İddianame Tamamlandı

İddianame Tamamlandı

Son dakika iddianame tamamlandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iddianame tamamlandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iddianame tamamlandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İddianame Tamamlandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iddianame tamamlandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 671 iddianame tamamlandı haberi bulunmuştur. Tüm iddianame tamamlandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım?
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım? Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020 yılında Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp, toprağa gömen Necati Akpınar (58) ilk duruşmada indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mutlu Menekşe'nin eski kocası Muhterem Yıldız ise Necati Akpınar'a yardım eden kızı Alev Sevindik'in de ceza almasını istedi.
28.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin evinden çıkan telefondaki incelemelerde örgüt mensuplarınca kullanılan 'Signal' isimli şifreli mesajlaşma ağı tespit edildi. Bu ağ üzerinden örgütün güncel yapılanması adına faaliyette bulundukları saptanan 8 kişi ile haklarında örgüt adına çalıştıkları yönünde ifade olan 2 kişiye operasyon düzenlendi. 4 ilde 14 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheliden 6'sı yakalandı.
28.11.2023 Gündem
Çatalca’da gümrükten 'rüşvet' şebekesi çıktı: İddianame tamamlandı, ifadeler dikkat çekti
Çatalca’da gümrükten 'rüşvet' şebekesi çıktı: İddianame tamamlandı, ifadeler dikkat çekti Çatalca’daki Muratbey Gümrük Müdürlüğü’ne yönelik rüşvet operasyonunda 48 kişi gözaltına alınmıştı. O soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, görevden alınan gümrük müdürü, örgütün lideri olarak yer aldı. Dosyadaki itirafçı, "Gümrüğün tescil kısmındaki paraları bir süre ben topladım. Ardından müdürün aracına konulur ya da evinde teslim edilir" ifadelerini dedi.
28.11.2023 Gündem
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi Mersin'de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenildi.
12.11.2023 Yaşam
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, köpeğin kürekle öldürülmesi olayıyla ilgili davada; mahkeme heyeti, köpeğe vurarak öldüren ve haklarında 6'şar yıla kadar hapis cezası istenen sağlık teknisyeni Murat Bacak ile hayvanı sürükleyerek götüren Sefa Çakmak'ın (28) tahliyesine karar verdi. Duruşma 20 Ocak tarihine ertelendi.
2.01.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı soruşturması 20 yıl sonra tamamlandı: Fetullah Gülen ve 9 sanık hakkında dava açıldı
Hablemitoğlu suikastı soruşturması 20 yıl sonra tamamlandı: Fetullah Gülen ve 9 sanık hakkında dava açıldı Ankara’da evinin önünde düzenlenen suikast sonucu 18 Aralık 2002’de yaşamını yitiren akademisyen Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu soruşturması tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Fetullah Gülen, Enver Altaylı, Mustafa Özcan ve Levent Göktaş’ın da bulunduğu 10 sanık hakkında dava açıldı.
11.11.2022 Gündem
Gülşen’in cezası belli oldu! Şarkıcı Gülşen kaç yıl hapis cezası alacak?
Gülşen’in cezası belli oldu! Şarkıcı Gülşen kaç yıl hapis cezası alacak? Şarkıcı Gülşen’in konser sırasında "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki sözleri nedeniyle tutuklanmış, 4 gün sonra ev hapsi kararıyla serbest bırakılmıştı. Şarkıcı Gülşen ile ilgili iddianame tamamlandı ve cezası belli oldu. Peki, Şarkıcı Gülşen kaç yıl hapis cezası alacak? Gülşen Çolakoğlu hapse mi giriyor? Gülşen’in cezası ne? İşte detaylar…
2.09.2022 Gündem
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis...
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis... İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran Sabri Çelebi hakkında yürütülen soruşturmada iddianame tamamlandı. 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Çelebi, Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurmakla suçlanıyor. İddianamede, Fas’tan sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olmak için geldiğini belirten Ahlam Oudar; otellerde kaldığını, garson olarak çalışmaya başladığı ve kulüpte zorla fuhuşa zorlandığını söyledi.
9.07.2022 Gündem
Ayşegül Aydın neden ve nasıl öldü? Ayşegül Aydın’ın katili kim, ifadesinde de dedi?
Ayşegül Aydın neden ve nasıl öldü? Ayşegül Aydın’ın katili kim, ifadesinde de dedi? Kocaeli Gebze'de cinsel istismarda bulunup, başına taşla vurduğu 16 yaşındaki Ayşegül Aydın'ın 132 gün sonra ölümüyle ilgili tutuklanan Afgan uyruklu kişi için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Peki, Ayşegül Aydın neden ve nasıl öldü? Ayşegül Aydın’ın katili kim, ifadesinde de dedi?
29.06.2022 Yaşam
Ayşegül'ü öldüren sapığın ifadesi dehşete düşürdü! 'Hoşuma gitti'
Ayşegül'ü öldüren sapığın ifadesi dehşete düşürdü! 'Hoşuma gitti' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, cinsel istismarda bulunup, başına taşla vurduğu Ayşegül Aydın'ın (16) 132 gün sonra ölümü ile ilgili tutuklanan Afganistan uyruklu Muhammed Atikullah (20) için 'nitelikli kasten öldürme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'nitelikli cinsel istismar' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet talep edildi.
29.06.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu!
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu! Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede tutuklu sanıklar Abdullah Başdemir ve sevgilisi Esra Taş hakkında iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Ertuğrul Çelik hakkında yine iki kez 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Zekeriya Okşen için ise iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye yardım etme' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
31.05.2022 Gündem
THODEX vurgununda yeni detaylar ortaya çıktı! Hepsi planlanmış
THODEX vurgununda yeni detaylar ortaya çıktı! Hepsi planlanmış Faruk Fatih Özer’in liderliğinde kurulan Thodex kripto para sitesi arkasında onlarca mağduru bırakarak, milyonlarca lira parayla vurgun yapmıştı. THODEX iddianamesinin detaylarına ulaşıldı.
2.04.2022 Yaşam
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan'a müebbet hapis talebi
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan'a müebbet hapis talebi Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken, itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı (26) hakkındaki iddianame tamamlandı. İddianamede Mertcan Avcı'nın, Gültekin'in bulunduğu varildeki yangını önleyecek, sonlandıracak ve ağabeyini engelleyecek hiçbir eylemde bulunmadığına yer verilerek, canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
3.03.2022 Gündem
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi!
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi! Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.
31.01.2022 Gündem
Sahte doçent hakkındaki iddianame tamamlandı! Zehra Zulal Atalay Laçin için istenen ceza belli oldu
Sahte doçent hakkındaki iddianame tamamlandı! Zehra Zulal Atalay Laçin için istenen ceza belli oldu Son dakika haberine göre; Aksaray Üniversitesi'nin doçentlik belgesinin sahte olduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından tutuklanan Zehra Zulal Atalay Laçin hakkındaki iddianame tamamlandı. Laçin'in 'Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına sebebiyet vermek suretiyle nitelikli dolandırıcılık' suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapsi istendi.
14.12.2021 Gündem
Sevgilisini ezerek öldüren kadın için müebbet hapis talebi
Sevgilisini ezerek öldüren kadın için müebbet hapis talebi Denizli’de birlikte yaşadığı erkek arkadaşını yanlışlıkla ezerek ölümüne sebebiyet verdiği iddiasıyla tutuklanan Dilek Kuşcu için iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede Kuşcu için ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istendi.
7.12.2021 Gündem
Cani baba 13 günlük bebeğini zehirledi! 'Rahatımı bozuyordu'
Cani baba 13 günlük bebeğini zehirledi! 'Rahatımı bozuyordu' Yalova’da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katarak öldürmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan Serhat Oskan (41), hakkındaki iddianame tamamlandı. Serhat Oskan'a 'Tasarlayarak alt soya, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2021 Yaşam
Kan donduran vahşet! Banyoda doğurdu, 9 bıçak darbesiyle öldürdü
Kan donduran vahşet! Banyoda doğurdu, 9 bıçak darbesiyle öldürdü İzmit'te evinin banyosunda doğum yapan Merve T.'nin (29) bebeğini bıçaklayarak öldürmesiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede, Merve T.’nin yeni doğan bebeğini boynundan 7, vücudundan 2 kez olmak üzere 9 bıçak darbesi ile öldürdüğü bilgisi yer aldı.
8.06.2021 Gündem
Katil kocadan dehşete düşüren sözler! 'Öldüğünü anlamama rağmen...'
Katil kocadan dehşete düşüren sözler! 'Öldüğünü anlamama rağmen...' Muğla'da, 2 çocuk annesi eşi Selvan Acar'ı (25) sırtından ve kalbinden bıçaklayarak öldüren Tanju Acar (31) hakkında, savcılığın hazırladığı iddianame tamamlandı. İddianamede Acar'ın savcılıktaki ifadesi ile cezaevinde yan hücresinde kalan K.Ş.'nin ifadesi yer aldı. Acar olay anını anlattığı ifadesinde, "Öldüğünü anlamama rağmen bıçağı yine de tekrar kalbine doğru soktum" dedi. K.Ş.'nin ise ifadesinde "Eşini öldürmek için plan yaptığını söyledi. Kadın cinayetlerinde nasıl az ceza alınacağını araştırmış. Aldatma olunca daha az ceza verildiğini öğrenmiş. Eşinin kendisini aldattığı süsünü verebilmek için sosyal medyadan hesaplar açıp, başkasıymış gibi eşiyle yazışıyormuş" dediği öğrenildi.
15.04.2021 Yaşam
İbrahim Zarap'ın savunması pes dedirtti! 'Hayatta olmasından belli zaten'
İbrahim Zarap'ın savunması pes dedirtti! 'Hayatta olmasından belli zaten' Samsun'da 3 yıl önce boşandığı Emriye Metoğlu'nu (24) sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının önünde döven İbrahim Zarap'ın (27), yargılanmasına başlandı. 18 yıla kadar hapsi istenen Zarap savunmasında, "Çok pişmanım keşke olmasaydı. Affınıza sığınıyorum. Özür diliyorum beni affetsin. Bu olay bilinç kaybımla oldu, öldürmek niyetinde değildim. Hayatta olmasından belli zaten" dedi.
12.04.2021 Gündem
Korkunç plan! 'Interpol' yalanıyla sevgilisini eve kitledi ve...
Korkunç plan! 'Interpol' yalanıyla sevgilisini eve kitledi ve... İddialara göre İstanbul'da Vildan Ç. adlı genç kadın, Volkan D. ile bir ilişkiye başladı. Yaşanan ilişki sırasında genç adam, her buluşmaya farklı lüks arabalarla gelip genç kadını üst düzey devlet görevlisi olduğuna inandırmaya çalıştı. Tanınmamak için bu lüks arabaları devletin kendisine verdiğini söyleyerek önemli adam rolüne büründü. Bu arabalarda emniyet görevlilerinin kullandığı çakar diye tabir edilen eşyanın ve sirenleri bulunduran genç adam, il il gezerek devlet büyükleri ile görüştüğünü ileri sürdü.
27.09.2020 Yaşam
Zeynep'in katili boksöre ağırlaştırılmış müebbet istemi
Zeynep'in katili boksöre ağırlaştırılmış müebbet istemi Muğla'da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren ardından kendisini de bıçakla yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında savcılık tarafından iddianame tamamlandı. Kemaloğlu'nun ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.
22.07.2020 Gündem
Türkiye onu konuşmuştu! Kadir Şeker için istenen ceza belli oldu
Türkiye onu konuşmuştu! Kadir Şeker için istenen ceza belli oldu Konya'da parkta sevgilisi Ayşe D.'yi (35) dövdüğü iddia edilen Özgür Duran'a (32) müdahale etmek isterken ölümüne neden olan tutuklu Kadir Şeker (20) hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Şeker'in 'kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına kadar yargılanması talep edildi. Şeker'in suçu tahrik altında işlediği belirtilerek, Türk Ceza Kanunu'nun 29'uncu maddesine göre de indirim yapılması istendi. Şeker hakkındaki iddianame Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilirse 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak. Ayrıca yanında taşıdığı bıçak içinde 'Yasak Bıçaklar ve Diğer Aletlerle İlgili Suçlar ve Cezaları' kapsamında 6 aydan 1 yıla kadar yargılanacak.
18.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İddianame Tamamlandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iddianame tamamlandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.