İç Güvenlik

İç Güvenlik

Son dakika iç güvenlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iç güvenlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iç güvenlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İç Güvenlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iç güvenlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.297 iç güvenlik haberi bulunmuştur. Tüm iç güvenlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı Siirt'te oy verme işlemi sırasında 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Çeteler Haiti Merkez Bankası'na saldırdı, en az 3 kişi öldürüldü
Çeteler Haiti Merkez Bankası'na saldırdı, en az 3 kişi öldürüldü Haiti’de çeteler sebebiyle yaşanan iç güvenlik sorunu devam ederken polisin dün Haiti Merkez Bankası’nı hedef alan saldırganlara operasyon düzenlediği açıklandı. Yerel basın, polisin operasyonda en az üç kişiyi öldürdüğünü duyurdu.
20.03.2024 Dünya
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son 4 ayda 309 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son 4 ayda 309 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son dört ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 309 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
12.10.2023 Gündem
Netanyahu ‘Savaştayız’ açıklamasını yaptı
Netanyahu ‘Savaştayız’ açıklamasını yaptı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu video mesajında “İsrail vatandaşları. Savaştayız, bir operasyon değil, bir gerginlik değil, bir savaş” dedi.
7.10.2023 Dünya
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz AK Parti Şişli İlçe teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " Biz 29 Ekim 2023'te Cumhuriyetin 100. yılının şanına, Türkiye'nin dağlarında terörist bırakmayacağız. 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz. Ya teslim olacaklar ya da gereğini yerine getireceğiz" dedi.
15.04.2023 Gündem
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, şubat ayında 7 bin 407 kırsal operasyon, 769 şehir operasyonu düzenlendiğini, 46 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor TBMM Genel Kurulu, 2023’ün ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Meclis’in 2023 seçimlerine kadar yasalaştıracağı düzenlemeler arasında EYT, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve 7. Yargı Paketi gibi önemli başlıklar yer alıyor.
3.01.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı 7. yargı paketi içeriği ne, maddeleri açıklandı mı?
Adalet Bakanlığı 7. yargı paketi içeriği ne, maddeleri açıklandı mı? Adalet Bakanlığı'nca, '7'nci Yargı Paketi' üzerindeki çalışmaların tamamlandığı; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde sunum yapmasının ardından düzenlemenin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gönderileceği açıklandı. Peki, Adalet Bakanlığı 7. yargı paketi içeriği ne, maddeleri açıklandı mı?
2.01.2023 Gündem
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor Adalet Bakanlığı 7. Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, ortaklığın giderilmesine ilişkin uyuşmazlıklar, kat mülkiyetinden kaynaklanan uyuşmazlıklar ve komşu hakkıyla ilgili uyuşmazlıklar, zorunlu arabuluculuk kapsamına alınacak. Konutlarda hakim kararı olmaksızın haciz işlemi yapılamayacak.
2.01.2023 Gündem
Polis Yüksek Öğretim Kanun Teklifi TBMM’den geçti ve yasalaştı
Polis Yüksek Öğretim Kanun Teklifi TBMM’den geçti ve yasalaştı AK Parti Antalya milletvekili Kemal Çelik ve 69 milletvekilinin Polis Yüksek Öğretim Kanunu ile bazı kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi. Teklif kabul edilerek yasalaştı. Kabul edilen maddelere göre, güvenlik korucularına uyarma, kınama, ücretten kesme, görevden çıkarma cezasını gerektiren fiil ve haller belirleniyor. Meskun yerlerde silah atmak fiili, devlet veya kişilerin zarara uğramasına yol açmışsa durumun niteliğine ve ağırlığına göre görevden çıkarma cezası uygulanacak.
23.11.2022 Gündem
Yağmalanarak Amerika’ya götürülen tarihi eserler yeniden ait olduğu topraklarda
Yağmalanarak Amerika’ya götürülen tarihi eserler yeniden ait olduğu topraklarda Türkiye’de bulunan antik kentlerden yıllar önce yağmalanarak Amerika’ya götürülen 9 parçadan oluşan 6 eser, yıllar sonra Amerika ve Türkiye’nin ortak çalışması ile yeniden ait oldukları yere kazandırıldı. Eserlerin tanıtımında söz alan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Kültür ve Turizm Bakanı olarak hem yarım asırlık bir sürecin, en azından bir kısmının tamamlanmasına şahit ve destek olmaktan hem de bu varlıkların ülkemizin kültürel mirasına katkısını görmekten ötürü çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.
13.11.2022 Gündem
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarşamba günü 2023 bütçe maratonu başlayacak.
23.10.2022 Ekonomi
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarşamba günü 2023 bütçe maratonu başlayacak.
23.10.2022 Siyaset
Polis Yüksek Öğretim Kanunu ile ilgili teklif TBMM’de
Polis Yüksek Öğretim Kanunu ile ilgili teklif TBMM’de AK Parti milletvekillerinin, Polis Yüksek Öğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
18.10.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Eylül ayında aralarında bir liste dışı, 4'ü 'gri', 4'ü 'turuncu' kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 19 ölü, 109 sağ, 17 teslim olmak üzere toplam 145 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunların da 113'ü PKK/KCK, 23'ü DEAŞ, 9'u da sol terör örgütü mensubudur" dedi.
5.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: İç Güvenlik Strateji Başkanlığımız var, bu sayede bilim dünyası ile stratejik planlar yapabiliyoruz
Bakan Soylu: İç Güvenlik Strateji Başkanlığımız var, bu sayede bilim dünyası ile stratejik planlar yapabiliyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İç Güvenlik Strateji Başkanlığının bilim dünyası ile stratejik planlar yaparak, eylem adımları belirlediğini belirterek, "İl risk planlarının hazırlanmasında 99 üniversiteden 289 akademisyen görev aldı" dedi.
22.09.2022 Gündem
Ömer Çelik'ten, Tunç Soyer'in tartışılan sözlerine tepki: Yunanistan'a söylenmeyen sözler tarihimize söylendi
Ömer Çelik'ten, Tunç Soyer'in tartışılan sözlerine tepki: Yunanistan'a söylenmeyen sözler tarihimize söylendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Ömer Çelik yaptığı açıklamada, Tunç Soyer'in açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenine katılıp katılmayacağıyla ilgili bilgi verdi.
12.09.2022 Siyaset
SGK’dan öğrencilere karşılıksız eğitim öğretim yardımı! Başvurular nasıl yapılır?
SGK’dan öğrencilere karşılıksız eğitim öğretim yardımı! Başvurular nasıl yapılır? Okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Aileler ve öğrencileri okul için hazırlık telaşı sardı. İhtiyaç sahibi aileler ile şehit, gazi ve vazife malüllerine ve çocuklarına Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yılda bir kez olmak kaydıyla eğitim öğretim yardımı yapılıyor. Okullarda eğitim başlamadan çocuklarının eksiklerini tamamlamak isteyen aileler de eğitim öğretim yardımı talebinin nereden yapılacağını merak ediyor. Peki, Eğitim öğretim yardımı başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? Öğrencilere kırtasiye yardımı yapılıyor mu? Eğitim öğretim yardımı talebi başvuru ekranı!
7.09.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile ise emniyet müdürü atandı.
12.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İç Güvenlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iç güvenlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.