmasına neden olan laboratuvarda görevli uzman doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.08.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yakın zamanda yeni kabinenin duyurulması beklenirken, ismi konuşulanlar arasında Mehmet Güllüoğlu da girdi. Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu hakkında merak edilenler arttı. Peki, Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
31.05.2023 Gündem
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi Yalova’nın Altınova ilçesindeki Tersaneler Bölgesi’nde, aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 işçi zehirlendi. Tavuklu yemek yedikleri öğrenilen işçilerden çoğu tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, işçilerin neden zehirlendiğine yönelik kesin sonuç yemekten alınan numunelerin çıkmasıyla belli olacak.
25.05.2023 Yaşam
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde sahte belge düzenleyerek organ ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
18.05.2023 Gündem
Tuğba öğretmen varis ameliyatı sonrası fenalaşıp öldü, soruşturma başlatıldı
Tuğba öğretmen varis ameliyatı sonrası fenalaşıp öldü, soruşturma başlatıldı Diyarbakır’da özel bir hastanede 15 Nisan’da varis ameliyatı olup aynı aynı gün taburcu edilen 2 çocuk annesi öğretmen Tuğba Parlak (37), ertesi gün evinde fenalaştı. Kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan Parlak, 24 Nisan’da yaşamını yitirdi. Parlak’ın yakınları doktor, hastane yönetimi ile ihbarın ardından eve 27 dakika geç geldikleri iddiasıyla 112 Acil Çağrı Merkezi personeli hakkında suç duyurusunda bulundu, il sağlık müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı.
26.04.2023 Yaşam
81 İl Sağlık Müdürlüğü'ne 'Ramazan Bayramı' genelgesi
81 İl Sağlık Müdürlüğü'ne 'Ramazan Bayramı' genelgesi Sağlık Bakanlığı'nca, Ramazan Bayramı boyunca sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için 81 İl Sağlık Müdürlüğü’ne genelge gönderildi.
20.04.2023 Gündem
Müdür yardımcısı ilçeyi karıştırdı: Hastanede kalıyor, pijama ve terliklerle geziyor
Müdür yardımcısı ilçeyi karıştırdı: Hastanede kalıyor, pijama ve terliklerle geziyor Ordu'nun Aybastı Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı R.Ş.E.'nin (55) hastanede kaldığı, pijama, terlik gibi giysilerle dolaştığı ve odasında uyuduğu iddiaları üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.
10.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl Sağlık Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il sağlık müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.