Gülşen Konser

Gülşen Konser

Son dakika Gülşen konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülşen konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülşen konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülşen Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülşen konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 gülşen konser haberi bulunmuştur. Tüm gülşen konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülşen konser hazırlığı yaparken gelen haberle şoke oldu!
Gülşen konser hazırlığı yaparken gelen haberle şoke oldu! Şarkıcı Gülşen, hakkında verilen ev hapsi kararının kaldırılmasının ardından ilk konserini İstanbul Kartal’da vermesi bekliyordu. Fakat Gülşen’in konseriyle alakalı yeni bir gelişme yaşandı.
14.09.2022 Magazin
Gülşen'den yeni paylaşım! 'Balmumu heykelini yapmaları lazım'
Gülşen'den yeni paylaşım! 'Balmumu heykelini yapmaları lazım' Son dönemde hem şarkıları, hem de iddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ve sahne kostümleriyle ilgili başlayan tartışmada destek aldığı kadar da eleştirilen Gülşen, konserinden yeni karelerini paylaştı. Tarzıyla tam not alan şarkıcı, yine gündem olmayı başardı.
1.05.2022 Magazin
Gülşen'den yine çok konuşulacak kıyafet!
Gülşen'den yine çok konuşulacak kıyafet! Sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen,bir mekanda konser verdi. İp askılı üstü ve dekolteli eteği ile izleyici karşısına çıkan Gülşen iddialı kıyafetiyle yine konuşuldu.
24.03.2022 Magazin
Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı
Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı Ünlü şarkıcı Gülşen, son konserindeki iddialı sahne kostümüyle yine olay olmayı başardı. Gülşen'in kıyafetlerinin fiyatı, ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyanın gündemine oturdu.
30.10.2021 Magazin
Gülşen konser için lokanta açtırdı
Gülşen konser için lokanta açtırdı Popçu Gülşen, önceki gün Zincirlikuyu Zorlu Center'da, şu an kapalı olan Morini Restaurant'ta konser verdi, ama seyircisiz.
21.05.2020 Magazin
Gülşen yedi ayda 110 konser verecek
Gülşen yedi ayda 110 konser verecek Gülşen'in 2019 yılındaki programı adeta dudak uçuklattı.
18.02.2019 Magazin
Gülşen," Şarkı söylemeseydim sinirden herkesi öldürürdüm"
Gülşen," Şarkı söylemeseydim sinirden herkesi öldürürdüm" Pop müziğinin sevilen sanatçısı Gülşen, Bursa'da verdiği konserde Şarkı söylemeden duramayacağını belirterek," Şarkı söylemeseydim sinirden herkesi öldürürdüm" dedi. Konser esnasında yaptığı espriler ve danslar ile de dinleyicilerinin gönlünde taht kurdu.
2.11.2018 Magazin
Gülşen’e pembe yakıştı!
Gülşen’e pembe yakıştı! Geçtiğimiz gün Bodrum'da konser veren Gülşen, tercih ettiği kıyafetle dikkati çekti.
5.09.2017 Magazin
Gülşen rekor kırdı!
Gülşen rekor kırdı! Popçu Gülşen, Erdek Zamanı Festivali kapsamında sahneye çıktı.
29.08.2017 Magazin
Gülşen'e konser öncesi kavga şoku
Gülşen'e konser öncesi kavga şoku Ünlü şarkıcı, 7. Büyük Ankara Festivali’nde verdiği konser öncesinde bebeğiyle birlikte kaldığı otelde büyük şok yaşadı.
6.08.2017 Magazin
5 aylık Azur’a 15 milyonluk ev
5 aylık Azur’a 15 milyonluk ev Oğlu Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına giren Gülşen, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse daire satın aldı
8.05.2017 Magazin
Yeni yıl gezginleri
Yeni yıl gezginleri Ünlü isimleri, yeni yılı karşılamak için yollara düştü.
26.12.2015 Magazin
Bayramın kazananı Ajda Pekkan
Bayramın kazananı Ajda Pekkan İşte Süperstar'ın bir gecede kazandığı para...
23.08.2012 Magazin
23 Nisan coşkusu...
23 Nisan coşkusu... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90'ıncı yıl dönümü dolayısıyla bugün resmi daireler, özel kuruluşlar, askeri birlik, kurum ve karargahlar Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatıldı...
29.09.2021 Gündem
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu!
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu! Konserlerde genellikle cesur kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam Ankara’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, bu sefer tercih ettiği sahne kostümüyle şaşırttı. Gülşen, yeni boyattığı kırmızı saçlarıyla da dikkat çekti.
11.06.2023 Magazin
Gülşen, Harbiye konseri için servet harcadı!
Gülşen, Harbiye konseri için servet harcadı! Tercih ettiği sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülşen, Harbiye'de ay üstünde sahneye çıktı. İddialı kostümü ve şovlarıyla Harbiye'de fırtına gibi esti. Ünlü şarkıcı bu şov için de bir servet harcadı.
28.05.2023 Magazin
Gülşen yılbaşı konseri sosyal medyada gündem oldu! Gülşen konseri nerede, ne zaman?
Gülşen yılbaşı konseri sosyal medyada gündem oldu! Gülşen konseri nerede, ne zaman? Gülşen sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle yargılandığı davanın ikinci duruşması 1 Mart’a ertelenirken, yılbaşında İzmir’de çıkacağı konser sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Gülşen İzmir konseri ne zaman? Gülşen yılbaşı konseri nerede? İşte detaylar…
23.12.2022 Magazin
Ajda Pekkan'dan haber var!
Ajda Pekkan'dan haber var! Kasım ayında evinde düşen ve kalça kemiğinde oluşan çatlak nedeniyle ameliyat olan Ajda Pekkan'ın doktorundan sahneye dönüş izni çıktı. Süperstar, yılbaşı gecesi sahnede olacak.
18.12.2022 Magazin
Gülşen'den ekibine büyük jest!
Gülşen'den ekibine büyük jest! Bir konseri sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle ev hapsi cezası alan Gülşen, geçen 2 aylık süreçte konserlerini iptal etmişti. Ünlü şarkıcı ekibine büyük bir jest yaptı.
18.12.2022 Magazin
Gülşen, 21 Ekim'de görülecek duruşmaya hazırlanıyor!
Gülşen, 21 Ekim'de görülecek duruşmaya hazırlanıyor! Ünlü şarkıcı verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında dava açılan Gülşen Çolakoğlu, 21 Ekim Cuma günü hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı tarafından mahkemeye sunulan yazılı savunmada, yurt dışı yasağının ve her perşembe günü karakola imza verme şartının kaldırılması talep edildi.
19.10.2022 Magazin
Gülşen cuma günü görülecek duruşmaya hazırlanıyor
Gülşen cuma günü görülecek duruşmaya hazırlanıyor Ataşehir'de, 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında dava açılan Gülşen Çolakoğlu, 21 Ekim cuma günü hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gülşen tarafından mahkemeye sunulan yazılı savunmada, yurt dışı yasağının ve her perşembe günü karakola imza verme şartının kaldırılması talep edildi.
19.10.2022 Gündem
Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi!
Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi! Ev hapsi kaldırılan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ikametine yakın karakola her perşembe imza atma şartı kararı bulunan Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde imza verdi.
15.09.2022 Magazin
Gülşen 50 konserini iptal etti
Gülşen 50 konserini iptal etti Şarkıcı Gülşen'in yılbaşına kadar olan 50 konserini iptal ettiği bildirildi.
14.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülşen Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülşen konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.