İkinci El Telefon

İkinci El Telefon

Son dakika ikinci el telefon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci el telefon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci el telefon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El Telefon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el telefon gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 ikinci el telefon haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el telefon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi hurdası bile para ediyor! İşte İphone yerine yeni trend
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi hurdası bile para ediyor! İşte İphone yerine yeni trend Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı. İkinci el telefon satan ve tamiri yapan iş yerlerinin vitrininde bin 500 liraya kadar alıcı bulan tuşlu telefonların hurdası da yedek parça amacıyla kullanımından dolayı sahibine para kazandırmaya başladı.
16.09.2023 Yaşam
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay İstanbul’da güvenilir bir online satış platformuna 2'nci el telefon ilanı koyan dolandırıcılar, ürünü almak için kendilerine ulaşan vatandaşı dolandırdı. 2'nci el telefon almak isteyen vatandaş, güvenilir siteden görüp aradığı şahsın kendi kopyaladıkları sitenin linkini göndermesi üzerine 3 kez ödeme yaptı. Dolandırıldığını anlayan mağdur savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
22.08.2023 Yaşam
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi...
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi... İkinci el ürün yenileme merkezlerinin faaliyet alanı genişletildi. Ticaret Bakanlığı, yenilenmiş ürünlerin satışı hakkındaki yönetmelikte değişiklik yaptı. Cep telefonlarında pil kapasitesi yüzde 85'in altına düşmüşse pil yenisiyle değiştirilecek, sermaye artırımları gerçekleştirilecek ve akıllı saat, bilgisayar, oyun konsolu ve modem de yenilenmiş cihazlar kapsamına alındı.
18.04.2023 Ekonomi
İkinci el telefon alacaklar bunlara dikkat! e-Devlet'ten kontrol edin
İkinci el telefon alacaklar bunlara dikkat! e-Devlet'ten kontrol edin İkinci el telefon alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni telefonlara yüksek fiyatlar ödemek istemeyen bazı vatandaşlar ikinci el telefonları tercih ediyor. Telefoncular ise bazı detaylara dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor.
1.03.2023 Ekonomi
Telefonda yeni dönem başlıyor! Kapatılacak
Telefonda yeni dönem başlıyor! Kapatılacak Cep telefonunda kayıt dışılıkla mücadelede yeni bir döneme giriliyor. Cihazların kimlik numaraları olan IMEI’lerin kopyalanmasını sona erdirmek için kanun teklifi sunuldu. Bir iki gün içinde yasalaşması beklenen teklife göre bir yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak.
20.10.2022 Gündem
İkinci el telefon alacaklar için '3 sorgulama' uyarısı! IMEI detayına dikkat
İkinci el telefon alacaklar için '3 sorgulama' uyarısı! IMEI detayına dikkat Sıfır telefon fiyatlarındaki artış, tüketiciyi ikinci el satışa yöneltti. İşin uzmanı ise ikinci el telefonlarda dikkat edilmesi gereken en önemli hususun, IMEI numarasının sorgulamasında telefonun kayıtlı olup olmadığına dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekildi.
12.09.2022 Ekonomi
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Talep patladı
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Talep patladı Sıfır telefon fiyatlarındaki fiyat artışları, ikinci el satışlarını yükseltti. Yüksek fiyatlar nedeniyle sıfır telefon alamayan vatandaşlar ayrıca ellerindeki telefonları tamir ettirmeye başladı.
3.09.2022 Ekonomi
Fiyatlarda yüzde 50 avantaj! Talep patladı
Fiyatlarda yüzde 50 avantaj! Talep patladı İkinci el cep telefonu fiyatlarında büyük avantaj başladı. Fiyat avantajı sebebiyle vatandaşlar ikinci el telefona akın etti. Geçen yıl 5 milyon adet ikinci el telefon satılırken bu yılki beklentinin en az 6 milyon adet olması bekleniyor. Geçen yıl orta segment sıfır bir telefon, ortalama 2 bin 500 TL bandında seyrederken bu yıl aynı klasmandaki bir cihaz en az 6 bin TL’nin üzerinden satışa sunuluyor. 2022’nin ilk üç ayında sıfır cihaz ortalama satış tutarı 6 bin 100 TL iken, aynı dönemde ikinci el ve yenileşmiş cihazda ortalama tutar 4 bin 400 TL oldu. İşte cep telefonu almak isteyenlerin merak ettiği detaylar...
22.08.2022 Ekonomi
Cep telefonu taksit sayısı kaç, telefona taksit var mı? Cep telefonu kredi kartı taksit 2021
Cep telefonu taksit sayısı kaç, telefona taksit var mı? Cep telefonu kredi kartı taksit 2021 Cep telefonu taksit sayısı kaç, cep telefonuna taksit var mı? Sıfır ve yenilenmiş ikinci el telefon alımlarında uygulanan limit sınırı yükseltildi. Daha önce 3500 lira olan limit 5 bin liraya yükseltildi. Sıfır telefon alımlarında 3 ay ikinci el alımlarında 6 ay taksit yaptırılabilecek.
30.12.2021 Ekonomi
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yenilenmiş ikinci el telefon satışlarında KDV yüzde 18’den yüzde 1’e indi. MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, “Devletin buradan yılda en az 1 milyar liralık kazancı olacak. Kayıtdışı bitecek” dedi. KDV indiriminin tüketiciye de yansıması bekleniyor.
1.10.2021 Ekonomi
İkinci el cep telefonu ve tabletlerle ilgili flaş karar! 1 yıl şartı...
İkinci el cep telefonu ve tabletlerle ilgili flaş karar! 1 yıl şartı... İkinci el cep telefonu ve tabletlerle ilgili son dakika kararı! Zorunlu oldu. Resmen açıklandı. 1 yıl şartı getirildi. Yenileme işlemi yapılmadan ikinci el, kullanılmış cep telefonları ve tabletlerin, tüketicinin kolaylıkla görebileceği ve okuyabileceği şekilde, malın mevcut durumunu ve varsa yapılan işlemleri gösteren bilgilendirme etiketiyle satılması zorunlu olacak. Aynı zamanda elektronik kimlik bilgisi bulunan kullanılmış malların yenilenebilmesi için en az bir yıl öncesine ilişkin data, ses ya da kısa mesaj kullanım trafiğinin bulunması zorunlu olacak.
2.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bu mesaj geliyor, 365 gün içinde...
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bu mesaj geliyor, 365 gün içinde... Cep telefonu alan, kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Telefonunuz kapanabilir. Böyle bir mesajla karşılaşabilirsiniz. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Yeni cep telefonu alan kişiler 'Telefonunuz 365 gün içinde kapatılacaktır' mesajıyla şok yaşıyor. Son dönemde şikayetler artmaya başladı. IMEI kopyalıyorlar. Kopyalama işi için süreci kolaylaştıran yazılımlar çıktı. IMEI kopyalamadaki en büyük artışın nedeni bu. Ayrıca IMEI numaralarına ulaşmak da kolaylaştı. Bu numaralar telefon kutularına yazılıyor. Kötü niyetli insanlar kolayca elde edebiliyor. Peki böyle bir durumda neler yapılabilir? İşte tüm bilgiler...
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İkinci el cep telefonlarında yeni dönem başladı!
İkinci el cep telefonlarında yeni dönem başladı! Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından kullanılmış cep telefonlarının yenilenerek ekonomiye kazandırılması için belirlenen kurallar hem vatandaşı hem esnafı memnun etti. Esnaf, uygun fiyatlar sayesinde daha kolay satış yapacağını söylerken, vatandaşlar, güvenilir ikinci el telefon alma imkanının avantajlı olacağını ifade ettiler.
16.03.2021 Ekonomi
İkinci el cep telefonu satışları ile ilgili yeni düzenleme! Türkiye'de ilk kez uygulanacak...
İkinci el cep telefonu satışları ile ilgili yeni düzenleme! Türkiye'de ilk kez uygulanacak... Mobil cihazlarda artan fiyatlardan sonra ikinci ele olan talep patladı. İkinci el cep telefonu satışına ilişkin düzenlemede sona gelindi. Türk Standart Enstitüsü, standartları belirleyerek hazırladığı raporu sektörün görüşüne açtı. Yetkilendirme martta başlayacak, ilk satış için hedeflenen tarih ise haziran.
29.01.2021 Ekonomi
Koronaya karşı bariyerli önlem
Koronaya karşı bariyerli önlem Şanlıurfa’da korona virüs önlemleri kapsamında pasajlar bölgesinde yoğunluğun önüne geçmek için giriş ve çıkışlar bariyerlerle kapatıldı. Polis kontrolünde geçişlerin yapıldığı bölgede, sık sık esnaf ve vatandaşlara temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılar yapılıyor.
8.01.2021 Sağlık
Antalya'da silahlı kavga! Bacağından vuruldu
Antalya'da silahlı kavga! Bacağından vuruldu Antalya'nın Manavgat ilçesinde, uyuşturucu madde ticaretinden çok sayıda suç kaydı olduğu belirtilen O.S., tartıştığı kimliği belirsiz kişi tarafından bacağından vuruldu.
18.09.2020 Gündem
Sıfır telefon fiyatları ikinci eli vurdu
Sıfır telefon fiyatları ikinci eli vurdu Sıfır telefon fiyatlarındaki yüksek rakamlar, ikinci el satışlarını da düşürdü. Yüksek fiyatlar nedeniyle sıfır telefon alamayan vatandaşlar ellerindeki telefonları da satmıyor.
14.09.2020 Ekonomi
2. el telefon satışı nasıl olacak? Yenileme yetki belgesi nasıl alınır? İkinci el telefon tablet satışında yeni dönem!
2. el telefon satışı nasıl olacak? Yenileme yetki belgesi nasıl alınır? İkinci el telefon tablet satışında yeni dönem! 2. el telefon ve tablet satışlarında yeni dönem başladı. Ticaret Bakanlığının "Yenilenmiş Ürünlerin Satışı Hakkında Yönetmelik"i, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, 2. el telefon satışı nasıl olacak? Yenileme yetki belgesi nasıl alınır? İşte Ticaret Bakanlığı'nin 2. el telefon satışı ile ilgili yönetmeliği...
22.08.2020 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el cep telefonu ve tabletlerin satışında yeni dönem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el cep telefonu ve tabletlerin satışında yeni dönem Yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kullanılmış cep telefonları ve tabletler, yenilenip sertifikalandırıldıktan ve ambalajlandıktan sonra "yenilenmiş ürün" olarak satışa sunulabilecek. Cep telefonlarının yenilenebilmesi için en az bir yıl kullanılmış olması ve veri trafiğinin bulunması gerekecek. Yenilenmiş ürünün "yenilenmiş ürün garantisi" ile satışa sunulması da zorunlu tutuldu..
22.08.2020 Ekonomi
Dolandırıcıların en çok kullandığı bu yönteme dikkat!
Dolandırıcıların en çok kullandığı bu yönteme dikkat! Cep telefonu dolandırıcılarının en çok kullandığı yöntemlerden biri olan IMEI kopyalanmasına karşı uzmanlar önemli uyarılarda bulunuyor.
13.08.2020 Bilim ve Teknoloji
İkinci el telefona ‘tramer’ geliyor
İkinci el telefona ‘tramer’ geliyor İkinci el telefona otomobilde uygulanan Tramer kaydı sistemi geliyor. Kullanıcılar ikinci el telefon alırken, hangi parçanın değişip değişmediğini, hasar durumunu, IMEI kaydını bir tıkla öğrenebilecek.
4.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Maske nedeniyle cezası yükseldi!
Maske nedeniyle cezası yükseldi! Erzurum'da, evine girdiği Fikriye Kaya'nın (78) başına sopa ile vurup parmağını kırarak, altın yüzüğü ile cep telefonunu gasbeden eski komşu Özkan Aytuğ'a (23) üç ayrı suçtan verilen 13,5 yıllık cezanın gerekçesi açıklandı. Gerekçeli kararda, 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal' suçu için, eylemin silahtan sayılan sopa ile ve yüzüne maske takmak suretiyle kendisini tanınmayacak hale koyarak işlenmesi nedeniyle cezada bir kat artırım yapıldığı bildirildi.
14.07.2019 Gündem
İzmir'de trans bireyi vuran polis tutuklandı
İzmir'de trans bireyi vuran polis tutuklandı İzmir'in Konak ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan kavgada, trans birey Burak Batmaz'ı tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru A.D., tutuklandı.
10.01.2019 Yaşam
Tabancayla vurulan travesti öldü, 2 kişi yaralandı
Tabancayla vurulan travesti öldü, 2 kişi yaralandı İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtindeki bir apartmanda çıkan tartışmanın ardından, görevde olmayan polis memuru A.D. tarafından tabancayla vurulduğu belirtilen travesti Burak Batmaz yaşamını yitirdi, biri travesti 2 kişi de yaralandı.
9.01.2019 Yaşam
İkinci el telefon kavgası kanlı bitti
İkinci el telefon kavgası kanlı bitti Sivas’ta satın aldığı ikinci el cep telefonu arızalı çıkan müşteri ile dükkan sahibi arasında çıkan tartışmada kanlı bitti.
10.04.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El Telefon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el telefon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.