Gülşen'den yine çok konuşulacak kıyafet!
Gülşen'den yine çok konuşulacak kıyafet! Sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen,bir mekanda konser verdi. İp askılı üstü ve dekolteli eteği ile izleyici karşısına çıkan Gülşen iddialı kıyafetiyle yine konuşuldu.
24.03.2022 Magazin
Defne Samyeli yine çok konuşuldu! Genç kızları kıskandırıyor!
Defne Samyeli yine çok konuşuldu! Genç kızları kıskandırıyor! Defne Samyeli yine yaptı yapacağını! Sahne tarzından sonra sokak stili ile sosyal medyayı yaktı geçti. 49 yaşındaki Defne Samyeli'nin kusursuz fiziği ve güzelliği genç kızları bile kıskandırıyor. Eski spiker, şimdilerde ise şarkıcı ve oyuncu kimliğiyle ön plana çıkan Defne Samyeli cesur seçimleri ile yine sosyal medyayı salladı. Bir süre önce sahnelere geri dönen Defne Samyeli sesinin yanı sıra dekolteli sahne kıyafetleri ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Cesur sahne kıyafetleri ile dikkat çeken Defne Samyeli bu defa sokak stili ile tam not aldı. Birbirinden farklı tarzdaki parçaları bir araya getiren Defne Samyeli'nin derin göğüs dekolteli siyah büstiyeri ile verdiği iddialı pozlarına beğeni ve yorum yağdı. İşte beğeni yağan Defne Samyeli'nin sokak tarzı...
23.03.2022 Magazin
Melis Sezen'den 'Maske Kimsin Sen?' için iddialı seçim! "Sana kırmızı çok yakışıyor"
Melis Sezen'den 'Maske Kimsin Sen?' için iddialı seçim! "Sana kırmızı çok yakışıyor" Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, 'Maske Kimsin Sen?' yarışması için iddialı kıyafetler seçmeye devam ediyor. Altın Kelebek için derin dekolte giyen Melis Sezen yeni projesi için ise derin bacak yırtmaçlı kırmızı bir elbise giyip poz verdi.
13.01.2022 Magazin