İdris Naim Şahin

İdris Naim Şahin

Son dakika İdris Naim Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İdris Naim Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İdris Naim Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdris Naim Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idris naim şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 idris naim şahin haberi bulunmuştur. Tüm idris naim şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu.
9.04.2023 Gündem
Ümit Özdağ İYİ Parti'den istifa etti!
Ümit Özdağ İYİ Parti'den istifa etti! Ümit Özdağ, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Meral Akşener'i sert sözlerle eleştirdi ve partisinden istifa etti. Ümit Özdağ, "Meral Akşener'in beni ihraç etmeye cesareti yok ama ben İYİ Parti'den istifa ediyorum" dedi. Özdağ, kongrede dağıtılan 'kara liste'nin kim tarafından oluşturulduğu sorulduğunda Akşener'in yalan söylediği ifade etti. Özdağ, "Bu liste Akşener ve Koray Aydın tarafından oluşturulmuş..." dedi.
4.03.2021 Siyaset
İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı! Genel başkanlığa hazırlıyorlar...
İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı! Genel başkanlığa hazırlıyorlar... İYİ Parti'den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, İYİ Parti'den ayrılmasına ilişkin "Evet, ihraç edilmeyi bekliyordum" ifadesini kullandı. Prof. Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun genel başkanlığa hazırlandığını savundu.
16.11.2020 Siyaset
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra...
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra... Kara liste krizinin ardından bu kez de 'FETÖ' tartışmasına sahne olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi.
22.10.2020 Siyaset
Temel Karamollaoğlu yeniden genel başkan oldu
Temel Karamollaoğlu yeniden genel başkan oldu Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 965 delegenin 962'sinin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeniden genel başkan seçildi
3.11.2019 Siyaset
FETÖ elebaşı Gülen’i ziyaret edip vali olarak atanmış
FETÖ elebaşı Gülen’i ziyaret edip vali olarak atanmış İzmir'deki ‘askeri casusluk’ soruşturması kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin sahte delil üreterek kumpas kurdukları iddiasına ilişkin davada ifade veren gizli tanık, eski Merkez Valisi Mehmet Oduncu’nun elebaşı Fethullah Gülen’i ziyaret etmesinin ardından vali olarak atandığını ifade etti.
24.04.2019 Gündem
Ordu'da Hilmi Güler'den rekor oy farkı
Ordu'da Hilmi Güler'den rekor oy farkı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Cumhur İtifakı adayı AK Parti'li Hilmi Güler, yakın rakibi İçişleri eski Bakanı Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahine 146 bin 355 oy fark atarak seçimlere damgasını vurdu.
1.04.2019 Siyaset
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Süper Lig Puan Durumu" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.03.2019 Bilim ve Teknoloji
İdris Naim Şahin, Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu!
İdris Naim Şahin, Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Adı bir süre İYİ Parti'yle anılan İdris Naim Şahin, Saadet Partisi'nin (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
19.02.2019 Siyaset
İYİ Parti'den "İdris Naim Şahin" açıklaması
İYİ Parti'den "İdris Naim Şahin" açıklaması İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İdris Naim Şahin'in Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı tekliflerine başlangıçta olumlu yaklaştığını belirterek, "Ancak zaman darlığı ve hızlı hareket etmek mecburiyetinde bulunmamız hali, arzulanan bu adaylığın gerçekleşmesini mümkün kılmadı." ifadelerini kullandı.
14.02.2019 Siyaset
CHP-İYİ Parti işbirliği genişliyor
CHP-İYİ Parti işbirliği genişliyor Daha önce 21 büyükşehirde işbirliği için el sıkışan CHP ve İYİ Parti ittifakının kapsamı genişliyor. İşte anlaştıkları iller...
11.01.2019 Siyaset
İdris Naim Şahin bilmecesi büyüyor
İdris Naim Şahin bilmecesi büyüyor İYİ Parti ve CHP arasında yerel seçimde işbirliğine ilişkin çalışmalar sürerken Ordu için adı geçen eski AK Partili İdris Naim Şahin konusu netleşmedi.
9.01.2019 Siyaset
CHP ve İYİ Parti arasında İdris Naim Şahin bilmecesi
CHP ve İYİ Parti arasında İdris Naim Şahin bilmecesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kalesi İzmir'de yarışa hangi isimle gireceğini netleştirmek için son bir anket yapılması kararı aldı. İki parti arasında Ordu için de müzakerelerin sürdüğü, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin isminin masada olduğu kaydedildi.
8.01.2019 Siyaset
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında açılan ve Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de büyük kongre! O isimlere davetiye gitmedi
AK Parti'de büyük kongre! O isimlere davetiye gitmedi 100 bin kişinin katılması beklenen AK Parti Kongresi için 11. Cumhurbaşkanı Gül’e özel kuryeyle davetiye gönderildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Partiye sırtını dönen kimse iflah olmadı” sözleriyle eleştirdiği bazı eski partililer ise çağrılmadı.
19.05.2017 Siyaset
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, Rahmi Koç'un Ergenekon operasyonunda FETÖ'nün 'Ejder' kod adı verdiği kişi olduğunu açıkladı. Arslan, "Örgüt, operasyon kapsamında Koç'un tutuklanması için hazırlıklar yapıyorlardı" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş!
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş! İtirafçı “Fırtına”, Beşir Atalay’ın İçişleri Bakanı iken cebine not bıraktıklarını, Cumhurbaşkanı ve MGK’nın dinlendiğini, Abdullah Gül’ü ‘Diken’, Tayyip Erdoğan’ı ‘Ozan’ diye andıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Gizli tanıktan dinleme itirafları! MGK toplantısını da dinlemişler
Gizli tanıktan dinleme itirafları! MGK toplantısını da dinlemişler ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) iddiasıyla ilgili hazırladığı ve mahkemece kabul edilen 'Çatı İddianamesi'nde yer alan gizli tanığın itirafları yapılan yasa dışı dinlemeleri ortaya koyuyor.
29.09.2021 Gündem
Şahin ve Güler komisyona gitmiyor
Şahin ve Güler komisyona gitmiyor Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'na davet edilen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Birgül Ayman Güler, komisyona gitmiyor.
29.09.2021 Gündem
Darbe Komisyonu kilit isimleri dinleyecek
Darbe Komisyonu kilit isimleri dinleyecek Meclis, hem yasama hem de denetim konularında yoğun gündemle çalışacağı yeni bir haftaya giriyor...
29.09.2021 Gündem
TBMM Ohal görüşmelerine devam edecek
TBMM Ohal görüşmelerine devam edecek Meclis, hem yasama hem de denetim konularında yoğun gündemle çalışacağı yeni bir haftaya giriyor.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek TBMM Darbe Araştırma Komisyonu'nun Ekim ayı takvimi belli oldu...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü bürosunda görevli FETÖ'cü polis F., devletin kılcal damarlarına sızan örgütün usulsüz dinleme ve fiziki takiplerini tek tek anlattı.
29.09.2021 Gündem
FETO'cüden FETO'cüye takip
FETO'cüden FETO'cüye takip FETÖ lideri Fetullah Gülen'in örgütten ayrılmamaları için üyelerine haber takibi ve interneti yasaklamasının yankıları sürerken, Paralelcilerin kendi adamlarını bile böceklerle yakın takibe aldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de sürpriz buluşma! 5 isim davet edilmedi
AK Parti'de sürpriz buluşma! 5 isim davet edilmedi Başbakan Binali Yıldırım, bu akşam AK Parti iktidarlarında görev yapan bakanlarla Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek. Partiden ihraç edilen ya da istifa eden 5 isme ise davet gönderilmedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdris Naim Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idris naim şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.