İkinci Sayfa

İkinci Sayfa

Son dakika ikinci sayfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci sayfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci sayfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Sayfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci sayfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.012 ikinci sayfa haberi bulunmuştur. Tüm ikinci sayfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti?
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programının bitişiyle birlikte yeni program Aramızda Kalmasın hakkında araştırmalar da başladı. Gülşen Yüksel'in neden 2. sayfadan ayrıldığı konusu henüz gündemdeyken Müge'yle Aramızda Kalmasın programınıon yayın tarihi de merak konusu oldu. Peki Gülşen Yüksel neden ayrıldı, ikinci sayfa neden bitti? İşte Aramızda Kalmasın yayın tarihi ve ayrıntılı bilgiler
2.01.2024 Televizyon
Şevval Şahin'in sevgilisi corona virüse yakalandı!
Şevval Şahin'in sevgilisi corona virüse yakalandı! Türkiye güzeli Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral corona virüse yakalandı. Ünlü isimler partilere katıldı,onlarla birlikte eğlenen ünlü arkadaşlarını da panik sardı.
5.09.2020 Magazin
Evde spor günlükleri
Evde spor günlükleri Spor eğitmeni Gökçen Arıkan, 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu. İşte o anlar...
2.05.2020 Televizyon
Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında?
Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında? Buket Aydın, Kanal D ekranlarında yayınlanan İkinci Sayfa programına konuk oldu. Programı seyredenler Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında? sorularına cevap arıyor. İşte detaylar...
17.01.2020 Gündem
Emre Aşık'ın eski eşinden skandal açıklamalar!
Emre Aşık'ın eski eşinden skandal açıklamalar! "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının canlı yayın konuğu olan Emre Aşık'ın eksi eşi Yağmur Sarnıç çarpıcı açıklamalarda bulundu.
26.06.2019 Magazin
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu Zerrin Özer 16 Haziran'da Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Özer, düğünden 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlanan eşinden boşanma kararı aldığını duyurdu. Dün ise 'Eşime güveniyorum, yanındayım. Boşanmıyorum' açıklamasını yaptı. Murat Akıncı'nın öz babası bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programını telefonla aradı. Baba Akıncı'nın "Murat'ın Zerrin Hanım'ın evine girmesi, onu bitirmesi demektir" sözlerinin ardından Zerrin Özer de programa bağlandı. Konuşmakta güçlük çeken Zerrin Özer 'Artık bitmiştir' dedi.
21.06.2019 Magazin
Ceyda Düvenci'nin büyük heyecanı!
Ceyda Düvenci'nin büyük heyecanı! Oyuncu Ceyda Düvenci yüksek lisans diplomasını aldı.
28.05.2019 Magazin
Yıldız Asyalı'nın yüzüne ne oldu?
Yıldız Asyalı'nın yüzüne ne oldu? 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisiyle ünlenen oyuncu Yıldız Asyalı, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
16.05.2019 Magazin
'Beni ucuz pis partilerde uygunsuz halde mi görecekler?'
'Beni ucuz pis partilerde uygunsuz halde mi görecekler?' Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan Kemal Doğulu, kendisini sevmediğini söyleyen Tuğçe Ergişi'ye "Sen kimsin, haddini bileceksin" diyerek ateş püskürdü. Ergişi'den Doğulu'ya yanıt geldi.
9.05.2019 Magazin
Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez canlı yayında!
Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez canlı yayında! Modacı Nur Yerlitaş, bugün Kanal D'de yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. Yerlitaş, bir süredir tedavi gördüğü hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu.
3.05.2019 Magazin
İşte Dilber Ay'ın gerçek ölüm nedeni!
İşte Dilber Ay'ın gerçek ölüm nedeni! Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak Ay'ın kalp krizinden ölmediğini söyleyerek asıl ölüm nedenini açıkladı.
2.05.2019 Magazin
Damat adayından flaş itiraf
Damat adayından flaş itiraf Kanal D'deki '2. Sayfa'nın konuğu olan fenomen damat Kaan Güvenilir, bir dönem Solmaz Çiros'la yaşadıkları aşkın gerçekliğine dair itiraflarda bulundu.
16.04.2019 Magazin
'Ecem birinci olsaydı savcılığa gitmezdi'
'Ecem birinci olsaydı savcılığa gitmezdi' Survivor yarışmacısı Sahra Işık, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Işık, yarışmadaki arkadaşı Ecem Karaağaç'ın 'Sana enerji yükleyeceğim, Survivor'da birinci olacaksın' denilerek istismara uğradığı iddiası hakkında konuştu.
21.03.2019 Magazin
Yaşadığı tacizi canlı yayında anlattı: İşime küstüm!
Yaşadığı tacizi canlı yayında anlattı: İşime küstüm! Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel, canlı yayında yaşadığı tacizi anlattı...
18.03.2019 Magazin
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu!
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! Zafer Çika'nın cenazesine katılamayan Seray Sever, gözyaşlarına hakim olamadı.
15.03.2019 Magazin
Leyla Bilginel: Otostop çektim! Parklarda yattım
Leyla Bilginel: Otostop çektim! Parklarda yattım Eski oyuncu Leyla Bilginel, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Uzun zamandır Phuket’te yaşayan 41 yaşındaki Bilginel, bir arkadaşıyla beraber Uzak Doğu turuna çıktığını söylerken, yaşadığı deneyimleri canlı yayında anlattı.
14.03.2019 Magazin
'Fıs Fıs İsmail'in saçlarına ne oldu?
'Fıs Fıs İsmail'in saçlarına ne oldu? Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına oyuncu Süleyman Yağcı konuk oldu.
13.03.2019 Magazin
Onur Akın, Hatice'yi görünce şoke oldu!
Onur Akın, Hatice'yi görünce şoke oldu! İkinci Sayfa programına konuk olan Onur Akın, bir defilede kalçasını açan Hatice için olay yaratacak ifadelerde bulundu.
13.03.2019 Magazin
Popstar Mehtap'tan olay açıklamalar!
Popstar Mehtap'tan olay açıklamalar! 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Popstar Mehtap, olay açıklamalarda bulundu
8.03.2019 Magazin
Esra Balamir: Keşke estetik yaptırmasaydım
Esra Balamir: Keşke estetik yaptırmasaydım Şarkıcı Esra Balamir, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
6.03.2019 Magazin
Burcu Esmersoy’dan Mehmet Akif Alakurt’a: Bu kim ya!
Burcu Esmersoy’dan Mehmet Akif Alakurt’a: Bu kim ya! Sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'a tepki gösterdi.
5.03.2019 Magazin
"Oğluma 'baban öldü' diyemedim"
"Oğluma 'baban öldü' diyemedim" Oyuncu Sera Tokdemir, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Tokdemir, ocak ayında hayatını kaybeden eski eşi Göksel Gencer'i ölüm haberini aldığı günü canlı yayında anlattı...
1.03.2019 Magazin
'Sibel Can yüzünden evliliğim bitebilirdi'
'Sibel Can yüzünden evliliğim bitebilirdi' Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının canlı yayın konuğu olan Sibel Turnagöl, yıllar önce Sibel Can'la yaşadığı otomobil krizini anlattı.
1.03.2019 Magazin
'Kızımın kıyafetlerini koklattık, o gece vefat etti'
'Kızımın kıyafetlerini koklattık, o gece vefat etti' İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. İki yıl önce vefat eden İbrahim Erkal’ı unutamadığını söyleyen Filiz Hanım, "İbrahim vefat ettiğinde kızım 12 günlüktü" dedi.
1.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Sayfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci sayfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.