1 Temmuz Genelgesi

1 Temmuz Genelgesi

Son dakika 1 temmuz genelgesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 temmuz genelgesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 temmuz genelgesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Temmuz Genelgesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 temmuz genelgesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 1 temmuz genelgesi haberi bulunmuştur. Tüm 1 temmuz genelgesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu?
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu? Kademeli normalleşme sürecine 1 Temmuz’da geçileceği Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Normalleşme detaylarının belli olacağı İçişleri Bakanlığı dün yayımlandı. Genelgeye bağlı olarak Tiyatrolar ve sinemalar ne zaman açılacak, sinema salonları 1 Temmuz’da açılıyor mu, sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 1 Temmuz kararları.
29.06.2021 Gündem
Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı?
Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı? Uzun bir süredir kapalı olan sinema salonları ile ilgili yeni karar bekleniyordu. Son kabine toplantısının ardından sinema salonlarının açılması kararlaştırılmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 1 Temmuz ve sonrasını kapsayan Kademeli Normalleşme Genelgesi'nde sinema salonları ile ilgili karar da yer aldı. Peki, Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı? İşte sinema salonları ile ilgili detaylar...
28.06.2021 Gündem
Kahvelerde oyun oynanacak mı, kahvehanelerde oyun yasağı kalktı mı? Kıraathanelerde/kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi?
Kahvelerde oyun oynanacak mı, kahvehanelerde oyun yasağı kalktı mı? Kıraathanelerde/kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi? Kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi? Kahveler ve kıraathanelerde oyun yasağının kalkıp kalkmayacağı merak ediliyordu. Merak edilen konu İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede netleşti. Kovid-19'la mücadelede kapsamında kademeli normalleşmenin 3'üncü etabı 1 Temmuz’da başlıyor. Koronavirüs tedbirlerine yönelik kahvehane, kıraathanelerde alınan oyun yasağına ilişkin son durumu paylaşan bakanlık detayları aktardı. Peki, kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, kahvelerde oyun oynanacak mı?
28.06.2021 Gündem
Kamuda idari izin kalktı mı? İdari izinler bitti mi? Esnek çalışma ne zaman bitecek?
Kamuda idari izin kalktı mı? İdari izinler bitti mi? Esnek çalışma ne zaman bitecek? İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz Kademeli Normalleşme Genelgesi yayımlandı. Bakanlık, Kabine toplantısında alınan kararlarla ilgili 1 Temmuz genelgesini 81 il valiliğine gönderdi. Milyonlar genelge ile ilgili detayları araştırıken milyonlarca çalışan da "İdari izin bitti mi? Esnek çalışma ne zaman bitecek? Kamuda esnek çalışma ne zaman bitecek? Çalışma saatleri normale mi dönüyor?" sorularını araştırıyor. Peki, Kamuda idari izin kalktı mı? İdari izinler bitti mi? Esnek çalışma ne zaman bitecek? İşte 1 Temmuz genelgesi detayları...
28.06.2021 Çalışma Hayatı
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı?
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı? İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgesini yayımladı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacak. Peki, 1 Temmuz'da tüm yasaklar kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 1 Temmuz normalleşme genelgesi!
28.06.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti!
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçti ve yeni alınan kararları açıkladı. 1 Temmuz'dan sonra Pazar günü devam eden Sokağa Çıkma kısıtlaması ile akşam kısıtlaması sona erecek. Maske ve Mesafe kuralaları aynı şekilde devam edilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı detayların genelgeyle belli olacağını ifade etti. Peki, İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı?
21.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023 Gündem
Bayramda açık görüş var mı 2022, açık görüş ne zaman, saat kaçta başlıyor? Cezaevlerinde açık görüş genelgesi ile cezaevi bayram görüşü 2022!
Bayramda açık görüş var mı 2022, açık görüş ne zaman, saat kaçta başlıyor? Cezaevlerinde açık görüş genelgesi ile cezaevi bayram görüşü 2022! Bayramda cezaevlerinde açık görüş var mı, açık görüş ne zaman başlayacak? Adalet Bakanlığı 'cezaevlerinde açık görüş' genelgesini yayınladı. Peki, Cezaevlerinde bayram görüşü olacak mı 2022? Açık görüş ne zaman başlıyor?
7.07.2022 Gündem
Destansı kurtuluş mücadelesi! ‘Büyük inkılabı 5 yıla sığdırdık’
Destansı kurtuluş mücadelesi! ‘Büyük inkılabı 5 yıla sığdırdık’ Anadolu’dan Türk varlığını silmeye yönelik Mondros Mütarekesi 30 Ekim 1918’de imzalandı. Türk milleti, 29 Ekim 1923’e kadar 5 yıllık zaman diliminde Atatürk önderliğinde yok edilme planlarına karşı destansı bir kurtuluş mücadelesi verdi.
29.10.2021 Gündem
Atatürk, neden Ege değil de 'Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!' dedi? İşte yanıtı...
Atatürk, neden Ege değil de 'Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!' dedi? İşte yanıtı... 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi dünya tarihine geçti. Sosyolog-Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu, CNN TÜRK canlı yayınında, Atatürk'ün 'Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!' sözünü yorumladı.
30.08.2021 Gündem
SGK harekete geçip tespit ediyor! Maaş ve ödemeler iptal ediliyor...
SGK harekete geçip tespit ediyor! Maaş ve ödemeler iptal ediliyor... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), harekete geçti. SGK sahte işyerleri ile sahte sigortalı gösterildiğinden şüphelenilen işyerlerini “S”, “Ş” ve “K” kodlarıyla işaretliyor. K kodu bulunan işyerleri denetlendikten sonra sahte olduğu tespit edilirse bu işyerinden sigortalı gösterilenlerin prim günleri iptal ediliyor.
Hazine ve Maliye Bakanlığı yurt dışı memur aylıkları genelgesi! Maaşlar güncellendi!
Hazine ve Maliye Bakanlığı yurt dışı memur aylıkları genelgesi! Maaşlar güncellendi! Yurt dışında görevli memura müjde... Maaşlar arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni maaş genelgesini yayımladı. 2021 yılı yurt dışı aylıkları konulu yayınlanan genelgede, yurt dışında görevli memurların maaş katsayıları güncellendiği duyuruldu. Peki, Yurt dışında görevli memurların maaşları değişti mi? 2021 yurt dışı aylıkları ne kadar oldu? İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın maaş genelgesi!
8.07.2021 Memur
Mangal yasağı kalktı mı? Piknik alanlarında mangal yasak mı? Sahillerde mangal yakmak yasak mı?
Mangal yasağı kalktı mı? Piknik alanlarında mangal yasak mı? Sahillerde mangal yakmak yasak mı? Temmuz ayı ile birlikte Türkiye'de sosyal hayat normale döndü. Kademeli Normalleşme Dönemi'nin kısıtlamasız ilk hafta sonunda milyonlar sokaklara, piknik alanlarına ve sahillere akın ediyor. Yasakların kalkmasıyla birlikte pek çok kişi de yasakların olup olmadığını ve özellikle de piknik alanlarında mangal yakmanın serbest olup olmadığını merak ediyor. Peki, Mangal yasağı kalktı mı? Piknik alanlarında mangal yasak mı? Sahillerde mangal yakmak yasak mı? Mangal yakmak serbest mi? İşte detaylar...
4.07.2021 Gündem
Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri! Kademeli normalleşmenin ilk hafta sonunda milyonlar marketlerin açık olup olmadığını merak ediyor. Kapanmalar, yasaklar ve kısıtlamalarla geçen sürenin ardından Türkiye kısıtlamasız ilk pazar gününü yaşıyor. Daha önce kısıtlamalar kapsamında olan kasap, bakkal, manav, market gibi işletmelerin hizmet verdikleri saatler yeni dönemde de merak ediliyor. Peki, Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
4.07.2021 Gündem
Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu?
Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde yeni dönem başladı. Yeni süreci 1 yılı aşkın süredir bekleyen Türkiye, hayatın normal akışına dönmesini bekliyordu. Son kabine toplantısında, uygulanan yasaklar ve kısıtlamaların kaldırılması kararı çıktı. İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nde yayınlanan 1 Temmuz Kademeli Normalleşme olarak tanımlanan yeni dönemde sokağa çıkma yasakları, hafta içi ve hafta sonu saat kısıtlamaları ile uzun süredir kapalı olan iş yerlerinin açılması kararları milyonlara umut oldu. Pek çok kişi yeni normalleşme döneminde maske takma zorunluluğunun olup olmadığını merak ediyor. Peki, Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu? Açık alanda maske takmak zorunlu mu? Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
1.07.2021 Gündem
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı?
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı? Koronavirüsle mücadelede yeni dönem resmen başladı. Türkiye normale döndü. Uzun süredir kısıtlamalar, yasaklar ve kapanmalarla geçen salgın sürecinden sonra normalleşme Türkiye'de başladı. Aşılama süreci virüs ile mücadelede etkili oldu. Toplumun büyük bir kesimin aşılanması da vaka sayılarının kontrol altına alınmasında önemli rol oynadı. Sosyal hayata yeniden dönen Türkiye, kademeli normalleşmenin üçüncü etabı olarak duyurulan bu süreçte virüs öncesi günlerine geri dönecek. Pek çok kişi de 1 Temmuz itibariyle alınan kararları araştırıyor. Peki, Pazar yasağı kalktı mı? Saat kısıtlaması kalktı mı? Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? İşte detaylar...
1.07.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika duyurdu. Tüm öğretmen ve personelleri ilgilendiriyor. 81 ile gönderildi. MEB idari izin genelgesi yayımladı. Genelgedeki yeni düzenlemeye göre, "ilgili birimler tarafından gerekli tedbirler alınarak, idari izinli personel uzaktan çalıştırılabilecek" denildi.
30.06.2021 Eğitim
Hamilelere idari izin kalktı mı 2021, hamilelerin idari izni ne zaman bitiyor?
Hamilelere idari izin kalktı mı 2021, hamilelerin idari izni ne zaman bitiyor? Hamilelerin idari izni kalktı mı? Normalleşme kararlarının ardından idari izin konusu hakkındaki araştırmalar da arttı. Kamu kurum ve kuruluşları 1 Temmuz'dan itibaren mesai saatleri değiştiriyor. 'Covid-19 Kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Normalleşme ve Alınacak Tedbirler' konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nde detaylar paylaşıldı. Peki, Hamilelere idari izin kalktı mı 2021, hamilelerin idari izni ne zaman bitiyor?
30.06.2021 Çalışma Hayatı
Kronik hastalar ve hamileler 1 Temmuz'da işe başlayacak mı? İdari izinler kalktı mı?
Kronik hastalar ve hamileler 1 Temmuz'da işe başlayacak mı? İdari izinler kalktı mı? Kabine toplantısından çıkan kararlar sonrasında hem çalışma hayatı hem de sosyal hayata ilişkin pek çok kısıtlama 1 Temmuz itibariyle kalkacak. Tüm iş yerlerinde normal çalışma düzenine geçilecek. Özellikle, salgınla mücadelede virüsün yayılmasını engellemek amacıyla kamuda, kronik hasta olanlar, 60 yaş üstü çalışanlar ve hamilelere idari izin hakkı tanınmıştı. Kamuda görev yapan kronik hasta olanlar, 60 yaş üstü çalışanlar ve hamileler 1 Temmuz itibariyle işbaşı yapıp yapmayacağını merak ediyor. Peki, Kronik hastalar ve hamileler 1 Temmuz'da işe başlayacak mı? Hamileler, kronik hastalar ve 60 yaş üstü ne zaman işbaşı yapacak? İşte detaylar...
29.06.2021 Gündem
Bakanlık 81 ile gönderdi! İşte 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme genelgesi
Bakanlık 81 ile gönderdi! İşte 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme genelgesi İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı.
27.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

1 Temmuz Genelgesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 temmuz genelgesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.