İhmal

İhmal

Son dakika ihmal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihmal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihmal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhmal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihmal gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.000 ihmal haberi bulunmuştur. Tüm ihmal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Tek bir kırık saç bırakmıyor! Saçlarınızı yatmadan önce bu yöntemle bağlayın; sabahları dümdüz oluyor, düğümlenmiyor
Tek bir kırık saç bırakmıyor! Saçlarınızı yatmadan önce bu yöntemle bağlayın; sabahları dümdüz oluyor, düğümlenmiyor Yatakta bile saçlarınızı kırıp, onlara zarar veriyor olabilirsiniz. Uykudaki tüm hareketlerinizin saçlarınızı kıracağınız aklınıza bile gelmemiştir. Ancak gün boyu dikkat ettiğimiz saçları geceleri ihmal ediyor olabilirsiniz. Çabaların boşa gitmemesi için bu yöntem çok akıllıca olacaktır.
27.04.2024 Yaşam
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu: 66 kişinin hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu: 66 kişinin hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 8 gününde 4 bin 998 trafik kazasında 66 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 352 kişinin yaralandığını bildirdi.
14.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde meydana gelen 3 bin 706 trafik kazasında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde trafik kazalarında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım" mesajını paylaştı.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu: 38 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde trafik kazalarında 38 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.
11.04.2024 Gündem
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde 3 günün acı bilançosu: 19 ölü, 2 bin 912 yaralı
Bayram tatilinde 3 günün acı bilançosu: 19 ölü, 2 bin 912 yaralı Ramazan Bayramı tatilinin ilk 3 gününde meydana gelen 1838 trafik kazasında 19 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 912 kişi de yaralandı.
9.04.2024 Gündem
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Bakan Yerlikaya açıkladı! bayram tatilinin ikinci gününde 573 kaza
Bakan Yerlikaya açıkladı! bayram tatilinin ikinci gününde 573 kaza İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ikinci günü kaza bilançosunu açıkladı. 7 Nisan pazar günü 24 saatlik sürede 572 trafik kazası meydana geldiği bilgisini aktaran Yerlikaya; "Maalesef toplam 12 vatandaşımız hayatını kaybetti. Toplam bin 966 vatandaşımız ise yaralandı" dedi.
8.04.2024 Gündem
Tatilin ilk gününde kazalar art arda geldi!
Tatilin ilk gününde kazalar art arda geldi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin 1'inci gününde meydana gelen 651 trafik kazasında; 9 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 47 kişinin yaralandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" dedi.
7.04.2024 Gündem
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş Türk sinemasının 'kötü adam' rollerinde oynayan iyi kalpli aktörü Nuri Alço, beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Alço'nun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. Usta sanatçının eşi Burcu Alço da son durum hakkında bilgi verdi.
7.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan bayram öncesi trafik tedbirleri mesajı
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan bayram öncesi trafik tedbirleri mesajı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu. Bakan Yerlikaya, "Trafik kurallarına lütfen harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim” dedi.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu Beşiktaş’ta, gece kulübü yangınında 29 kişi, ihmal zincirinin kurbanı oldu. Gece kulübünde 29 can alan ‘kaçak tadilat’ faciasının altından ihmaller zinciri çıktı. Tadilat yapan işçiler ölüm kapanında sıkışıp can verirken kulüpte hiçbir yangın önlemi alınmamış. Beşiktaş Belediyesi 2018’de diskotek olan ruhsatı eğlence mekânına çevirirken, itfaiye raporunu talep etmemiş. Gece kulübüne ait son itfaiye raporu ise 2006 yılına ait. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İhmal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihmal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.