İç Hat Seferleri

İç Hat Seferleri

Son dakika iç hat seferleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iç hat seferleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iç hat seferleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İç Hat Seferleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iç hat seferleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 iç hat seferleri haberi bulunmuştur. Tüm iç hat seferleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY tarihi duyurdu! İç hat seferleri başlıyor!
THY tarihi duyurdu! İç hat seferleri başlıyor! THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 4 Haziran'dan itibaren İstanbul'dan 34 kente iç hat seferleri başlayacağını açıkladı.
1.06.2020 Ekonomi
Uçuşlar ne zaman açılacak? İç hat ve dış hat uçuşları başlayacak mı? İşte uçak seferlerinin başlayacağı tarih...
Uçuşlar ne zaman açılacak? İç hat ve dış hat uçuşları başlayacak mı? İşte uçak seferlerinin başlayacağı tarih... Corona virüsü sebebiyle ertelenen ve iptal edilen uçak seferleri son gelişmeler Ramazan Bayramı öncesinde merak ediliyor. Ramazan Bayramı için uçak bileti alan pek çok kişi Uçuşlar ne zaman açılacak? İç hat ve dış hat uçuşları başlayacak mı? sorularını araştırıyor. İşte uçak seferleri ile ilgili son detaylar...
22.05.2020 Gündem
Şehirler arası yolculuk yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirlerarası yasak ne zaman bitiyor?
Şehirler arası yolculuk yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirlerarası yasak ne zaman bitiyor? Corona virüs önlemleri kapsamında yasaklanan şehirlerarası yolculuk ile ilgili pek çok kişi seyahat yasağının ne zaman kalkacağı ile ilgili araştırma yapıyor. Şehirlerarası yolculuk yapabilmek için İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen koşulların sağlanması gerekiyor. Şehirlerarası yolculuk yasağı ile ilgili son açıklama Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan geldi. Peki, Şehirler arası yolculuk yasağı ne zaman kalkıyor? Şehirlerarası yasak ne zaman bitiyor? İşte şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili son durum...
26.04.2020 Gündem
Bakan duyurdu! İşte 2020 yaz tatili
Bakan duyurdu! İşte 2020 yaz tatili Türkiye turizminin corona virüs sonrasında hızla toparlanabilmesi için yol haritası oluşturuldu. İlk olarak oteller yarı kapasiteleriyle hizmet verecek. Sahillerdeki şezlong sayıları azaltılarak sosyal mesafe kuralına uyulacak. Eğlence mekânları için tedbir alınacak. Otellerdeki açık büfeler açılmayacak.
25.04.2020 Yaşam
THY'de yurt içi seferlerde uygulanacak kurallar duyuruldu
THY'de yurt içi seferlerde uygulanacak kurallar duyuruldu Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni tip koronavirüs için alınan önlemler kapsamında iç hat seferleri için uçak içinde 'yan koltuk boş uygulaması' yapılacağını bildirdi.
29.03.2020 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iç hat uçuşları normale döndü
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iç hat uçuşları normale döndü Sabiha Gökçen Havalimanı'nda özel bir hava yoluna ait uçağın pistten çıkması nedeniyle kapanan iç hat seferleri normale döndü.
7.01.2020 Yaşam
Bakan Turhan'dan Yeni Havalimanı metrosuyla ilgili açıklama
Bakan Turhan'dan Yeni Havalimanı metrosuyla ilgili açıklama UIaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, " Halkalı-Yeni Havalimanı arasında da raylı sistem altyapısını kuruyoruz. Onun da yer teslimini Mart ayında gerçekleştirdik. 2022 yılında hizmete vermiş olacağız" diye konuştu.
25.05.2019 Ekonomi
İDO seferleri durdurmaktan vazgeçti
İDO seferleri durdurmaktan vazgeçti İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret AŞ (İDO), daha önce 1 Aralık'ta durduracağını açıkladığı iç hat seferlerini yolcuların mağdur edilmemesi için sürdürme kararı aldı.
30.11.2018 Ekonomi
İDO'dan önemli açıklama!
İDO'dan önemli açıklama! İç hat seferlerini durdurma kararı alan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş.'den yazılı açıklama yapıldı.
19.11.2018 Ekonomi
İDO iç hatlar seferlerini durduruyor
İDO iç hatlar seferlerini durduruyor İDO'nun 1 Aralık tarihinden itibaren iç hat seferlerini durduracağı bildirildi.
14.11.2018 Gündem
THY'den öğretmenlere yüzde 25 indirim
THY'den öğretmenlere yüzde 25 indirim THY, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere yüzde 25 indirim uygulayacak.
12.11.2018 Gündem
Son dakika! Seferler yeniden başladı
Son dakika! Seferler yeniden başladı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti. İlerleyen saatlerde seferler yeniden başladı.
18.01.2018 Gündem
İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi
İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Ayrıca İstanbul Deniz Otobüsleri'nin de (İDO) iç hat seferleri iptal edildi.
29.09.2021 Gündem
THY'den öğretmenlere indirim!
THY'den öğretmenlere indirim! Türk Hava Yolları (THY), öğretmenler ile onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat seferlerinde yüzde 25 indirim yapılacağını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
THY'den öğretmenlere müjdeli haber!
THY'den öğretmenlere müjdeli haber! Öğretmenlere 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet imkanı sağlanacak
9.11.2017 Yaşam
İDO'nun tüm iç hat seferleri normal seyrinde yapılıyor
İDO'nun tüm iç hat seferleri normal seyrinde yapılıyor İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayan tüm iç hat seferleri normal seyrinde gerçekleştiriliyor.
11.01.2017 Yaşam
THY seferleri normale döndü
THY seferleri normale döndü İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı ve görüş mesafesinin düşmesinden dolayı Türk Hava Yolları'nın dün saat 00.00'a kadar iptal edilen iç hat seferleri yeniden başlattı.
29.09.2021 Gündem
THY tüm seferleri iptal etti! Atatürk Havalimanı'ndan kötü haber
THY tüm seferleri iptal etti! Atatürk Havalimanı'ndan kötü haber Yoğun kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları, Atatürk Havalimanı'ndan pazar günü saat 17.00'ye yapacağı iç hat seferlerinin tamamını iptal etti. Dış hatlarda iptal edilen sefer sayısı ise 471.
29.09.2021 Gündem
Deniz ulaşımına fırtına engeli!
Deniz ulaşımına fırtına engeli! İDO tüm iç hat seferlerini iptal etti, BUDO'nun da dış hat seferleri yapılamayacak
8.11.2016 Yaşam
İDO'dan sefer iptalleri
İDO'dan sefer iptalleri İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) tüm iç hat seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
İDO'nun tüm iç hat seferleri iptal
İDO'nun tüm iç hat seferleri iptal İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava şartları nedeniyle tüm iç hat seferleri ile bazı hızlı feribot ve dış hat seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
25.04.2016 Yaşam
Deniz trafiğine sis engeli...
Deniz trafiğine sis engeli... İSTANBUL’da, yoğun sis nedeniyle Eminönü-Kadıköy, Karaköy-Kadıköy ve Beşiktaş-Kadıköy seferleri uzun süre yapılamadı.
29.09.2021 Gündem
Lodos bitiyor, kar geliyor!
Lodos bitiyor, kar geliyor! İstanbul ve Bursa başta olmak üzere birçok ili lodos vurdu...
12.01.2016 Yaşam
Seferler yeniden başladı!
Seferler yeniden başladı! THY iptal edilen yurtiçi seferlerini yeniden yapmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
THY‘den çok önemli açıklama
THY‘den çok önemli açıklama Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün öğlene kadar olan tüm iç hat seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İç Hat Seferleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iç hat seferleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.