İçişleri Bakanlığı Genelgesi

İçişleri Bakanlığı Genelgesi

Son dakika içişleri bakanlığı genelgesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan içişleri bakanlığı genelgesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını içişleri bakanlığı genelgesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişleri bakanlığı genelgesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 içişleri bakanlığı genelgesi haberi bulunmuştur. Tüm içişleri bakanlığı genelgesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı!
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı! İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı! Yayınlanan genelgeye göre, müzik yayın saatlerini yeniden belirlendi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre, Pandemi sürecinde saat 24.00’te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati uzatıldı. Peki, Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yayın saatleri kaç oldu? İşte müzik yayını genelgesinin detayları!
10.05.2022 Gündem
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı?
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı duyurdu! Koronavirüs ile ilgili yeni genelge yayınlandı! Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlar genelgeyle birlikte hayata geçti. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, salgının etkisinin azalması nedeniyle maske, PCR testi ve HES kodu uygulamasının kaldırılması tavsiyesinde bulunmuştu. İçişleri Bakanlığı Genelgesi’yle birlikte uygulamalara son verildi. Ancak akıllarda pek çok soru var. Özellikle uçuşlarda ve maçlarda aşı zorunluluğunun olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi’nin detayları…
4.03.2022 Gündem
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık...
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık... Okullarda yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararın ayrıntılarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. 6 Eylül itibarı ile başlayan yüz yüze eğitim süreci kesintisiz olarak devam ediyor. Salgının seyrine göre zaman zaman yüz yüze eğitime ara verileceğine dair iddialar gündeme gelse de, Bakan Özer her fırsatta okullarda yüz yüze eğitimin kararlılıkla devam edeceğine vurgu yapıyor. Ancak okullardaki koronavirüs tedbirlerinde değişiklik yapıldı. Salgın ile ilgili Bilim Kurulu toplantısının ardından açılanan kararlar öğrencileri de kapsıyor. Maske zorunluluğu esnetildi. Birçok alanda artık maske kullanımı zorunlu olmayacak. Bu kapsamda okulların bahçelerinde de maske kullanılmayacak. Fakat okulların kapalı alanlarında maske kullanımı devam edecek. Ayrıca okullarda 2 vaka çıkması durumunda sınıfın kapatılması uygulamasına da son veriliyor. Sıfırlarda sadece pozitif çıkan öğrenci izole edilecek. Okullarda başlayan yeni dönem ile ilgili Bakan Özer önemli değerlendirmelerde bulundu. Özer, "2020 yılından beri sosyal etkinliklere ara vermiştik, 81 ilde sosyal etkinliklere sağlık tedbirlerini alarak serbest bırakıyoruz. Valiliklerimizin koordinasyonda tüm illerimizde bu etkinlikler gerçekleştirilecek. Yine açık alanlarda maske kullanımını Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kaldırdı, artık okul bahçelerinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idari personelin, maske kullanma zorunluluğu da kaldırıldı. Bu dönemin sonuna kadar hiçbir sınıfı yüz yüze eğitime ara vermeden, okul değil; herhangi bir sınıfta da ara vermeden yüz yüze eğitimle bu dönemi tamamlayacağız." diye konuştu.
4.03.2022 Eğitim
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni Koronavirüs Genelgesi yayınladı! Bilim Kurulu’nun aldığı kararların bulunduğu yeni genelgede, Sağlık Bakanlığı’nın önerileriyle bazı uygulama ve tedbirlerin kaldırıldığı bildirildi. Bu uyglamalar aradında HES kodu zorunluluğu da bulunuyor. Peki, Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Bilim Kurulu’nda alınan yeni kararlar uygulamaya geçti! Koronavirüsün başından itibaren alınan ve sıkı bir şekilde denetlenen başta maske olmak üzere, HES kodu ve PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasına ilişkin genelde yayınlandı. Peki, PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir?
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir? İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi yayımladı. Maskenin nerede takılıp nerede takılmayacağı, HES kodunun kaldırılmasına ilişkin detaylar, PCR testinin hangi durumlarda kaldırıldığına yönelik merak edilenler genelgeyle birlikte netleşti. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi…
4.03.2022 Gündem
THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu?
THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu? Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında 6 Eylül'de Türkiye yeni bir döneme başladı. Aşı olmayan ya da hastalığı geçirmemiş olanlardan, okul, sinema, tiyatroya girişlerde ya da şehirlerarası toplu taşıma kullanırken negatif PCR test sonucu istenecek. Peki, THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu?
6.09.2021 Gündem
PCR testi zorunluluğu aşısızları harekete geçirdi! Hastaneler dolup taştı!
PCR testi zorunluluğu aşısızları harekete geçirdi! Hastaneler dolup taştı! Birçok alanda aşı olmayanlara PCR test zorunluluğunun getirilmesiyle Diyarbakır'da vatandaşlar, test için hastanelere gitti.
5.09.2021 Gündem
Konserlerde PCR testi zorunlu mu? Korserlere girişte aşı olmayandan PCR testi istenecek mi?
Konserlerde PCR testi zorunlu mu? Korserlere girişte aşı olmayandan PCR testi istenecek mi? İçişleri Bakanlığı'ndan PCR testi Genelgesi! İçişleri Bakanlığınca 81 il Valiliğine Bazı Faaliyetler İçin PCR Testi Zorunluluğu konulu genelge gönderildi. Genelgede, aşı olmayanlara bazı faaliyetlere katılmak için artık PCR testi istenecek. Peki, Konserlerde PCR testi zorunlu mu? Korserlere girişte aşı olmayandan PCR testi istenecek mi? İşte detaylar...
21.08.2021 Gündem
Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri! Kademeli normalleşmenin ilk hafta sonunda milyonlar marketlerin açık olup olmadığını merak ediyor. Kapanmalar, yasaklar ve kısıtlamalarla geçen sürenin ardından Türkiye kısıtlamasız ilk pazar gününü yaşıyor. Daha önce kısıtlamalar kapsamında olan kasap, bakkal, manav, market gibi işletmelerin hizmet verdikleri saatler yeni dönemde de merak ediliyor. Peki, Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
4.07.2021 Gündem
Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu?
Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde yeni dönem başladı. Yeni süreci 1 yılı aşkın süredir bekleyen Türkiye, hayatın normal akışına dönmesini bekliyordu. Son kabine toplantısında, uygulanan yasaklar ve kısıtlamaların kaldırılması kararı çıktı. İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nde yayınlanan 1 Temmuz Kademeli Normalleşme olarak tanımlanan yeni dönemde sokağa çıkma yasakları, hafta içi ve hafta sonu saat kısıtlamaları ile uzun süredir kapalı olan iş yerlerinin açılması kararları milyonlara umut oldu. Pek çok kişi yeni normalleşme döneminde maske takma zorunluluğunun olup olmadığını merak ediyor. Peki, Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu? Açık alanda maske takmak zorunlu mu? Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
1.07.2021 Gündem
Hamilelere idari izin kalktı mı 2021, hamilelerin idari izni ne zaman bitiyor?
Hamilelere idari izin kalktı mı 2021, hamilelerin idari izni ne zaman bitiyor? Hamilelerin idari izni kalktı mı? Normalleşme kararlarının ardından idari izin konusu hakkındaki araştırmalar da arttı. Kamu kurum ve kuruluşları 1 Temmuz'dan itibaren mesai saatleri değiştiriyor. 'Covid-19 Kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Normalleşme ve Alınacak Tedbirler' konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nde detaylar paylaşıldı. Peki, Hamilelere idari izin kalktı mı 2021, hamilelerin idari izni ne zaman bitiyor?
30.06.2021 Çalışma Hayatı
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu?
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu? Kademeli normalleşme sürecine 1 Temmuz’da geçileceği Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Normalleşme detaylarının belli olacağı İçişleri Bakanlığı dün yayımlandı. Genelgeye bağlı olarak Tiyatrolar ve sinemalar ne zaman açılacak, sinema salonları 1 Temmuz’da açılıyor mu, sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 1 Temmuz kararları.
29.06.2021 Gündem
Kahvelerde oyun oynanacak mı, kahvehanelerde oyun yasağı kalktı mı? Kıraathanelerde/kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi?
Kahvelerde oyun oynanacak mı, kahvehanelerde oyun yasağı kalktı mı? Kıraathanelerde/kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi? Kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi? Kahveler ve kıraathanelerde oyun yasağının kalkıp kalkmayacağı merak ediliyordu. Merak edilen konu İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede netleşti. Kovid-19'la mücadelede kapsamında kademeli normalleşmenin 3'üncü etabı 1 Temmuz’da başlıyor. Koronavirüs tedbirlerine yönelik kahvehane, kıraathanelerde alınan oyun yasağına ilişkin son durumu paylaşan bakanlık detayları aktardı. Peki, kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, kahvelerde oyun oynanacak mı?
28.06.2021 Gündem
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı?
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı? İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgesini yayımladı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacak. Peki, 1 Temmuz'da tüm yasaklar kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 1 Temmuz normalleşme genelgesi!
28.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde!
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde! Hafta içi gece sokağa çıkma yasağı var mı, sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? 21 Haziran’da yapılan kabine toplantısı sonrası sokağa çıkma yasağı detayları sorgulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Temmuz itibarıyla yasakların kaldırılacağını açıklaması milyonlarca vatandaşı arama motorlarına, kararların detaylarını sorgulamaya yöneltti. En merak edilen de “Sokağa çıkma yasağı kalktı mı, gece sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi?” soruları oldu. İşte detayları…
22.06.2021 Gündem
Milyonlar kilitlendi! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı mı? 21 Haziran kararları sonrası yeni genelge kararları ile 1 Temmuz itibariyle kalkacak yasaklar merak ediliyor!
Milyonlar kilitlendi! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı mı? 21 Haziran kararları sonrası yeni genelge kararları ile 1 Temmuz itibariyle kalkacak yasaklar merak ediliyor! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı mı? İçişleri Bakanlığı 21 Haziran genelgesi merakla bekleniyor. Sokağa çıkma yasağı detayları ve diğer kararlar için milyonların gözü İçişleri Bakanlığı genelgesine çevrildi. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada detaylar için genelgeye işaret edildi. 21 Haziran’da alınan kabine kararlarının İçişleri Bakanlığı tarafından nasıl detaylandırıldığı neleri içerdiği merak konusu oldu. 21 Haziran Kabine kararları ile 1 Temmuz'da hangi yasaklar kalkacak? 21 Haziran Kabine kararları neler?
22.06.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti!
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçti ve yeni alınan kararları açıkladı. 1 Temmuz'dan sonra Pazar günü devam eden Sokağa Çıkma kısıtlaması ile akşam kısıtlaması sona erecek. Maske ve Mesafe kuralaları aynı şekilde devam edilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı detayların genelgeyle belli olacağını ifade etti. Peki, İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı?
21.06.2021 Gündem
Sinemalar açık mı? Sinemalar ne zaman açılacak? Sinemalar nasıl çalışacak?
Sinemalar açık mı? Sinemalar ne zaman açılacak? Sinemalar nasıl çalışacak? Koronavirüsle mücadele kapsamında bulaş riskini azaltmak amacıyla alınan tedbirler gereği sinemalar bir süredir kapalı tutuluyordu. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri genelgesiyle sinema salonlarının da açılmasına karar verildi. Genelgede sinemaların nasıl çalışacağı da belli oldu. Peki, Sinemalar nasıl çalışacak? Sinemaların çalışma saatleri belli oldu mu, ne zaman açılacak? İşte genelgeye göre sinemalara getirilen kurallar...
2.06.2021 Gündem
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı. Genelgeyle birlikte 65 yaş üstü sokağa çıkma ve seyahat yasağı ile ilgili detaylar vatandaşlarla paylaşıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma saatleri kısıtlanan 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı, 65 yaş üstü izinsiz şehirler arası seyahat yapabilir mi?
1.06.2021 Gündem
Yasaklar kalkacak mı? Kabine Toplantısı sonrası yasaklar ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da bütün yasaklar kalkacak mı? Normalleşme kararları!
Yasaklar kalkacak mı? Kabine Toplantısı sonrası yasaklar ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da bütün yasaklar kalkacak mı? Normalleşme kararları! 1 Haziran’da yasaklar kalkacak mı, yasaklar ne zaman kalkacak? 17 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında kademeli normalleşme süreci sona eriyor. 31 Mayıs bugün yapılacak kritik Kabine Toplantısı sonrası, 1 Haziran sonrasını kapsayacak kararlar alınacak. Kabine Toplantısında açıklanacak kararların ardından, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile detaylar belli olacak. Yasaklar kalktı mı, sorusu böylece yanıt bulacak.
31.05.2021 Gündem
Hafta sonu pazar yerleri açık mı, semt pazarları hafta sonu kurulacak mı?
Hafta sonu pazar yerleri açık mı, semt pazarları hafta sonu kurulacak mı? Hafta sonu pazar yerleri açık mı, pazarlar kurulacak mı? Alışverişini pazarlardan yapan vatandaşlar kademeli süreci sonrası gelen ilk hafta sonunda pazarların durumunu sorguluyor. Sebze ve meyve alışverişi pazarlardan yapacaklar İçişleri Bakanlığı Genelgesi’ni sorguluyor.
22.05.2021 Gündem
Kütüphaneler açık mı? 17 Mayıs bugün kütüphaneler açık olacak mı?
Kütüphaneler açık mı? 17 Mayıs bugün kütüphaneler açık olacak mı? Kütüphaneler açık mı 17 Mayıs? İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi yayımlandı. Genelgeye göre 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü hizmet verecek yerler araştırılırken, öğrenciler ve araştırma yapan vatandaşlar kütüphanelerin açık olup olmadığını sorguluyor.
17.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişleri bakanlığı genelgesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.