İdo Tatlıses Sevgilisi

İdo Tatlıses Sevgilisi

Son dakika İdo Tatlıses sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İdo Tatlıses sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İdo Tatlıses sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdo Tatlıses Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ido tatlıses sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 ido tatlıses sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm ido tatlıses sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İdo'dan Yasemin Şefkatli'ye romantik mesaj
İdo'dan Yasemin Şefkatli'ye romantik mesaj İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses, 2017'de Yasemin Şefkatli ile aşk yaşamaya başlamıştı, ilişkilerine Temmuz 2018'de mola vermişler, 3 ay sonra barışmışlardı. Geçen yaz da İdo, Yasemin Şefkatli'ye 100 bin TL değerinde tektaş hediye etmişti. Dün Yasemin'in doğum günüydü, 24 yaşına bastı.
25.01.2020 Magazin
İdo Tatlıses'ten albüm müjdesi
İdo Tatlıses'ten albüm müjdesi İbrahim Tatlıses’in oğlu şarkıcı İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile birlikte Vadİstanbul’da görüntülendi.
20.01.2020 Magazin
Estetik kaçış
Estetik kaçış Geçen hafta burun ameliyatı olan İdo Tatlıses, önceki gün sevgilisi Yasemin Şefkatli ile Nişantaşı’nda görüntülendi.
21.03.2018 Magazin
İkiz bebek bekliyorlardı: İdo Tatlıses cinsiyetlerini duyurdu
İkiz bebek bekliyorlardı: İdo Tatlıses cinsiyetlerini duyurdu Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. İdo Tatlıses ikiz bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesabından duyurdu.
30.08.2023 Magazin
Hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu: "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden erken davrandı"
Hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu: "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden erken davrandı" Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti.
10.08.2023 Magazin
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu!
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli'nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti.Şefkatli'den son olarak şezlong pozu geldi.
30.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten müjdeli haber: Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor!
İbrahim Tatlıses'ten müjdeli haber: Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli'nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti. 10'uncu kez dede olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses ise bugün konuyla ilgili yeni bir müjde verdi
30.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'e 10'uncu torun geliyor! Yasemin Şefkatli hamile
İbrahim Tatlıses'e 10'uncu torun geliyor! Yasemin Şefkatli hamile İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile evlenmişti. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Tatlıses'ten müjdeli haber geldi. Çift, ilk bebeklerini bekliyor. Yasemin Şefkatli Tatlıses, 2.5 aylık hamile.
19.07.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli gelen fırsatı eliyle tepti! Rekor ücret...
Yasemin Şefkatli gelen fırsatı eliyle tepti! Rekor ücret... Sanatçı İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ile evlendikten sonra tanınmaya başlayan Yasemin Şefkatli, gelen fırsatı kendi eliyle tepti. Reklam filmi teklifi alan Yasemin Şefkatli, sunduğu ücret ile gelen teklifi kaybetti.
13.03.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den iddialara net yanıt!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den iddialara net yanıt! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ekim ayında gösterişli bir düğün ile evlenmişti. İbrahim Tatlıses'in gelinine altın kemer takması düğüne damga vurmuştu. Yasemin Şefkatli hakkında bir iddia ortaya atıldı. Şefkatli'nin, kayınpederinin yüzünü koluna dövme yaptıracağı öne sürüldü. Çok geçmeden ünlü isimden konuyla ilgili açıklama geldi.
26.11.2021 Magazin
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'nın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız, "Onun mutlu olması beni mutlu eder. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Ben hanımefendiyi yardımcısı olarak tanıdım" dedi.
14.08.2021 Magazin
Yasemin Şefkatli fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti
Yasemin Şefkatli fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oyuncu Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şefkatli, Bodrum tatilinde güzelliği ve formda görüntüsüyle ilgi odağı oldu.
12.06.2021 Magazin
Yasemin Şefkatli'den düğün açıklaması! 'Ne denirse onu yapacağız'
Yasemin Şefkatli'den düğün açıklaması! 'Ne denirse onu yapacağız' Yasemin Şefkatli önceki gün Bebek'teydi. İdo Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şefkatli düğün tarihini henüz belirlemediklerini söyledi.
27.11.2020 Magazin
Nikah aralıkta
Nikah aralıkta Derya Tuna, Vadistanbul’da objektiflere takıldı.
19.10.2020 Magazin
Kolera günlerinde aşk!
Kolera günlerinde aşk! Yasemin Şefkatli, dün sosyal medya hesabından sevgilisi İdo Tatlıses ile çekildiği kareleri paylaştı. Oyuncu, paylaşımın altına "Benimle karantinaya girer misin?" notunu yazdı. Ünlü çifte yorum yağdı.
18.03.2020 Magazin
Yasemin İdo'ya övgü yağdırdı!
Yasemin İdo'ya övgü yağdırdı! Yasemin Şefkatli, sevgilisi İdo Tatlıses’e övgüler yağdırdı.
23.02.2020 Magazin
İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli'den aşk dolu paylaşım
İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli'den aşk dolu paylaşım İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile model Yasemin Şefkatli, kısa bir ayrılık sonrası geçtiğimiz aylarda barışmıştı. Ünlü çift, mutlu anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.
28.11.2019 Magazin
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor İdo Tatlıses’in kız arkadaşı Yasemin Şefkatli samimi açıklamalarda bulundu. Şimdilerde yeni çıkardığı markanın heyecanını yaşasa da İdo ile olan aşkının nasıl başladığını evliliğe dair merak edilen soruları yanıtladı.
3.11.2019 Magazin
Yasemin Şefkatli hamile mi?
Yasemin Şefkatli hamile mi? İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, bir süredir Yasemin Şefkatli ile birlikte. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan çiftin paylaştıkları aşk pozlarındaki detay, dikkatli gözlerden kaçmadı.
21.08.2019 Magazin
İdo'dan Yasemin Şefkatli'ye evlilik teklifi
İdo'dan Yasemin Şefkatli'ye evlilik teklifi İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun sevgilisi Yasemin Şefkatli, Bodrum tatiline devam ediyor, ünlü şarkıcının yolunu gözlüyor.
6.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İdo Tatlıses Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ido tatlıses sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.